Şimdi Ara

ANIME&MANGA tavsiyeler ve öneriler burada... (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
32
Favori
119.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler. Gintama sanırım bolca komedi unsuru içeriyormuş şu an için biraz daha karanlık temalı bir şey izlemek istiyorum ancak listeme ekledim. Detective Conan ise pek ilgimi çekmedi sanırım yakın zamanda Monk'u bitirdiğim ve dedektif hikayelerinden az biraz sıkıldığım için olabilir. Darker than Black diye bir anime izlemeyi düşünüyorum, internetteki yorumlarıda oldukça pozitif. Sizin görüşlerinizi de almak isterim, sizce başlamam için iyi bir seri mi ?
  • Solert kullanıcısına yanıt
    gayet güzel bi anime aksiyon arıyorsan işini görür ama anime nin hic bi sezon finalini anlayamadım onun dışında gayet gzl
  • highschool dxd tarzı olağanüstü öğeler,romantizm,ecchi içeren anime önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

highschool dxd tarzı olağanüstü öğeler,romantizm,ecchi içeren anime önerisi olan var mı?

Seikon no Qwaser
    Needless
  • Death Note tarzında dehaların olduğu ama yalnız olunan bir anime önere bilir misiniz? Aşk/dram çok ağır basmasın. Tercihim ana karakterimiz liseli veya ortaokullu olsun ^^

İmzamdaki animeleri izledim, onlar dışında önere bileceğiniz çizimi güzel animeler var mı?
  • Hajime No İppo süper bir anime şimdi Hajime No İppo Rsing devam ediyor şiddetle tavsiye ederim...
     ANIME&MANGA tavsiyeler ve öneriler burada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thor1080 -- 23 Mart 2014; 16:09:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujita

Death Note tarzında dehaların olduğu ama yalnız olunan bir anime önere bilir misiniz? Aşk/dram çok ağır basmasın. Tercihim ana karakterimiz liseli veya ortaokullu olsun ^^

İmzamdaki animeleri izledim, onlar dışında önere bileceğiniz çizimi güzel animeler var mı?

Detective Conan tam senlik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler death note full metal alchemist ve hellsing mangalarına başladım onların serisini bitirince bleach'e mi narutoyamı başlamalıyım

edit: düzenlendi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: call of cthulhu

beyler death note full metal alchemist ve hellsing mangalarına başladım onların serisini bitirince bleach amı narutoyamı başlamalıyım

Sub mesaj?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ne

subliminali biliyorum mangalarda neden bu mesajı attın
  • quote:

Orijinalden alıntı: call of cthulhu

o ne

subliminali biliyorum mangalarda neden bu mesajı attın

Yazili anlatimin vasatin altinda. Biraz ozen goster yazarken.
    Bleach'in mangasi naruto'dan cok daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujita

Death Note tarzında dehaların olduğu ama yalnız olunan bir anime önere bilir misiniz? Aşk/dram çok ağır basmasın. Tercihim ana karakterimiz liseli veya ortaokullu olsun ^^

Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru gerçi bunda hafif komedi tarzı var ama dediğine uygun olabilir

Edit : imzam bu animeden alıntı okumadan izleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 24 Mart 2014; 15:03:31 >
  • Teşekkür ettim, baktım konusuna ilgi çekici bir şeye benziyor :) Bakuman'ın bitmesine 2-3 bölümüm kaldı zaten, yarın bitireyim onu direk buna başlayacağım.
  • Beyler Vagabond nasıl bir mangadır? Çizimler çok güzel duruyor.Ayrıca ana karakter baya bir karizma gibi.Baya bir sayı olmuş.Sizce güzel midir?
  • Beyler içinde kesinlikler echii ve meka olmayan güzel bir anime önerebilir misiniz?
    Shounun de olmasın pek.

Slice of life olabilir.Arkadaşlık teması falan olabilir.Okul olabilir.Ama echii kesinlikle olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

Beyler Vagabond nasıl bir mangadır? Çizimler çok güzel duruyor.Ayrıca ana karakter baya bir karizma gibi.Baya bir sayı olmuş.Sizce güzel midir?

Bence çok güzel bi manga, düşünmeden başlayın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

Beyler Vagabond nasıl bir mangadır? Çizimler çok güzel duruyor.Ayrıca ana karakter baya bir karizma gibi.Baya bir sayı olmuş.Sizce güzel midir?

Bence çok güzel bi manga, düşünmeden başlayın derim.

Sağol hocam.Bir kaç tane izlediğim kısa seri var.Onları bitirince başlamayı düşünüyorum.Ana karakter ve çizimler acayip ilgimi çekti.Konusuda iyidir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchiha69

Beyler içinde kesinlikler echii ve meka olmayan güzel bir anime önerebilir misiniz?
    Shounun de olmasın pek.

Slice of life olabilir.Arkadaşlık teması falan olabilir.Okul olabilir.Ama echii kesinlikle olmasın.

Toradora (Okul hayatı)
    Lovely Complex (Okul,romantizm)
    Kimi ni Todoke (Okul romantizm üsttekini seversen bunu da seversin)
    Danshi Koukousei no Nichijou (Okul,komedi)
    Working (İş hayatı,komedi)
  • Bana kışlık karlarla kaplı yerlerde geçen, komedi macera türünde anime söyler misiniz? Ayrıca varsa sosyal ilişkiler yada korku, gerilim, gizem tarzında da olabilir.

Birde tam aksi şekilde yazlık yerlerde sahil kenarında geçen anime söyler misiniz. Mesela Shinryaku! Ika Musume serisi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garp the Fist

Bana kışlık karlarla kaplı yerlerde geçen, komedi macera türünde anime söyler misiniz? Ayrıca varsa sosyal ilişkiler yada korku, gerilim, gizem tarzında da olabilir.

Birde tam aksi şekilde yazlık yerlerde sahil kenarında geçen anime söyler misiniz. Mesela Shinryaku! Ika Musume serisi gibi.

Kış için Mecha olması sorun teşkil etmeyecekse Overman King Gainer

Yaz için aşağı yukarı her Anime'de artık plaj bölümleri var. Mesela Freezing, Infinite Stratos
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.