Şimdi Ara

PS3 (Horror Game) Korku oyunları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Deamorthe

quote:

Orjinalden alıntı: drejtc

bu sireni almalımıyım unchartede karsilik edermi yani

Hocam ucharted çok güzel oyun ama fiyatı baya düştü piyasada ben geçen hafta 40 tl ye aldım kadıköyden. O açıdan artık oynamayacaksan elden çıkartmanda fayda var. Eğer survival horror seviyorsan değiştirilebilirsin siren le. Ama istersen önce demosunu indir PSN den oyunu gör öyle karar ver. Sonuçta herkesin zevki farklı :)

kardeş oyunun demosu yok psn de ama benim qanlamadığım sirenin parayla satılan packleri var onlar nedir
  • Darkness ı oynamadıysanız şimdi bırakın siz survival horror oynamayı bu oyunu oynayın apışıp kalırsınız.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Deamorthe

quote:

bu sireni almalımıyım unchartede karsilik edermi yani

Hocam ucharted çok güzel oyun ama fiyatı baya düştü piyasada ben geçen hafta 40 tl ye aldım kadıköyden. O açıdan artık oynamayacaksan elden çıkartmanda fayda var. Eğer survival horror seviyorsan değiştirilebilirsin siren le. Ama istersen önce demosunu indir PSN den oyunu gör öyle karar ver. Sonuçta herkesin zevki farklı :)

kardeş oyunun demosu yok psn de ama benim qanlamadığım sirenin parayla satılan packleri var onlar nedir

Ben indirdim siren in demosunu ama USA hesabı açmıştım sen avrupa hesabı aldıysan bi ihtimal oraya gelmemiştir belki. Oyunun bölüm bölüm satıldığını duymuştum 1-4 chapter arası, 4-8 arası vs . tarzında olay odur sanırım. Gidip orjinalini alırsan ama tüm bölümleri içeriyor olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deamorthe -- 3 Nisan 2009; 22:41:34 >

• verdiğin bilgi için tşk
  • Hocam deadspace oyna.korkuyu ve gerginliği iliklerinde hisset.O listedki bir tek siren iyidir korku olarak.
  • yeni nesilde ne iyi ki? Artik eski tadi vermiyor oyunlar, ps2`de grafikler iyi degildi ama yinede oyunlar cok zevkli idi. Gorun bakin God of War III eski oyunlar kadar zevk vermiyecek. Neden boyle anlamiyorum? ///
  • Resident Evil 4 'e korku oyunu diyenin aklından şüphe ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RemoteShoulder

postal 2

Yok canım daha neler :) Koşturup adamları vururken korktun mu yoksa

Eskiden Phantasmagoria 1-2 vardı hey gidi hey :)
  • işte benim aradığım korku oyunlarıda phantasmagoria gibi olan video şeklinde oyunlar ama nerde artık böyle oyunlar.
    Eski PC min içine hard disk ve ram aliyim windows 98i kurup tekrar phantasmagoria'ları oyniycam. Bende 2.bölümünde orjinali var. taa zamanında Amerika'dan getirtmiştim kutulu mutulu harika bir oyundu.
  • Up
  • Siren oyunun kökeninde aslında , Silent Hill 4'te olan özellik yani yaratıkların ölmemesi vardı ve bu şekilde harbiden 3 buçuk atabiliyordunuz ps2 sürümleri olan Forbidden Siren ve serinin 2. oyunu.. Next-Gen Siren'de ise yaratıklar tamamen öldürülebiliyor ayrıca oyunun mekan tasarımları olsun yaratıkların sizi araması ve bulduğu anda uzunca bir yol alırcasına kovalaması, karanlık olması oyunu genel olarak sürükleyici bir hale sokuyor ama genel olarak Next-Gen oyunlarına bakacak olursak bazı oyunlar basitleştirlme yolunda ilerlediğini görebilirsiniz. ( Örnek Final Fantasy 13)

Fear 2 oyunu bana göre yapay zekası ile öne çıkan bir oyun ve korku unsuru olarak Dead Space 2'de sıkça karşılaştığımız ani olayları ( ekranda bir anda yüz belirmesi gibi) çok iyi kullanan bir oyun diyebilirim ve hakkınıda oyuncuya veriyor.

Condemned oyunu ise bana sadece sesleri ile ürkütücü gelen bir oyun olmuştur. Yaratıkların peşinizden koşma olaylarıda cabası ama oyuna konsantre olarak oynarsanız mesala hiçbir silah kullanmadan sadece yumruk atarak çok rahat bir şekilde bitirebilirsiniz..

Vampire Rain: Altered Species
    Jericho
    Alone İn The Dark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 5 Mart 2011; 1:23:36 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.