Şimdi Ara

Anime Tanıtımı : GANTZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlginç bir konusu olan, temponun hiç düşmediği soluk kesen bir anime. Her bölümünü merak ve heyecanla izledim. Tavsiye ederim.

Adı: Gantz
    Türü: TV Serisi
    Bölüm Sayısı: 26
    Kategori: Aksiyon, Korku, Bilim-Kurgu
    Yılı: 2004
    Web Sitesi:http://www.gantz.net
    Yapımcı: GONZO, Oku Hiroya

Lise öğrencisi olan Kei Korono birgün sınıftan çıkar ve eve doğru gitmektedir. Trende eski okul arkadaşı Kato Masaku ile karşılaşır ama ilk başta o olduğundan şüphelenir. Daha sonra trene düşen bir dilenci olur ve kimse yardım etmez eski arkadaşı düşündükten sonra kurtarmaya karar verir. Raylara atladığında eski arkadaşı Kei'yi görür ve yardım ister ve Kei yardım etmeye çalışırken dilenciyi kurtarırlar ama o sırada express tren gelmektedir koşarlar ama kurtulamazlar ve ölürler. Öldükten sonra kendilerini birçok insanın olduğu ve birde küre görürler. Hikaye burdan sonra başlamaktadır. Ölümden sonra onlara bir şans doğmuştur ama bununda gerekçeleri bulunur.

Anime aslen bir hentai yapımcısı tarafından yapılmış ve bu animeye göre dönüştürülmüş olmasına rağmen şiddet ve cinsellik içeren kısımlar bulunmaktadır.

Kei Korono : Trende çocukluk arkadaşı ile ölmüştür. Sapık, uçarı bir tipi vardır.

Kato Masaku: Trende Kei ile birlikte ölmüştür.Yardım sever ve kimseyi incitmek istemez ama kızdığı zaman çok güçlü olur. Birşeyi yapmada kararsız kalmasa bile çok uzun düşünür.

Kei Kishimoto
    : İlk olarak banyoda intihar ederken bilincini kaybeder ve hastahaneye kaldırır bu yüzden oda odaya çıplak bir şekilde gelmiştir.

------------ Kaynak :www.manga.gen.tr ----------------------

• Biliyorum bu animeyi ilk 10 bölümünü izledim yazın hala izleyeceğim devamını.Mangası daha sert bu animenin şiddet ve cinsellik konusunda,birde animede konu mangadan sapıyor mangası daha sağlammış.Bende tavsiye ederim izlediğim kadarıyla bayağa güzel bir anime.
  • anime ilginç konusuyla izlenir bir hal alıyor aslında ve gerçekten sürükleyici bir şekilde ilerliyor .Ama sonra bana göre belli yerde anime bitiyor ve istediğiniz cevabı alamıyorsunuz .
  • Animesi yerine kesinlikle mangasını takip edin, daha tatmin edici. Her ne kadar manga da son bölümlerde sadece "resimlerden" oluşsa da. Onun dışında anime de oldukça güzel ama mangasının yerini tutmuyor ^^
  • Yok arkadas, bu ne sapik animedir. ulan izlerken bunalima sokuyor adami be :))
  • Bunalima sokuyorsa hemen izleyelim
  • Animesini izledim bir yerden sonrada merak edip mangasina basladim ama bana gore mangasi ilerce cok civitiyor bundan dolayi uzun soluklu bir anime olmadi ve kisa kesildi bence
  • Abi efsane bir anime ya, en sevdiğim anime death note ikincisi de bu oldu şuan çok sevdim. 23. bölümdeyim şuan uzatmamaları iyi olmuştur herhalde hep kendini tekrar eder çünkü. Bitirmeme 3 bölüm kaldı bitsin istemiyorum bitince mangasına başlayacağım bakalım. Bu arada manga tam olarak kaç bölüm ve bitti mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Abi efsane bir anime ya, en sevdiğim anime death note ikincisi de bu oldu şuan çok sevdim. 23. bölümdeyim şuan uzatmamaları iyi olmuştur herhalde hep kendini tekrar eder çünkü. Bitirmeme 3 bölüm kaldı bitsin istemiyorum bitince mangasına başlayacağım bakalım. Bu arada manga tam olarak kaç bölüm ve bitti mi?

En son 376 cikti ve seri devam ediyor.Ayrica mangasi animesinden kat kat iyidir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.