Şimdi Ara

Anime ye ayrılan zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anime ye günlük zaman ayıran arkadaş var mı ayrıca bir defada en fazla kaç saat anime izlediniz
    günlük 2-3 bölüm taraftarıyım ama zamanım vars adaha fazla
    Maximum ayırdığım zaman ise 8 saat aralıksız 20 saat aralıklı

• Gunde 2-3 bolum beni hayatta kesmez basladigimda gunde 20-25 bolum izlerim cok kastigimda bu sayi 30 u bulabiliyor tabi bu kadar izliyebilmek için o gun hiçbir işimim olmamasi lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Versalid

Gunde 2-3 bolum beni hayatta kesmez basladigimda gunde 20-25 bolum izlerim cok kastigimda bu sayi 30 u bulabiliyor tabi bu kadar izliyebilmek için o gun hiçbir işimim olmamasi lazim
    final dönemimde bundan çok büyük sıkıntı çekiyorum geçen sene narutoyu sabahtan akşama kadar izleyip 220 bölümü 1 haftada bitirmiştim
    Allah sonumuzu hayır eylesin...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IannaKeeper -- 10 Ocak 2008; 17:20:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IannaKeeper

final dönemimde bundan çok büyük sıkıntı çekiyorum geçen sene narutoyu sabahtan akşama kadar izleyip 220 bölümü 1 haftada bitirmiştim
    Allah sonumuzu hayır eylesin...

edit:imla

Alıntıları Göster
    Ne zaman sıkılrsam o zaman bırakırım. Bazen C.tesi Pazar full anime izlerim. Bazen 2 3 bölüm ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

Ne zaman sıkılrsam o zaman bırakırım. Bazen C.tesi Pazar full anime izlerim. Bazen 2 3 bölüm ^^

Alıntıları Göster
    haftada en az 4 gece 22-24 arası. Vize-final zamanları hariç bazende işten çok geç ve yorgun geliyorum izlemeyemeden yatıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

haftada en az 4 gece 22-24 arası. Vize-final zamanları hariç bazende işten çok geç ve yorgun geliyorum izlemeyemeden yatıyorum

Alıntıları Göster
    Zamanım warsa sıkılana kadar izlerim ... Ama genelde akşam 5 ile 8 arası izliyorum ... Daha doğrusu bilgisayar başında bulunuyorum ... O sürede ne kadar izlenirse

• quote:

Orijinalden alıntı: Morfildor

Zamanım warsa sıkılana kadar izlerim ... Ama genelde akşam 5 ile 8 arası izliyorum ... Daha doğrusu bilgisayar başında bulunuyorum ... O sürede ne kadar izlenirse

Alıntıları Göster
    Peki rekor izleme süreleriniz nasıl kaç saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: chami

Peki rekor izleme süreleriniz nasıl kaç saat

Alıntıları Göster
    Ne kadar uzun süre durmadan anime izlemen önemli değil , önemli olan izlediğin animeyi ne kadar anladığın...

İstersen 24 saat durmadan anime izle , kafası ucar bi poh anlamaz insan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikhail Bakunin

Ne kadar uzun süre durmadan anime izlemen önemli değil , önemli olan izlediğin animeyi ne kadar anladığın...

İstersen 24 saat durmadan anime izle , kafası ucar bi poh anlamaz insan...

Alıntıları Göster
    Değişir 1 bölüm izlediğim olur,hiç bölüm izlemediğim olur, veya bir günde kısa bir seriyi bitirdiğim olur.Kafama ne eserse o Carpe Diem

• quote:

Orijinalden alıntı: gamlipervane

Değişir 1 bölüm izlediğim olur,hiç bölüm izlemediğim olur, veya bir günde kısa bir seriyi bitirdiğim olur.Kafama ne eserse o Carpe Diem

Alıntıları Göster
    Günde 2-3 bölüm iyidir. Fazlası eşeğin kulaüına su kaçırmak gibi oluyor. İzlediğimden birşey anlamamaya başlıyorum. Can sıkıcı hale geliyor. Tabii işin ehli olanlar günde 20 bölüm izleyenler var onları da tebrik etmek isterim. Ama zor iş insan anime komasına girer yahu.

Saygılar...Gökhan...

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Battousai::

Günde 2-3 bölüm iyidir. Fazlası eşeğin kulaüına su kaçırmak gibi oluyor. İzlediğimden birşey anlamamaya başlıyorum. Can sıkıcı hale geliyor. Tabii işin ehli olanlar günde 20 bölüm izleyenler var onları da tebrik etmek isterim. Ama zor iş insan anime komasına girer yahu.

Saygılar...Gökhan...

Alıntıları Göster
    Hayatımız anime olmuş nekadar anime bakıosunuz demek olurmu?
    -~ , +~
  • quote:

Orijinalden alıntı: sewenangl

Hayatımız anime olmuş nekadar anime bakıosunuz demek olurmu?
    -~ , +~

Alıntıları Göster
    Rekorum Naruto, 5 günde bitirmiştim 220 bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosenrot

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

tebrik ederim.benden de beteri varmış.
    günlük 44 bölüm izlemen gerekir buda 14 saatten fazla eder.(bir bölümü 20 dakikasaydım)
    non-stop animeyi anlaman çok zor çünkü benim 1 haftalık naruto skorum sınır gibi gelmişti.doğruysa helal ama bir o kadar da yuh diyesim geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IannaKeeper -- 10 Ocak 2008; 21:49:39 >

• quote:

quote:

günlük 44 bölüm izlemen gerekir buda 14 saatten fazla eder.(bir bölümü 20 dakikasaydım)
    non-stop animeyi anlaman çok zor çünkü benim 1 haftalık naruto skorum sınır gibi gelmişti.doğruysa helal ama bir o kadar da yuh diyesim geliyor

Alıntıları Göster
    Günde 2-3 bölüm yazan arkadaşlara soruyorum ... Nasıl tatmin oluyorsunuz o kadar bölümle ... Dişimin kovuğuna gitmez benim

• quote:

Orijinalden alıntı: Morfildor

Günde 2-3 bölüm yazan arkadaşlara soruyorum ... Nasıl tatmin oluyorsunuz o kadar bölümle ... Dişimin kovuğuna gitmez benim

Alıntıları Göster
    Mikhaile katılıyorum önemli olan sindirmek izlediğini.Ev arkadaşlarımdan birisini alıştırdım adam anime delisi oldu
    deli gibi izliyor ama bir halt anlamadan izliyor.Giriş müzikleri,detayları,göndermeleri falan hiç umurunda değil
    kapışma var mı?var iyi seyredeyim o zaman.Bir gün bastırdı ghost in the shelli izleyeceğim diye dedim diğer
    animelere benzemez aldı izledi bir günde bu ne ya dedi kaldı.Hem kovalanırmış gibi izleyince tadıda çıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vayuz

Mikhaile katılıyorum önemli olan sindirmek izlediğini.Ev arkadaşlarımdan birisini alıştırdım adam anime delisi oldu
    deli gibi izliyor ama bir halt anlamadan izliyor.Giriş müzikleri,detayları,göndermeleri falan hiç umurunda değil
    kapışma var mı?var iyi seyredeyim o zaman.Bir gün bastırdı ghost in the shelli izleyeceğim diye dedim diğer
    animelere benzemez aldı izledi bir günde bu ne ya dedi kaldı.Hem kovalanırmış gibi izleyince tadıda çıkmıyor

Alıntıları Göster
    Valla izlemekten ziyade, Ara verince çok güzel oluyor. İnsan hayata dönüyor.
    Verilen aralarda normal filmler baya güzel oluyor. Değişim ve çeşitlilik iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkahan

Valla izlemekten ziyade, Ara verince çok güzel oluyor. İnsan hayata dönüyor.
    Verilen aralarda normal filmler baya güzel oluyor. Değişim ve çeşitlilik iyidir.

Alıntıları Göster
    Üstüste 5 bölüm izleyince daha fazlasını kaldıramıyorum ve ara veriyorum.
    Yani anlıcağın max 5 blm.Bir bölüm 20dk dersen 1 saat 40 dk izliyom max.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    İlk dizi-animemdi ve çok sevmiştim, daha sonradan da bu şekilde hiç anime izlemedim. Bitince insan kendini boşlukta hissediyor, ne yapacağını şaşırıyor. Şimdilik günde en fazla 10 bölüm izliyorum oda boş olduğumda.
    quote:

Orjinalden alıntı: IannaKeeper

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosenrot -- 11 Ocak 2008; 0:37:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosenrot

İlk dizi-animemdi ve çok sevmiştim, daha sonradan da bu şekilde hiç anime izlemedim. Bitince insan kendini boşlukta hissediyor, ne yapacağını şaşırıyor. Şimdilik günde en fazla 10 bölüm izliyorum oda boş olduğumda.
    quote:

Orjinalden alıntı: IannaKeeper

quote:

Alıntıları Göster
    Sadece anime izlerken değil her işte zevk almaya bakan biriyim. Tadını çıkararak yapmayı tercih ediyorum her işi. 1 günde bitirebileceğim bir oyun alsam bilerek o oyunu 3-4 güne yayarım. Etrafa bakarım. Müziklerini dinlerim. Yoksa zevk vermez. Anime de böyle geliyor bana. Günde 15-20 bölüm izleyince acaba bir dahaki bölümde ne olacak heyecanıyla uyukladığım gecelerdeki tadı alamam sanıyorum. Bu bana sadece anime izlemiş olmak için izlemek gibi bir his veriyor. Tabii ki izleyen izler orasına karışmam. Ben her şeyi tadında bırakma taraftarıyım.

Saygılar...Gökhan...

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Battousai::

Sadece anime izlerken değil her işte zevk almaya bakan biriyim. Tadını çıkararak yapmayı tercih ediyorum her işi. 1 günde bitirebileceğim bir oyun alsam bilerek o oyunu 3-4 güne yayarım. Etrafa bakarım. Müziklerini dinlerim. Yoksa zevk vermez. Anime de böyle geliyor bana. Günde 15-20 bölüm izleyince acaba bir dahaki bölümde ne olacak heyecanıyla uyukladığım gecelerdeki tadı alamam sanıyorum. Bu bana sadece anime izlemiş olmak için izlemek gibi bir his veriyor. Tabii ki izleyen izler orasına karışmam. Ben her şeyi tadında bırakma taraftarıyım.

Saygılar...Gökhan...

Alıntıları Göster
    rekorum 8(9 da olabilir tam saymadım) bölüm db-Z.
    günde 3-4 bölüm standart izlerim.
    şimdi bu topic i görünce aklıma geldi acaba bunları tv den izlesek ne olurdu.
    bi bölüm için 1 hafta veya ertesi günü beklemek felan aklıma geldi.heralde izlemezdim.çekilir çile değil.acaba ne olacak diye 1 hafta beklemek.
    teknoloji bizi şımartıyor abi.günde 3-4 bölüm bizi kesmiyor.
    5 günde 220 bölüm izleyen arkadaşlara bi sorum olacak: manyak mısınız abicim işiniz gücünüz yokmu.............

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.