Şimdi Ara

Anime izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen bitmek bilmeyen sonu gözükmeyen bir dünya bazen de hemen sıkılıp 3 yıl izlemeden hatta hatırlamadığım eksikliğini hissetmediğim bir şey.

Bu konuyu niye açtım,tavsiye niteliğin de gençlere bir önsöz olsun istiyorum.İlk önce lise'de bu işe girişmeyin,ortaokul'da izlediyseniz biraz pro olmuşsunuz demektir,ne zaman izleyeceğinizi bilirsiniz.Sınav zamanları izlemeyin.Sınav dediğim okul sınavları değil,ygs/lys şerefsizce size acımayan bir sınavları.Bazı anime manyakları var,duyunca inanasım gelmiyor,gün de 60-70 bölüm izleyen o manyaklar,hiç bir halta yaramayacak,sınavı geçtim o kadar anime izlemek sizi asosyal,ezik,vasıfsızdan farklı bir şey yapmaz.Ha izleyeceğim mi diyorsun,world god only knows izle ve kendine bak.İşte o sensin.

Bana sorarsanız asosyal miyim,değilim ama olabilirdim,farkettim diyelim.

Niye açtın,anime izledim 1 yıl vasıfsız bir dönem yaşadım,farkettim ama sınav yılı farketmek bir işe yaramadı,önceden çalışmadığım için istediğim yer gelmedi 1 yıl kaldım.Sırf animeden kaldığım için o yıl daha beter geçti,kilo aldım,her ay 1 kutu minoset bitirdim,1 yıl asosyal olmak zorunda kaldım ve çok kötüydü.

Sonraki yıl çok iyi hazırlandım ama yine istediğim yeri o yılın ilginç olaylarından kazanamadım,ilginç bir yıl oldu.

Şuan ne yapıyorum,hiç alakam olmayan bir bölümdeyim,sınava tekrar hazırlanmayı düşünüyorum,okul hayatım rezalet oldu.Lise ayrı rezalet,lisans ayrı rezalet,anime deyip geçmeyin,rezil eder.

Her şeyi dozunda yapın,sadece anime değil,mmo oyunları yok mu onlarda öyle.

Anime izle,1 hafta da 1 anime bitir,rahatla.Yoksa çok bir manası yok,çocukça şeyleri kapılıp pembe dünyasını düşünmeyin.

Japon çizgi filmidir,konusu iyi olabilir,iyi bir şekil de tasarlanmış insan eseri konuları olabilir ama unutma onu da senin gibi bir insan işliyor çokta farklı bir şey değil.

Liseli gençlere sesleniyorum daha fazla nüfusta söz sahibi oldukları için,lise'de farkındalık bilinçli olmaktır.

• Sen iradesizsen ve kapasitenin farkında biz ne yapalım kardeş ?

Ben Son sene herşeyi ayarında yaparak, yeri geldiğinde anime izleyerek, yeri geldiğinde oyun oynayarak yeri geldiğinde ders çalışarak istediğim yeri 1. sıradan tutturdum (IKCU Gastronomiye 6k sıralamayla girdim) Ha anime izlediğimde gidip 300 bölümlük 400 bölümlük shounnenn animeler değil, Tarihi, psikolojik, insanın ufkunu genişleten şeyler izledim. Eğer birkaç animeyi izlemeseydim şu anda aşırı depresif, hayattan zevk alamayan ve sinirli biri olacağımdan da eminim.

Herşey iradede ve kapasitede bitiyor.

Edit: Epi Topu 21 anime izlemişsin, bunlar dediğin gibi no life anime izlediysen 3 ayda bitebilecek animeler. İmzandan gördüğüm kadarıyla seni batıran şey anime değil dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 29 Ağustos 2016; 23:51:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende lys senemde anime izledim.
    Yeri geldim halı saha oynadım.Kitap da okudum.En sonunda istediğim bölümü de kazandım.
    Herşeyin çoğu zarar azı karar.İrade gücü önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yorum çok boş konuşmuşsun,zaten ayarında izliyorum diyorum.Myanimelist 3 yıldır kullanmadım,orada yapım aşamasında yazıyor zaten,okuman yoksa ne diyeyim.100 anime izledim.Ayrıca şu cümlene çok güldüm.''depresif, hayattan zevk alamayan ve sinirli biri olacağımdan da eminim. '' öyle biri olmayacaktın,çocuksu hayallere kapılan bir genç işte.
    '
  • Hacılar siz neyi tartisiyorsunuz izleyin gecin iste

• quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

İlk yorum çok boş konuşmuşsun,zaten ayarında izliyorum diyorum.Myanimelist 3 yıldır kullanmadım,orada yapım aşamasında yazıyor zaten,okuman yoksa ne diyeyim.100 anime izledim.Ayrıca şu cümlene çok güldüm.''depresif, hayattan zevk alamayan ve sinirli biri olacağımdan da eminim. '' öyle biri olmayacaktın,çocuksu hayallere kapılan bir genç işte.
    '

Bana çocuksu hayallere kapılan bir genç diyenin benle yaşıt ve benden başarısız birisi olması ironik :))

• Bunu diyen gastronomi okuyor ve beğenmediğim bölüm bile senin bölümünden iyi olduğu gerçeği var.En beterinden dil biliyorum,sen nesin,senin o sözel sınavına girdim hiç çalışmadan 400 aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Bunu diyen gastronomi okuyor ve beğenmediğim bölüm bile senin bölümünden iyi olduğu gerçeği var.En beterinden dil biliyorum,sen nesin,senin o sözel sınavına girdim hiç çalışmadan 400 aldım.

Cahilliğini açığa vurman çok hoş Sözelde herkes 400 alır önemli olan o 400 ü geçebilmek ve onu da senin gibi loser kitle geçemez Ki ben adam gibi çalışmadan 465 aldım

Gastronomi bir Turizm bölümüdür ve bu bölüme Expert altı ingilizcen olmadan giremezsin. Ayrıca Mezun olurken de en az 1 dili daha Expert ve başka bir dili de Orta seviyede bilmeden mezun olamazsın

Senin o mühendisliklerden mezun olanlar asgari maaşla sigortasız işe başlarken, etrafta mühendis bolluğundan işsiz sürünürken, Tıp okuyanlar TÜS ile debelenirken ben mezun olur olmaz Yardımcı Şef olup en az 3000 lira ile başlayacağım işe haberin var mı ? Gastronomi mezunlarına dışarıda tanınan iş imkanlarını ve dışarıya çıkmanın en kolay olduğu bölüm olduğundan haberin var mı ? Az olan değerlidir, Mühendislik okuyup işsiz gezeceğime, Tıp okuyup sürüneceğime yata yata Gastronomi kazanır kendimi kurtarırım

• Yani boş konu Evet ama dostum Epey sallamışsın o tıp okuyanların sürüneceğine inanmıyorum sen 3k alırken adam rahat yaşamında 12k alıcak.

• Boş konuş daha çocukluğunu atlatamamış.
  • Anime izleyenlerin böyle saçmalamalarını gördükçe kendimden utanıyorum.
  • Asosyalligini animeye baglaman ilginc.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.