Şimdi Ara

[Anime Hearts] Rusty Hearts Online Anime MMO oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  [Anime Hearts] Rusty Hearts Online Anime MMO oyunu

Stairway Games tarafından geliştirilen ve Perfect World tarafından yayınlanan Rusty Hearts Reborn, anime görselleri ve etkileyici PvP sistemiyle dikkat çeken eğlenceli bir oyun. Yeni nesil oyun türü olarak adlandırılan RPG ve RTS‘nin birleşimi ActionRPG’nın tüm özelliklerini barındıran Rusty Hearts Reborn oyuna katkı sağlanmaması veya oyuncu yetersizliğinden dolayı 2013 yılının sonlarında oyunu kapattılar.

Fakat Anime Hearts ekibi buna itiraz etti. Rusty Hearts oyuncularının umutlarını kaybetmemek için Türk sunucusunu açarak baştan geliştirmeye başladı.

Tanıtım:

Zindanlardaki yaratıkları öldürerek seviye atladığınız Rusty Hearts Reborn‘de, karakterinize ait özelleştirilebilir bir oda ve eşyalarınızı güvenle saklayabileceğiniz bankanız bulunuyor. Gizemli atmosferi ve etkileyici müzikleriyle oyuncuyu kendi içine çeken Rusty Hearts Reborn‘ün PvP savaşları da oldukça keyifli. Arena karşılaşmaları dışında guild savaşları ve çeşitli turnuvaların düzenlendiği oyunda oyuncuların her an eğlenmesi için bir çok detay düşünülmüş.

Sınıflar

Rusty Hearts Reborn‘de farklı yeteneklere sahip 4 benzersiz sınıfın bulunmakta. Klasik sınıf isimlerinin dışında isimlerle adlandırılan bu sınıfların isimleri ve bilinen nitelikleri şu şekilde:

- Angela (Berserker)
    – Natasha (Ranger)
    – Frantz (Warrior)
    – Tude (Fighter)

Daha fazla bilgi için sistem gereksinimleri, oyun içi görüntüleri ve kaynakça: http://game.animehearts.net/2014/05/19/rusty-hearts/

Oyunun sitesi: http://rh.animehearts.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoichigremory -- 10 Haziran 2015; 13:18:02 >

• Oyun hakkında önerileri alalım arkadaşlar Sezon 5 için geliştirme yapıyoruz kısa zamanda tamamlanması dileğiyle. Oyun hala açık.
  • Sezon 5 Beta tamamlandı ve Etkinlikleri de eklendi.
    http://www.animehearts.net/konu-rusty-hearts-haftalik-etkinligi.html
    Umarım oyuncu sayısı artar
  • Ilk ciktiginda buyuk beklentilerle oynamistim. Gorsel olarak cok guzel bir oyun.
    Alisilmisin disinda bir oyun sistemi oldugu icin takip edeni az oldu sanirim.

Birde her class i secemiyordun. Premium felan gerekiyordu galiba. Karakter yapma secenegide yok. Ortalikta benim karakterin aynisi 20 kisi dolasinca sogudum oyundan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmudhudavendi

Ilk ciktiginda buyuk beklentilerle oynamistim. Gorsel olarak cok guzel bir oyun.
    Alisilmisin disinda bir oyun sistemi oldugu icin takip edeni az oldu sanirim.

Birde her class i secemiyordun. Premium felan gerekiyordu galiba. Karakter yapma secenegide yok. Ortalikta benim karakterin aynisi 20 kisi dolasinca sogudum oyundan.

Öyle birşey olmasının tek sebebi var. Zaten orjinal şirketi oyundan katkı alamayınca ve oyuncu sayısı yetersizliği yaşanınca oyunu kapattılar biliyorsun. İlk başlarda premium yoktu gerekmiyordu sonra her gelişmede paraya odaklandılar ve oyuncu sayısı düştü. Düşünce yatırımda olmadı bu yüzden oyunu kapattılar.
    Sadece Kostüm, level up package gibi özellikler para ile alınıyor güç arttırıcı Legendary silah vb saçma para yatırımlar değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 (Horror Game) Korku oyunları
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.