Şimdi Ara

Anime nedir (hiciv ve fikir içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Anime nedir (hiciv ve fikir içerir)

(En Son Oy Tarihi: 6.2.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: Fus Ro Dah

quote:

Orijinalden alıntı: sercogturk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu trolle ciddi cevap vermeyin. Aklı basmayan herşeye rezillik diyen eziğin teki.

bana ezik diyen kişi 20 saat bilgisayar oyanamanın insan sağlına faydası olduğunu savunuyor hahahaahahha ironiye bak

Ulan gerizekalı nerde 20 saat oyun oynamak faydalı dedim.

ahahahaah 20 saat bilgisayar oyna belki olimpiyatlara girersiniz asdssaassadsadsa hadi spor yapalım

Klavyeyi bi tarafına sokmadanda gülebilirsin bunudamı ben söyleyim. Neyse yarında başka bi rezillik konusu açarsın bide ona yorum yaparız.

sokarsam sokarım sokmassam sokmam . sanamı soktuk hayırdır niye rahatsız oluyorsun git 20 saat bilgisayar oyna sdFadsdfsads ama onlar antreman yapıyorr

sokma demedim sokmadanda gülebilirsin dedim.
    Gerçekten anlama problemin var.

tamam 20 saat bilgisayar oyanamak dünyanın en sağlıklı aktivitesi

• anime izliyorum ve evet çizgi film

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercogturk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

quote:

quote:

quote:

quote:

her şeyin aşırısı zarardır

etrafında bahsettiğin tiplere bakarak genelleme yapmak yanlış olur

evet cidden sağlam seriler polisiye olsun bilim kurgu olsun felsefi türünde olsun seriler var konu yelpazesi baya baya geniş her kesime hitap edebiliyor

çizimleride cidden çok sanatsal olabiliyor bazı kişilerde bundan zevk alıyor mesela

dediğim gibi sinema sever her insanın enazından bilgi sahibi olmak amacıyla bile olsa 1 kaç tane anime izlemesi gerektiği taraftarıyım

abartı konusunda da evet çok abartanlar var yabancı dizi gibi çok abartmamak lazım kaliteli işlerde var kalitesiz işlerde

ayrıca izlemediğin bi şey hakkında nasıl fakir sahibi olabiliyorsun

espor konusunda haklıydında bu konuda malesef haksızsın hatta troll olabileceğini düşünüyorum

yok fikir sahibi değilimki bu konuyu hat safada yaşayanlardan bilgi istiyorum .

trol konusuna gelince hiciv ve kara mizah benim işimdir söylediklerimdede ciddiyim

arkadaşım anime rezilliktir diye konu açıp sonra fikir sahibi değilim diyorsun şaka mısın nesin bilader

önce ne konuştuğunu bil sonra tartışırız

neyi nasıl yorumlayacağımı sendenmi öğrenecem hiç sanmıyorum

bilader cidden şaka gibisin

yorumlamak nedir eleştiri nedir hiciv kara mizah nedir öğren gel sonra tartışalım

senin yaptığın tabiri caizce bi konu hakkında hiç bir şey bilmeden sadece çevrendeki insanları gözlemleyip o konuya büyük bi önyargıyla genelleme yapmaktır

senin mantıkla

müslümanlar kötü o zaman islamda kötüdür algısıyla aynı

sakat bir düşünce tarzın var inşallah değişirsin ilerde

emin olki hiciv ve kara mizahın ne olduğunu çoğu kişiden iyi biliyorum benim lafım zaten yazdığım gibi yaşayıp hareket eden insanlara günde düzgün 3 saat 4 saat anime izleyenede evlilik programı izleyenede laf yapmam

ayrıca ayağı yanık kedi gibi bağırdığına göre sende o saydığım özellikleri taşıyorsun heralde

senle anlaşımıyıcaz belli oldu

ben senin çevrende ki insanlara bakıp genelleme yapmanı eleştirmiştim, kopkoca bir türü sırf çevrende izleyenlere bakıp analiz edip anime rezilliktir demen mantık dışı olduğu anlatmaya çalıştım başarısız oldum

4 saat evlilik programı izleyen insanada laf yapalım bence

4 saat evlilik programı izlemek nedir

• Abi şöyle açıklayayım.İnsanlar en uç hayallerini animeler aracılığıyla gösteriyorlar.Mesela normal çizgifilmde kavga birbirini iterek olur.Ama anime de kafa kesmenin bile ötesinde kafayı patlatarak,ikiye bölerek olur.Ya da ne biliyim işte böyle her şeyin aşırısı vardır.Her gördüğün olayda yoh ...... ...... dersi in.Ama bazı animeler böyle değildir.

Mesela Pokemon.Amerikalılar da Animelerin takliti çizgi filmler yapmaya başlamışlardır.Ama bunların kahramanları çoğu zaman hayali kahramanlar olur.Mesela Gumball,Regular Show,Steven Universe vb vb.Benim anime anlayışım bu.Anime üstadları ne der bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

ben full kızların olduğu animelere bayılıyorum

Kangoku Gakuen izledin mi ? İzlemediysen izle iyi gülersin. Kızlarda fena değil

izlemem mi usta süper ötesiydi ya gülerken gözlerimden yaş gelmişti böyle makara animeler beni yerden yere vuruyor beelzebub a bu kadar gülmüştüm tam makara bunlar

• Japon yapımı çizgi filmdir. Animeciler böyle diyince ağlıyor nedense. Her çizgi film çocukça olacak diye bişey yok bebeler zırlamayın

• Anime halkın kendi kendini yönetme biçimidir.

• En uygun tabirin "çizgi dizi" olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Dünde espor rezilliktir diye konu açan değil misin sen?

dün esporun olimpik dallardan daha yaralı olduğunu söyleyen cahil sendin heralde

Insanlarin pcde oturmasi oyun oynamasi anime izlemesi sana neden bu kadar batiyor.herkesin zevkleri farklidir kimseye zararı olmadigi sureece istedigini yapar.adam gibi uslubunda yokki. Kesin seninde tek bildiğin siyaset kari kiz futboldur aman ne eglenceli devam et boyle .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.