Şimdi Ara

ANIME&MANGA tavsiyeler ve öneriler burada... (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
32
Favori
119.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • phantom: requiem for the phantom bu animede hiç adult sahne var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Getsuga

phantom: requiem for the phantom bu animede hiç adult sahne var mı?

Yok diyemem çok uzun zaman geçti izleyeli.Ama bir ameliyat sahnesinde kadının bağırışlarını evdekiler yanlış anlamasın diye kısmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madao kullanıcısına yanıt
    Görsel olarak yok diye algılayabilirim sanırım. Teşekkürler Madao.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: Knex

merhabalar. 3-4 aydır anime dünyasındayım, naruto hakkında önyargılarım vardı sizce bu önyargıları bir kenara bırakıp başlamalı mıyım?

Uzun uzadıya post kasmayayım ama kişisel kanımca izlediğin TV Anime'lerin sayısı 20'yi, izlediğin OVA ve filmlerin sayısı 10'u bulmadan kendini 100 bölüm üstü hiçbir seriye bağlama. (Tek istisna Legend of Galactic Heroes ve Detective Conan olabilir)

Sana naçiz önerim şimdilik seni beğeni olarak olgunlaştırıp geliştirebilecek yapımlarla başlaman, örnek vermek gerekirse Ghost in the Shell külliyatı, Gundam külliyatı, Welcome to the NHK, Blackjack, Space Pirate Captain Harlock, Uchuu Senkan Yamato, Legend of Galactic Heroes, Detective Conan, Cowboy Bebop, Stein's Gate, Neon Genesis Evangelion, Kimagure Orange Road, Hellsing, Full Metal Alchemist gibi serileri veyahut Katsuhiro Otomo, Satoshi Kon, Oshii Momoru ve Isao Takahata'nın yaptığı filmleri izlemendir.

Halihazırda yeni başlayan birşeyleri takip edesin varsa Haikyu epey iyi.

Hocam herkese Legend of The Galactic Heroes öneriyorsunuz ancak sanıyorum yaşınızın büyüklüğünden dolayı göremediğiniz bir durum söz konusu olabilir. Bu seri aşırı derecede siyaset içeriyor! Dolayısıyla yaşı küçük arkadaşlarımız bu seriyi anlamakta güçlük çekeceklerdir. Ben bile henüz tam yetişkinliğe ulaşamadığımdan seriyi izlerken birçok noktayı idrak etmekte zorlandım. Tamamiyle yetişkinlere yönelik seinen animesidir bu. Belli bir olgunluğa ulaşmamış, yaşı en azından 25-26'yı geçmemiş arkadaşlarımıza bu seriyi önermiyorum ben. Bilmiyorum ne dersiniz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knex

merhabalar. 3-4 aydır anime dünyasındayım, naruto hakkında önyargılarım vardı sizce bu önyargıları bir kenara bırakıp başlamalı mıyım?

Uzun uzadıya post kasmayayım ama kişisel kanımca izlediğin TV Anime'lerin sayısı 20'yi, izlediğin OVA ve filmlerin sayısı 10'u bulmadan kendini 100 bölüm üstü hiçbir seriye bağlama. (Tek istisna Legend of Galactic Heroes ve Detective Conan olabilir)

Sana naçiz önerim şimdilik seni beğeni olarak olgunlaştırıp geliştirebilecek yapımlarla başlaman, örnek vermek gerekirse Ghost in the Shell külliyatı, Gundam külliyatı, Welcome to the NHK, Blackjack, Space Pirate Captain Harlock, Uchuu Senkan Yamato, Legend of Galactic Heroes, Detective Conan, Cowboy Bebop, Stein's Gate, Neon Genesis Evangelion, Kimagure Orange Road, Hellsing, Full Metal Alchemist gibi serileri veyahut Katsuhiro Otomo, Satoshi Kon, Oshii Momoru ve Isao Takahata'nın yaptığı filmleri izlemendir.

Halihazırda yeni başlayan birşeyleri takip edesin varsa Haikyu epey iyi.

Animeye yeni başlayan birisine Evangelion ağır gelmez mi sizce? Welcome to the NHK da aynı şekilde.Ben arkadaşa animeyi daha da sevdirecek eğlendirici yapımlar önerme taraftarıyım.
  • Popüler ve sığ şeylerle başlayıp sonradan gerçekten ciddi ve iyi şeylere burun bükecekse hiç başlamasın bence. İlk 3-4 seri içerisinde osurarak kale surları yıkan veletlerin olduğu bir seriye başlattığınız birine ben istesem de LOGH izletemem, izletsem de zihinsel bir zevk almalarını sağlayamam.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bana mindf*** yaşatacak anime önerisi lazım 6 senedir anime izliyorum arada kaçırmış olabileceğim kısa seriler olabilir.
    Bu tarzda sevdiğim animeler code geass,persona 4,steins gate vb...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

Bana mindf*** yaşatacak anime önerisi lazım 6 senedir anime izliyorum arada kaçırmış olabileceğim kısa seriler olabilir.
    Bu tarzda sevdiğim animeler code geass,persona 4,steins gate vb...

1 arka sayfada yazmıştım zaten. Kopyala-yapıştır yapıyorum:

- Megazone 23
    - Ergo Proxy
    - Serial Experiments Lain
    - Ad Police
    - Ad Police Files
    - Bubblegum Crisis OVA
    - Bubblegum Crisis Tokyo 2040
    - Bounty Dog
    - Vexille
    - Animatrix
    - Appleseed
    - Appleseed Ex Machine
    - Real Drive
    - Goku Midnight Eye
    - Hack Sign
    - Boogiepop Phantom
    - Psycho Pass
    - Texhnolyze
    - Neon Genesis Evangelion
    - Hades Project Zeorymer
    - Detonator Orgun
    - Guilty Crown
    - Kakumeiki Valvreve
    - Baldios Movie
    - Susei No Gargantia

• yazdıklarından birazını izledim
    hack sign/guilty crown/ergo proxy için böyle bir durum yaşamadım mesela genel olarak mecha bunlar
  • quote:

yazdıklarından birazını izledim
    hack sign/guilty crown/ergo proxy için böyle bir durum yaşamadım mesela genel olarak mecha bunlar

sen mindfuck istemedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

sen mindfuck istemedin mi?

bu animelerin hiç birinde mind fuck yaşamadım özellikle guilty crownda 1gr mf yaşamadım
  • quote:

"mesela genel olarak mecha bunlar" derken, bir Mecha'nın mf yaşatamaycağını ima etmişsiniz sanırım, üzdünüz beni.

Arkadaş ilk sıraya direkt Megazone 23 izleyin yazmış mesela. Böyle bir kategori için önerilebilecek en iyi yapım kanımca. Onu izleyin düşüncelerinizi öyle alayım.

Listenin geneli de bu kategoriyi birebir yansıtmakta. (Kişisel görüşüm)

Ha bu kadar mı derseniz, daha başka yapımlar da eklenebilir bu listeye. v2 istenirse hazırlayabilirim.
  • quote:

quote:

"mesela genel olarak mecha bunlar" derken, bir Mecha'nın mf yaşatamaycağını ima etmişsiniz sanırım, üzdünüz beni.

Arkadaş ilk sıraya direkt Megazone 23 izleyin yazmış mesela. Böyle bir kategori için önerilebilecek en iyi yapım kanımca. Onu izleyin düşüncelerinizi öyle alayım.

Listenin geneli de bu kategoriyi birebir yansıtmakta. (Kişisel görüşüm)

Ha bu kadar mı derseniz, daha başka yapımlar da eklenebilir bu listeye. v2 istenirse hazırlayabilirim.

yaşatabilirim ama mecha animeler hakkında fazla bilgim yok en fazla 4-5 tane mecha içeren seri izlemişimdir eureka seven vs.
    ben daha çok mecha içermeyen seri arayışındayım mesela birileri çok yazmıştı one outs izle gibi sanırım spor üzerine değişik tarzlarda benim genel olarak mecha bunlar demekle kastettiğim listenin neredeyse tamamının mecha türünde olduğu idi yoksa izlemeden yorum yapamam ama megazone 23 bahsettiğiniz gibi beni tatmin edecekse başlayım ona şimdiden
  • arkadaşlar bana biraz anime/manga önerisi verirseniz sevinirim böyle arka arkaya saatlerce okuyabileceğim sürükleyici bir şeyler. Okuduğum/okumakta olduğum mangalar Naruto, Magi, Bleach, Fairy Tail, Full Metal Alchemist, Attack on Titan. Animeler Another,Full Metal Alchemist, Attack on Titan, Magi, Naruto. Gördüğünüz gibi genelde fantastik üzerinden gittim. Genelde savaş ve fantastik seviyorum. Anime/manga teknik terimlerini pek bilmiyorum o yüzden bu şekilde açıkladım. Türkçe çevirisi olmaması önemli değil zaten ingilizce okuyorum. Bu tarzın pek dışına çıkmadan öneriler verebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak17329 -- 14 Nisan 2014; 1:20:01 >
  • burak17329 kullanıcısına yanıt
    Kendi okuduğum Berserk'i önerebilirim.Fantazi,savaş seviyosanız büyük ihtimal beğenirsiniz.Ancak fazla hızlı okumayın çünkü güncele geldiğinizde vicdansız mangaka sizi yeni sayı için aylarca bekletebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak17329

arkadaşlar bana biraz anime/manga önerisi verirseniz sevinirim böyle arka arkaya saatlerce okuyabileceğim sürükleyici bir şeyler. Okuduğum/okumakta olduğum mangalar Naruto, Magi, Bleach, Fairy Tail, Full Metal Alchemist, Attack on Titan. Animeler Another,Full Metal Alchemist, Attack on Titan, Magi, Naruto. Gördüğünüz gibi genelde fantastik üzerinden gittim. Genelde savaş ve fantastik seviyorum. Anime/manga teknik terimlerini pek bilmiyorum o yüzden bu şekilde açıkladım. Türkçe çevirisi olmaması önemli değil zaten ingilizce okuyorum. Bu tarzın pek dışına çıkmadan öneriler verebilirseniz sevinirim.

Highschool dxd

• quote:

Orijinalden alıntı: burak17329

arkadaşlar bana biraz anime/manga önerisi verirseniz sevinirim böyle arka arkaya saatlerce okuyabileceğim sürükleyici bir şeyler. Okuduğum/okumakta olduğum mangalar Naruto, Magi, Bleach, Fairy Tail, Full Metal Alchemist, Attack on Titan. Animeler Another,Full Metal Alchemist, Attack on Titan, Magi, Naruto. Gördüğünüz gibi genelde fantastik üzerinden gittim. Genelde savaş ve fantastik seviyorum. Anime/manga teknik terimlerini pek bilmiyorum o yüzden bu şekilde açıkladım. Türkçe çevirisi olmaması önemli değil zaten ingilizce okuyorum. Bu tarzın pek dışına çıkmadan öneriler verebilirseniz sevinirim.

Record of the Lodoss War, Project Arms, 12 Kingdoms, Guin Saga, Hack Sign, Hunter X Hunter, Yu Yu Hakusho
  • An itibariyle Noragami'yi bitirmiş bulunmaktayım.
    Kendisi ilk izlediğim anime olur ve açıkçası beni sardı...
    Daha önce yabancı dizi izlediğim ve çizgi film ile anime arasında fark göremediğim için hiç başlamamıştım bu işe.

24 yaşındayım; Dragonball, One Piece vs. daha önce tvden çizgi film niyetine izlemiştim, çok eski olmayan ve animeye beni bağlayacak önerilerinize ihtiyacım var.

Kısa bir araştırmanın ardından "Death Note"a başlamayı düşünüyorum, tecrübeli olup görmüş geçirmişlerden tavsiye bekliyorum...
  • hellaskos kullanıcısına yanıt
    Steins Gate ve Full metal alchemist:brotherhood u öneririm.Çok sağlam animelerdir bana göre.

• Arkadaşlar bana bi anime önerin Doğa üstü bişey olmasın Dini ve Cinsel içerik olmasın, komedi eğlenmelik arkadaşlık macera olsun mümkünmüdür? Geçte olsa Naruto ve One piece başladım bu ikisi hakkında çok kötü eleştiriler duydum acaba devam etsem mi bıraksam mı?
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.