Şimdi Ara

Anime/Manga kısmı neden öldü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yöneticini yüzünden buraları bırakanlar olmuştur, şahsen üste bahsi geçen yöneticinin tutumunu bende pek sevmiyordum. Onun dışında farklı platformlar keşfetmiş olabilirler, nice anime forumları var.

Kendimden pay biçeyim, artık uzun mesajlar yazıp bi şeyler anlatmak istemiyor canım yazılanları okumak yetiyor. Ben gibi düşünenlerde bi hayli fazladır.

Buraları canlı tutmak bizim elimizde olan birşey, ha bide şu var senin takıp ettiğini diğeri etmiyor, onun ettiğini sen etmiyorsun, anime ayrımı olmadığındanda pek aktif değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KonoSuba nın yeni sezonu başlamış bile haber veren yok

• Selam beyler d.gray man hallow u nasıl buldunuz

• Selam arkadaşlar daha önce Akuma_Blade hocamızla nasıl bir sorun oldu bilmiyorum ama bölümü canlandırmak adına ne yapabiliriz önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
  • Yöneticilerimizden birisi gelmiş,tavsiyesi olan arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uldyssian

Yöneticilerimizden birisi gelmiş,tavsiyesi olan arkadaşlar?

Akuma reyiz geri gelip tekrar burayı demir yumruğuyla yönetsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yöneticilerle bir problem yaşamadım ama kurallar çok katı. Bazı şeyler esnetilmeli. İsteyen istediği konuyu açabilmeli bence. Hukuk bölümü değil burası bu ne ciddiyet? Evet kurallar düzeni sağlamak için ama bu kadar sıkarsan insanlarda kaçar. Zaten bir süre sonra herkes ana konulara mesaj atar. Haftalık, aylık takip ettiği serilerin yeni sayılarını tartışır. Anime tavsiyesi vs... bir yere kadar. divxplanet'in anime tayfası yeni yerler arıyor şuanda mesela. Bunlardan birisi olsaydım tercihim donanımhaber olmazdı şuan ki durumu ile.
  • Akuma gittiğine göre yeni bir bölüm moderatörü seçelim.Moderatör açılan konuları hemen kapatmasın ve kendisi de bölümde aktif olsun sonrası kendiliğinden gelecektir diye umuyorum.
  • eskiden takılmadığına üzülüyor insan naruto,bleach mangaları ve anime kısımları 600-700 sayfa post olmuş eskiden iyi yazılıyormuş,şimdi one peice konularına giren yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Ben yöneticilerle bir problem yaşamadım ama kurallar çok katı. Bazı şeyler esnetilmeli. İsteyen istediği konuyu açabilmeli bence. Hukuk bölümü değil burası bu ne ciddiyet? Evet kurallar düzeni sağlamak için ama bu kadar sıkarsan insanlarda kaçar. Zaten bir süre sonra herkes ana konulara mesaj atar. Haftalık, aylık takip ettiği serilerin yeni sayılarını tartışır. Anime tavsiyesi vs... bir yere kadar. divxplanet'in anime tayfası yeni yerler arıyor şuanda mesela. Bunlardan birisi olsaydım tercihim donanımhaber olmazdı şuan ki durumu ile.

Bölümde düzen sağlamak adına kurallar şart fakat diğer bölümlere kıyasla Anime/Manga bölümünü aktif olarak kullanan üye sayısı az olduğu için bazı esnetmeler yapabiliriz. Şurada Akum_Blade hocamızın zamanında yönetimle birlikte belirlediği kurallar mecvut:https://forum.donanimhaber.com/sizer-anime-manga-bolumu-kurallari--90982848

Bunların arasından ne gibi değişikler önerirsiniz veya genel olarak bölümle ilgili?

• quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Akuma gittiğine göre yeni bir bölüm moderatörü seçelim.Moderatör açılan konuları hemen kapatmasın ve kendisi de bölümde aktif olsun sonrası kendiliğinden gelecektir diye umuyorum.

Kapanan konular kurallara aykırı olduğu için kapanıyor yoksa kafamıza göre kapamıyoruz hocam. Ben sürekli aktifim fakat Anime/Manga hakkında pek bilgim yok, dediğiniz gibi uygun birisi olursa bölüm yetkilisi olarak iletebilirim adminlerimize neden olmasın.
  • Peki yeni moderatörü nasıl seçcez?

Adaylar arasından oylama mı yapılacak yoksa yönetim uygun gördüğü adayı mı atayacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uldyssian

Yöneticilerimizden birisi gelmiş,tavsiyesi olan arkadaşlar?

Film bölümünde en son izlediğiniz filmler diye bir başlık var herkes bir şeyler yazıyor mesela.Burada neden olmasın ?

Öneri başlıkları tür temelli olabilir ya da

Her kişi için ayrı başlık açılacağına komedi animeleri için ayrı bilim kurgu animeleri için ayrı konu açılabilir.Tabi ki belli bir süre için aynı başlığı açmak gene yasak olacak.Aramaya inanın.Öneri alt forum olsun diyeceğim fakat zaten az kişiyiz.Bence forumlar canlanmadan burasının ayağa kalkması zor
  • Yöneticinin olup olması, buraları canlandırmaya yetmez ki.
    Asıl sorun içerik üretmeye üşenen bizleriz. Daha deminden bir mesaj attım yarım saatten fazla vaktimi aldı. Bi daha atarmıyım bilemiyorum.
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Konuyu takip eden arkadaşlar Zodion hocamın bu fikri ''Komedi Animeleri,Shounen Animeleri'' gibi başlıkları aslında yapabiliriz,bence de forumdaki aktifliği arttıracaktır.Bölüme yetkili birisinin seçilmesi de biraz esnetilmiş kurallara uymamızı sağlar ve işler yolundan çıkmaz,disiplin bozulmaz.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Bu arada konuyu ben açmıştım,yetkili birisinin gelip cevap yazıp,sorunu çözmek için uğraşması gerçekten çok güzel bir davranış;kendi adıma,hatta sanıyorum ki bir çok insan katılacaktır,Anime/Manga forumunu kullanan üyeler adına size teşekkür ederim hocam.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Bir fikir, anime kategorilerini üst başlık olarak sabıtleyebiliriz. Yani bı konunun altında türlerine göre farklı farklı anime listesi yaparız ve isteyen ordan güzel bi anime bulup izleyebilir.

Myanimelist kardeşliği gibisinden bi üst konu açabiliriz.

Sohbet konusu gibisinden bir konu açarız şu ekran kartı arkadaslık konusu gibi her telden muhabbet döndürürüz.

Anime tanıtımları yapabiliriz bunun için gönüllü editör ve mod vs bulabiliriz.

Daha hoşgörülü ve kafasına eseni silmeyen bi yönetici mod neyse bulabilirsiniz. Akuma hocam açılan konulara muhalefet olup "bunun zaten ana konusu var oraya yazın" diyip siliyordu kitliyordu. Hayır zaten forum aktif değil, kim ne soruyorsa sorsun ne karısıyorsun, en azından foruma canlılık geliyor.

Diğer mesele, ara sıra foruma gelip, "anime çizgi filmdir" "anime izleyenler pedofılıdır" gibisinden laf edenler bu forumdan sınır uzaklastırılsın mesela, işi yok zaten burda.

Diğer mesele, redditteki gibi post türü şeysi getirilebilir. Mesela questıon, anime tanıtım, shitpost, fanart gibisinden ayrı ayrı küçük stickerlar forumun görseli güzelleştirir.

• Kuralları okudum da diktatörlük kurmuş herif resmen. Anime önerisi istiyosun konuyu kapatıyo. İyiki bırakmış forumu bezdirmisti bizi.

• Myanimelist alt konusu ile serbest tartışma mantıklı.

Animecafe var ama pek aktif değil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.