Şimdi Ara

Anime Tanıtımı -Fullmetal Alchemist/Brotherhood

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu yazımda Fullmetal Alchemist ve Fullmetal Alchemist Brotherhood u tanıtacağım
    Forum da aynı konu varmı diye bir baktım ama tam bir tanıtım göremedim

İki seri birden olduğundan türünü en başa yazıyorum. Tür: Dram,Fantastik Güçler,Aksiyon

Fullmetal Alchemist

Manganın çok sevilmesi üzerine 2003 tarihinde yayınlanmış ve 2004 tarihine kadar çıkmaya devam etmiştir. 51 bölümden oluşmaktadır. Bölümler çıkarken mangadan bağımsız gittiği farkedilince tepki çekmiş olmasına rağmen hayranlar bu versiyonuda sevip mangayla beraber aynı karakterlerle 2 farkli hikaye takip etmenin sevincini yaşamışlardır. İlk bölümleri tabiri caizse piksel piksel anadolu kalitesindedir.

Konu: Edward ve Al(Alphonse) Elric kardeşler babalarının evi terketmesi üzerine babalarının kitaplarından simya öğrenmiş ve çok sevdikleri erken yaşta ölen annelerini yasak tekniklerle diriltmeye çalışmışlardır. ama denemeleri büyük bir hazinle sonuçlanmıştır. Al tüm vücudunu Ed ise sol bacağını(sağ da olabilir :)) kaybetmiş ve kardeşinin hayatını kurtarırkende sağ(solda olabilir)kolunu kaptırmıştır.İki kardeş beraber vücutlarının eksiklerini geri almaya çalışırlar.(aslında bu manganın konusu ben brotherhood u izledim bununkini tam bilmiyorum ama bunla benzer yada aynı olması lazım)

Fullmetal Alchemist Brotherhood

İlk çıkan seri mangadan bağımsız olduğundan dolayı tepki çekmişti demiştik. İşte bu yüzden bir tanede mangayı takip eden versiyon çıktı ama taa 2009 yılında bunda kalite(piksel bakımından) daha yüksekti sonuçta yıllar geçmiş teknikler gelişti.Bu 64 bölümdü

Animede yer yer chibi çizimlere yer verilmiş bu kısımlar komik bir ortam oluşturabiliyor örnek

Konu olarak üsttekini söyleyebiliriz çünkü sonuçta konu arkaplanı aynı.

Animelerden biri 51 diğeri ise 64 bölüm ben bu serinin mangasını okumadım yani mangada ekstra konular olabilir. Manga 116 bölüm. Manga 2001 bir de çıkmaya başladı 2010 da bitti.

• Tanıtım güzel olmuş.

Seri de gayet güzeldi zaten 64 bölümü 1 hafta gibi bi sürede izlemiştim
    Zaman bulursam 51 bölüm olan ilk versiyonu da izlerim.
    (Brotherhood'a başlayacak varsa ilk bölüm filler 2 den başlayın)
  • Ana konusu yok muydu bunun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yazdığım genel konu gibi zaten konunun arkaplanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burster

O yazdığım genel konu gibi zaten konunun arkaplanı

FMA'nın ana konusu vardı diyorum yani forumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam net bir şey yoktu hem bence ana konu ve tanıtım farklı şeyler
  • http://forum.donanimhaber.com/m_15510670/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_30544775/tm.htm

Konu açmadan önce forumda arama yapmayı öğrensen iyi olacak. Zaten bölüm yöneticisi foruma girince açtığın konuları kitler büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 13 Aralık 2015; 22:09:24 >
  • Anakonudan devam edin lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.