Şimdi Ara

Anime ye ayrılan zaman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Morfildor

Günde 2-3 bölüm yazan arkadaşlara soruyorum ... Nasıl tatmin oluyorsunuz o kadar bölümle ... Dişimin kovuğuna gitmez benim

Haklısın ama bizimde okulumuz vize finalimiz var.
    Olmasa tabii ki fazla izliyoruz
  • İlla rekor yazmak gerekiyorsa , tek seferde en uzun izlediğim anime Elfen Lied ve OVA'sıydı....(Tamamı)
  • 5-6 bl. falan anca seyredebiliyorum

ama samurai depper kyo yu bütün pzar günü izlemiştim
  • full metal alchemist 27 bölümdü. Tam hatırlamıyorum. Baya oldu izleyeli.
  • Himmm, Full Metal Alchemist'in tamamini 2 gunde bitirmistim.(Film haric) Hatta ikinci gune sarkmasinin bir nedeni uyku, diger bir nedeni de download ederken gecen sureydi

Onun disinda cok abartili anime izleyemiyorum. Haftada 3-4 gun 3er 4er bolum arka arkaya izliyorum o kadar.
    Etrafimda da kimse yok anime degis tokus yapmaya Ustune birde dalga geciyorlar -ne bu boyle cocuk gibi amanda aman, onur yine cizgi film basina oturmus -

Ama yeni basladim sayilir anime izlemeye, 3-4 aydir izliyorum.

@vayuz
    Sanirim bende az cok senin arkadasina benziyorum. Detaylara dikkat etmeye calisiyorum ama altyaziyi takip et, karakter mimikleri, adamlarin cizimlerine bak cok fazla kasiyor
    Bu arada kimi animenin baslangic ve bitis sarkilari cok igrenc ya Death Note'u bana tanitan arkadasim, Death Note'un o ikinci baslangic sarkisina bayiliyor ama resmen zirvalik olmus diye dusunuyorum. Ozellikle o ilk baslangic sarkisina gore kiyaslayinca , iyyy hatirlamak bile midemi kaldriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: wildog

Himmm, Full Metal Alchemist'in tamamini 2 gunde bitirmistim.(Film haric) Hatta ikinci gune sarkmasinin bir nedeni uyku, diger bir nedeni de download ederken gecen sureydi

Onun disinda cok abartili anime izleyemiyorum. Haftada 3-4 gun 3er 4er bolum arka arkaya izliyorum o kadar.
    Etrafimda da kimse yok anime degis tokus yapmaya Ustune birde dalga geciyorlar -ne bu boyle cocuk gibi amanda aman, onur yine cizgi film basina oturmus -

Ama yeni basladim sayilir anime izlemeye, 3-4 aydir izliyorum.

@vayuz
    Sanirim bende az cok senin arkadasina benziyorum. Detaylara dikkat etmeye calisiyorum ama altyaziyi takip et, karakter mimikleri, adamlarin cizimlerine bak cok fazla kasiyor
    Bu arada kimi animenin baslangic ve bitis sarkilari cok igrenc ya Death Note'u bana tanitan arkadasim, Death Note'un o ikinci baslangic sarkisina bayiliyor ama resmen zirvalik olmus diye dusunuyorum. Ozellikle o ilk baslangic sarkisina gore kiyaslayinca , iyyy hatirlamak bile midemi kaldriyor

bende senle aynı durumdayım.bi arkadaşım yok şöyle sen onu indir ben bunu sonra değiştiririz felan.hep köstek hep köstek.sonra türkiye niye gelişemiyor diyorlar.

• Günde 10-15 bölüm. Rekorum aralıklı 62 bölüm
  • bir animeyi izlemeye başlayınca bitene kadar başından kalkmamam gerekiyormuş gibi geliyor...
    o yüzzden genelde 52+ bölüm animelerden uzak düruyorum...
    rekorumu tam olarak bilemiyorum ama sızana kadar izlemeyi bırakamıyorum^^
  • @s@ngoku
    Seninki daha kotuymus bea, bende hic olmassa anime izleyen arkadasim yok. Sadece bir tane war onlada yilda bir gorusuyoruz. Ama senin arkadasin baya iyimis
    onu indir bunu indir, ohh sangoku indirio benim indirmeme gerek yok

@luckyone
    Bazen banada oyle oluyor. Konusu guzelse surekli izlemem lazimmis gibi dusunuyorum. Yemek yemeye usenir mi adam ya.. Bu sekilde anime izlerken resmen yemek yemeye useniyorum
  • Anime izlemeye yeni yeni başladım o yüzden yılların yoksunluğu olsa gerek hafta sonları gece 24:00 dan sabah 07:00 - 08:00 a kadar aralıksız + Gündüz vaktım olursa birkaç bölüm . Hafta içi de ( ki zamanım olmuyor ) 3-4 bölüm.

Genelde 13 bölümlük animeleri tek gecede bitiriyorum... ( örn: Elfen Lied , HellSing ...)
  • ben yeni başladım aslında indirmeye yeni başladım yoksa shounen animelerin bazılarını tvden takip ediyordum son5ra yenileri bulmaya karar verdim ve japonca dublaj izlemenin zevkine vardım animeleri indirdiğim site reklam gibi olmasın burada bir çok animne download bulabilirsiniz

www.animetrk.org

reklamsa silerim umarım yararlı olur
  • Ben 24 saat uyumadan gözlerim akana kadar izlediğim günleri hatırlıyorum.Çok güzeldi ya off.
  • valla narutonun şimdiye kadar olan tüm bölümleri izledim fakat yazın baştan sona hepsini izledim.ve sadece izlerken yemiş olduğum olduğum cipslerle abartısız 10 kilo aldım hiç üzgün deilim
  • valla eskiden ortalama 6-7 bölüm izliordum sonra hayata ara verdim hayata döndüğümde ise 30 bölüm naruto birikmişti onları izlerken aldığım zevki yaşadığım çoğu atraksiyonda alamamıştım.
  • günlük 8 -10 bölüm arası izliyorum. bence ideali bu .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.