Şimdi Ara

Anime Türkiye Dergisi Eylül Sayısı Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• http://rapidshare.com/files/142085358/animeturkiye_eylul_2008.rar]Anime Türkiye Eylül'08

Çalışmada emeğe geçem tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz

İlk sayıyıdan kat ve kat iyi oldugunu söylüyebilirim..

http://animemangantr.turkforumpro.com sitesinden üye olmadan indrebilirsiniz..
    http://animemangantr.turkforumpro.com/dergimiz-f47/anime-turkiye-eylul-sayysy-t1386.htm

Birkaç başlık
    Anime tanıtım bölümü;

- FSN-----------------------------------------
    - Blood+--------------------------------------
    - Baccano-------------------------------------
    Anime sinema tanıtım bölümü;

- Sword of the Stranger-----------------

Geçmişe yolculuk;

-monstar rancher----------------
    -Çizmeye başlarken

Anime türlerine bakış-----,

VB VB VB

Dergimizden tam olarak faydalanmak için
    -------------------------------------------------
    Windows işletim sistemi kullanmanız lazım(Windows Media Player kurulu olmalı)
    Swf uzantılı dosyaları açmak için flash player kurmalısınız
    Videoları seyretmek için video codec paketi yüklemelisiniz en azından xvid ve divx codecleri yüklenmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedifeci -- 2 Eylül 2008; 20:53:31 >

• Vay Soall bi bakalım nasılmış gerçi ağustos sayısını tam okumadım ama
  • Birşey degil.Okumanı tavsiye ederim özelllikle 2.sayıda içerik yönündende baya geliştirdik kendimizi ,,,baya emek verdik eğleneceginizi düşünüyorum en iyi anime parçaları ,videolu gösteri,progaram anlatım swf olarak. baya yorulduk ama degdi..Bide arkadaşlar bu işi yapanlar çaga çoçuk degil örnegin ben 28 yaşındayım benden büyüklerde var bu işin içinde tabi gençlerimiz de var.Ve bu çalışmayı yapan yazılar hazırlayanlardan 4-5 tanesi ayrıcaAnime Türkç altyazısı hazırlıyor yani bu işin içinden geliyoruz..Anime severlerden istedigimiz yapıcı eleştiri sayenizde açıklarımızı görüyoruz..İlk sayıdan sizlerinde yapıcı eleştirileri sayesinde ders aldık daha iyi sayı çıkardık...
  • Gerçekten uğraşılmış çok güzel bir dergi olmuş bu sayı ellerinize sağlık.Şuan Fate Stay Night sayfasını inceliyorum sayfa tasarımından küçük tanıtım videosuna kadar herşey çok güzel olmuş
  • İnanılmaz yol kat etmişsiniz. Tebrik ederim. Üzerinde çok emek harcandığı belli. Ayrıca bir e-dergi olmanın avantajlarından da en güzel şekilde faydalanılmış. Umarım her animeseverin eline ulaşır.
  • Çok güzel olmuş çok beğendim.Emeği geçen herkeze teşekkürler
  • Emeğinize sağlık git gide güzelleşiyor gerçekten okumaktan büyük zevk alıyorum çok tşk ederiz tekrar tekrar okuyalım bakalım artık eksikleri soleme gibi değilde istek de bulunma gibi söylemlerimiz olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.