Şimdi Ara

PS3 (Horror Game) Korku oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle ps2 ye baktığımızda efsanevi korku oyunları vardı ama ps3 bakıyoruz nerdeyse 2 yıl olcak ama hiç korku oyunu göremiyoruz ps2 de gerçekten çok ii korku oyunları vardı ps3 teki korku oyunları daha çok action vari oyunlar alone in the dark silent hill jericho gibi vs..

1-)Dark watch
    2-)Fatal Frame Serisi
    3-)silent hill serisi
    4-)Clock Tower 3
    5-)Cold Fear
    6-) Echo Night Beyond
    7-)DNA
    8-) Ghosthunter
    9-)Forbidden Siren 2
    10-)Haunting Ground
    11-)manhunt 1-2
    12-)Obscure 1-2
    13-)resident evil4
    14-)code veronica
    15-)reident evil outbreak
    16-)shadow man
    17-)The Suffering

ve sayamadığım bir çok oyun

• Siren ve Silent Hill var
  • yani başkada yok korku oyunu silent hill homecoming oynadım bildiğin macera oyununa dönmüş oyun ne bir bulmaca ne bir puzzle varda böyle abidik kubidik bulmacalar var sanki oyunu konami yapmamış gibi ..
    bu aralar oynarken beni geren tek oyun siren new translation ...
    umarım fatal frame ps3 de çıkarda makinayı boşa almamış oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inprise -- 31 Aralık 2008; 13:04:42 >
  • Maalesef Next Gen dönemi ''Survival Horror'' türünde geçmiş dönemki gibi verimli olamadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inprise

yani başkada yok korku oyunu silent hill homecoming oynadım bildiğin macera oyununa dönmüş oyun ne bir bulmaca ne bir puzzle varda böyle abidik kubidik bulmacalar var sanki oyunu konami yapmamış gibi ..
    bu aralar oynarken beni geren tek oyun siren new translation ...
    umarım fatal frame ps3 de çıkarda makinayı boşa almamış oluruz

Oyunu yapan Konami değil zaten
  • dead space de sayabliriiz
  • O ESKİ KORKU OYUNLARI YOK ARKADAŞLAR SİLENT HİLL KORKUDAN ÇOK KOMEDİYE DÖNMÜŞ SİRENİDE DENEDİM AMA ESKİ TADI ALAMADIM.BİR RESİDENT EVİL SERİSİ,SİLENT HİLL SERİSİ,FATAL FRAME GİBİ OYUNLAR NE YAZIKKİ BENCE BUNDAN SONRA OLMAYACAK NEXT GEN DİYE TÜM OYUNLARDAKİ ZEVKLERİ ÖLDÜRDÜLER.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siren bana pek korkunç gelmedi.
  • siren ve dead space...
  • Alone in the Dark
  • resident evil remake ilk 3 ü kesin alması gerek bence...
  • Arkadaşlar bana acilen bir korku oyunları listesi lazım PS3 için. PS3ümü daha yeni alacağım fakat piyasadaki korku oyunları hakkında fazla bilgim yok. Forumları gezerken Alone in the dark'ın PS3 de olduğunu okumuştum. İlk bölümü varmı PS3 de ve yıllar önce oynadığım oyunun konusuna sadık kalınmışmı? ilk bölümde bir kadın ve bir erkek ajan vardı ve istediğimi seçerek oynuyordum. Hayaletli bir evde geçiyordu ve ajanımız aldığı mektupla birlikte hemen harekete geçip bu perili şatoya gidiyordu. Camdan fırlayan acayip 3 boyutlu yaratıklar falan vardı. Hatta şimdi hatırladım ben bu oyunun orjinal kutulusunu yurt dışından getirtmiştim. Baş kahramanın adı Edward'ı sanırım.

Benim almayı düşündüğüm korku oyun listesi şöyle:

1.THE DARKNESS
    2.Clive Baker's JERICHO
    3.CONDEMNED 2: BLOODSHOT
    4.SILENT HILL Serisi
    5.FEAR Serisi
    6.SIREN
    7.THE SUFFERING

Listedekilerden başka bana tavsiye edebileceğiniz korku oyunu varmı? Teşekkürler.

Bu arada benim zamanımda ençok korku oyunları yapan şirket ACCOLADE+HORRORSOFT firmalarıydı. Şimdi ise Konami olduğunu öğrendim. Doğrumu?

Birde Haunting Ground tam benlik bir oyuna benziyor ama bu oyun PS3 de yok galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan74 -- 3 Nisan 2009; 20:47:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tufan74

Arkadaşlar bana acilen bir korku oyunları listesi lazım PS3 için. PS3ümü daha yeni alacağım fakat piyasadaki korku oyunları hakkında fazla bilgim yok. Forumları gezerken Alone in the dark'ın PS3 de olduğunu okumuştum. İlk bölümü varmı PS3 de ve yıllar önce oynadığım oyunun konusuna sadık kalınmışmı? ilk bölümde bir kadın ve bir erkek ajan vardı ve istediğimi seçerek oynuyordum. Hayaletli bir evde geçiyordu ve ajanımız aldığı mektupla birlikte hemen harekete geçip bu perili şatoya gidiyordu. Camdan fırlayan acayip 3 boyutlu yaratıklar falan vardı. Hatta şimdi hatırladım ben bu oyunun orjinal kutulusunu yurt dışından getirtmiştim. Baş kahramanın adı Edward'ı sanırım.

1.THE DARKNESS
    2.Clive Baker's JERICHO
    4.SILENT HILL Serisi
    5.FEAR Serisi
    6.SIREN
    7.THE SUFFERING

Listedekilerden başka bana tavsiye edebileceğiniz korku oyunu varmı? Teşekkürler.

Bu arada benim zamanımda ençok korku oyunları yapan şirket ACCOLADE+HORRORSOFT firmalarıydı. Şimdi ise Konami olduğunu öğrendim. Doğrumu?

Birde Haunting Ground tam benlik bir oyuna benziyor ama bu oyun PS3 de yok galiba?

kardeş the darkness in demosunu oynadım beş para etmezdi
    bu ara siren oyunu çok güzelmidir elimdeki unchartedle takaslamayı düşünüyordum

• condemned 2 ve jericho 2sinide bitirdim çok güzel kesinlikle tavsiye ederim

• kardeş the darkness in demosunu oynadım beş para etmezdi
    bu ara siren oyunu çok güzelmidir elimdeki unchartedle takaslamayı düşünüyordum

Ben daha PS3ümü almadığım için elimde hiç oyun yok. PS3ü bu hafta alacağım inşallah. ama şimdiden bende takıntı haline gelen bir oyun var. Adı HAUNTING GROUND. Bu oyun yıllar önce PC de oynadığım 7eventy Guest'e benziyor konu olarak. Fakat sadece PS2 de olan bir oyun bu. PS2 oyunlarını PS3 de oynamanın yollarını araştırıyorum. Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilirmi?
    ileride elimdeki oyunlar çoğalınca takas olayını düşünebilirim.
  • postal 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tufan74

Arkadaşlar bana acilen bir korku oyunları listesi lazım PS3 için. PS3ümü daha yeni alacağım fakat piyasadaki korku oyunları hakkında fazla bilgim yok. Forumları gezerken Alone in the dark'ın PS3 de olduğunu okumuştum. İlk bölümü varmı PS3 de ve yıllar önce oynadığım oyunun konusuna sadık kalınmışmı? ilk bölümde bir kadın ve bir erkek ajan vardı ve istediğimi seçerek oynuyordum. Hayaletli bir evde geçiyordu ve ajanımız aldığı mektupla birlikte hemen harekete geçip bu perili şatoya gidiyordu. Camdan fırlayan acayip 3 boyutlu yaratıklar falan vardı. Hatta şimdi hatırladım ben bu oyunun orjinal kutulusunu yurt dışından getirtmiştim. Baş kahramanın adı Edward'ı sanırım.

1.THE DARKNESS
    2.Clive Baker's JERICHO
    4.SILENT HILL Serisi
    5.FEAR Serisi
    6.SIREN
    7.THE SUFFERING

Jericho'yu PC de oynadım. Korku oyunu olarak tavsiye etmem 5-6 kişilik bir takımla oynadığın için bir kere yalnızlık hissi vermiyor. Bir adam ölünce diğerine geçiyorsun daha çok action oyunu gibi. Survival Horror kesinlikle değil.
    Survival Horror olarak SIREN i tavsiye ederim. Beklentilerini sonuna kadar karşılamayacak belki ama oynayanalrın memnun olduğunu duydum. Demosunu deneme şansım oldu beğendim açıkcası.

• bu sireni almalımıyım unchartede karsilik edermi yani
  • Benim aradığım özellikle Survival Horror tarzı olan korku oyunları. En başta alacağım oyunlar arasında SIREN var bu yüzden. Birde SILENT HILL'in ilk bölümündenmi başlasam diye düşünüyorum. Ayrıca Evil Dead benim bir numaralı korku filmimdir. Fakat oyunu EVIL DEAD: Regeneration yine PS2 de çalışıyormuş. Yoksa PS2 mi alsam diyorum. En sevdiğim oyunlar sadece PS2 de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan74 -- 3 Nisan 2009; 21:48:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: drejtc

bu sireni almalımıyım unchartede karsilik edermi yani

Hocam ucharted çok güzel oyun ama fiyatı baya düştü piyasada ben geçen hafta 40 tl ye aldım kadıköyden. O açıdan artık oynamayacaksan elden çıkartmanda fayda var. Eğer survival horror seviyorsan değiştirilebilirsin siren le. Ama istersen önce demosunu indir PSN den oyunu gör öyle karar ver. Sonuçta herkesin zevki farklı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deamorthe -- 3 Nisan 2009; 22:14:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.