Bildirim
Anime ye ayrılan zaman
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gunde 2-3 bolum beni hayatta kesmez basladigimda gunde 20-25 bolum izlerim cok kastigimda bu sayi 30 u bulabiliyor tabi bu kadar izliyebilmek için o gun hiçbir işimim olmamasi lazim -
final dönemimde bundan çok büyük sıkıntı çekiyorum geçen sene narutoyu sabahtan akşama kadar izleyip 220 bölümü 1 haftada bitirmiştimquote:
Orijinalden alıntı: Versalid
Gunde 2-3 bolum beni hayatta kesmez basladigimda gunde 20-25 bolum izlerim cok kastigimda bu sayi 30 u bulabiliyor tabi bu kadar izliyebilmek için o gun hiçbir işimim olmamasi lazim
Allah sonumuzu hayır eylesin...
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IannaKeeper -- 10 Ocak 2008; 17:20:58 >
-
Ne zaman sıkılrsam o zaman bırakırım. Bazen C.tesi Pazar full anime izlerim. Bazen 2 3 bölüm ^^quote:
Orijinalden alıntı: IannaKeeper
final dönemimde bundan çok büyük sıkıntı çekiyorum geçen sene narutoyu sabahtan akşama kadar izleyip 220 bölümü 1 haftada bitirmiştim
Allah sonumuzu hayır eylesin...
edit:imla
Alıntıları Göster -
haftada en az 4 gece 22-24 arası. Vize-final zamanları hariç bazende işten çok geç ve yorgun geliyorum izlemeyemeden yatıyorumquote:
Orijinalden alıntı: DarKSpideR99
Ne zaman sıkılrsam o zaman bırakırım. Bazen C.tesi Pazar full anime izlerim. Bazen 2 3 bölüm ^^
Alıntıları Göster -
Zamanım warsa sıkılana kadar izlerim ... Ama genelde akşam 5 ile 8 arası izliyorum ... Daha doğrusu bilgisayar başında bulunuyorum ... O sürede ne kadar izlenirsequote:
Orijinalden alıntı: Leipold
haftada en az 4 gece 22-24 arası. Vize-final zamanları hariç bazende işten çok geç ve yorgun geliyorum izlemeyemeden yatıyorum
Alıntıları Göster
-
Peki rekor izleme süreleriniz nasıl kaç saatquote:
Orijinalden alıntı: Morfildor
Zamanım warsa sıkılana kadar izlerim ... Ama genelde akşam 5 ile 8 arası izliyorum ... Daha doğrusu bilgisayar başında bulunuyorum ... O sürede ne kadar izlenirse
Alıntıları Göster -
Ne kadar uzun süre durmadan anime izlemen önemli değil , önemli olan izlediğin animeyi ne kadar anladığın...quote:
Orijinalden alıntı: chami
Peki rekor izleme süreleriniz nasıl kaç saat
Alıntıları Göster
İstersen 24 saat durmadan anime izle , kafası ucar bi poh anlamaz insan... -
Değişir 1 bölüm izlediğim olur,hiç bölüm izlemediğim olur, veya bir günde kısa bir seriyi bitirdiğim olur.Kafama ne eserse o Carpe Diemquote:
Orijinalden alıntı: Mikhail Bakunin
Ne kadar uzun süre durmadan anime izlemen önemli değil , önemli olan izlediğin animeyi ne kadar anladığın...
İstersen 24 saat durmadan anime izle , kafası ucar bi poh anlamaz insan...
Alıntıları Göster
-
Günde 2-3 bölüm iyidir. Fazlası eşeğin kulaüına su kaçırmak gibi oluyor. İzlediğimden birşey anlamamaya başlıyorum. Can sıkıcı hale geliyor. Tabii işin ehli olanlar günde 20 bölüm izleyenler var onları da tebrik etmek isterim. Ama zor iş insan anime komasına girer yahu.quote:
Orijinalden alıntı: gamlipervane
Değişir 1 bölüm izlediğim olur,hiç bölüm izlemediğim olur, veya bir günde kısa bir seriyi bitirdiğim olur.Kafama ne eserse o Carpe Diem
Alıntıları Göster
Saygılar...Gökhan...
-
Hayatımız anime olmuş nekadar anime bakıosunuz demek olurmu?quote:
Orijinalden alıntı: ::Battousai::
Günde 2-3 bölüm iyidir. Fazlası eşeğin kulaüına su kaçırmak gibi oluyor. İzlediğimden birşey anlamamaya başlıyorum. Can sıkıcı hale geliyor. Tabii işin ehli olanlar günde 20 bölüm izleyenler var onları da tebrik etmek isterim. Ama zor iş insan anime komasına girer yahu.
Saygılar...Gökhan...
Alıntıları Göster
-~ , +~ -
Rekorum Naruto, 5 günde bitirmiştim 220 bölümüquote:
Orijinalden alıntı: sewenangl
Hayatımız anime olmuş nekadar anime bakıosunuz demek olurmu?
-~ , +~
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Rosenrot
Rekorum Naruto, 5 günde bitirmiştim 220 bölümü
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Rosenrot
tebrik ederim.benden de beteri varmış.
günlük 44 bölüm izlemen gerekir buda 14 saatten fazla eder.(bir bölümü 20 dakikasaydım)
non-stop animeyi anlaman çok zor çünkü benim 1 haftalık naruto skorum sınır gibi gelmişti.doğruysa helal ama bir o kadar da yuh diyesim geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IannaKeeper -- 10 Ocak 2008; 21:49:39 >
-
Günde 2-3 bölüm yazan arkadaşlara soruyorum ... Nasıl tatmin oluyorsunuz o kadar bölümle ... Dişimin kovuğuna gitmez benimquote:
Orijinalden alıntı: IannaKeeperquote:
günlük 44 bölüm izlemen gerekir buda 14 saatten fazla eder.(bir bölümü 20 dakikasaydım)
non-stop animeyi anlaman çok zor çünkü benim 1 haftalık naruto skorum sınır gibi gelmişti.doğruysa helal ama bir o kadar da yuh diyesim geliyor
Alıntıları Göster
-
Mikhaile katılıyorum önemli olan sindirmek izlediğini.Ev arkadaşlarımdan birisini alıştırdım adam anime delisi olduquote:
Orijinalden alıntı: Morfildor
Günde 2-3 bölüm yazan arkadaşlara soruyorum ... Nasıl tatmin oluyorsunuz o kadar bölümle ... Dişimin kovuğuna gitmez benim
Alıntıları Göster
deli gibi izliyor ama bir halt anlamadan izliyor.Giriş müzikleri,detayları,göndermeleri falan hiç umurunda değil
kapışma var mı?var iyi seyredeyim o zaman.Bir gün bastırdı ghost in the shelli izleyeceğim diye dedim diğer
animelere benzemez aldı izledi bir günde bu ne ya dedi kaldı.Hem kovalanırmış gibi izleyince tadıda çıkmıyor
-
Valla izlemekten ziyade, Ara verince çok güzel oluyor. İnsan hayata dönüyor.quote:
Orijinalden alıntı: vayuz
Mikhaile katılıyorum önemli olan sindirmek izlediğini.Ev arkadaşlarımdan birisini alıştırdım adam anime delisi oldu
deli gibi izliyor ama bir halt anlamadan izliyor.Giriş müzikleri,detayları,göndermeleri falan hiç umurunda değil
kapışma var mı?var iyi seyredeyim o zaman.Bir gün bastırdı ghost in the shelli izleyeceğim diye dedim diğer
animelere benzemez aldı izledi bir günde bu ne ya dedi kaldı.Hem kovalanırmış gibi izleyince tadıda çıkmıyor
Alıntıları Göster
Verilen aralarda normal filmler baya güzel oluyor. Değişim ve çeşitlilik iyidir.
-
Üstüste 5 bölüm izleyince daha fazlasını kaldıramıyorum ve ara veriyorum.quote:
Orijinalden alıntı: serkahan
Valla izlemekten ziyade, Ara verince çok güzel oluyor. İnsan hayata dönüyor.
Verilen aralarda normal filmler baya güzel oluyor. Değişim ve çeşitlilik iyidir.
Alıntıları Göster
Yani anlıcağın max 5 blm.Bir bölüm 20dk dersen 1 saat 40 dk izliyom max.
-
İlk dizi-animemdi ve çok sevmiştim, daha sonradan da bu şekilde hiç anime izlemedim. Bitince insan kendini boşlukta hissediyor, ne yapacağını şaşırıyor. Şimdilik günde en fazla 10 bölüm izliyorum oda boş olduğumda.quote:
Orijinalden alıntı: IannaKeeperquote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: IannaKeeper
quote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosenrot -- 11 Ocak 2008; 0:37:53 >
-
Sadece anime izlerken değil her işte zevk almaya bakan biriyim. Tadını çıkararak yapmayı tercih ediyorum her işi. 1 günde bitirebileceğim bir oyun alsam bilerek o oyunu 3-4 güne yayarım. Etrafa bakarım. Müziklerini dinlerim. Yoksa zevk vermez. Anime de böyle geliyor bana. Günde 15-20 bölüm izleyince acaba bir dahaki bölümde ne olacak heyecanıyla uyukladığım gecelerdeki tadı alamam sanıyorum. Bu bana sadece anime izlemiş olmak için izlemek gibi bir his veriyor. Tabii ki izleyen izler orasına karışmam. Ben her şeyi tadında bırakma taraftarıyım.quote:
Orijinalden alıntı: Rosenrot
İlk dizi-animemdi ve çok sevmiştim, daha sonradan da bu şekilde hiç anime izlemedim. Bitince insan kendini boşlukta hissediyor, ne yapacağını şaşırıyor. Şimdilik günde en fazla 10 bölüm izliyorum oda boş olduğumda.
quote:
Orjinalden alıntı: IannaKeeper
quote:
Alıntıları Göster
Saygılar...Gökhan...
-
rekorum 8(9 da olabilir tam saymadım) bölüm db-Z.quote:
Orijinalden alıntı: ::Battousai::
Sadece anime izlerken değil her işte zevk almaya bakan biriyim. Tadını çıkararak yapmayı tercih ediyorum her işi. 1 günde bitirebileceğim bir oyun alsam bilerek o oyunu 3-4 güne yayarım. Etrafa bakarım. Müziklerini dinlerim. Yoksa zevk vermez. Anime de böyle geliyor bana. Günde 15-20 bölüm izleyince acaba bir dahaki bölümde ne olacak heyecanıyla uyukladığım gecelerdeki tadı alamam sanıyorum. Bu bana sadece anime izlemiş olmak için izlemek gibi bir his veriyor. Tabii ki izleyen izler orasına karışmam. Ben her şeyi tadında bırakma taraftarıyım.
Saygılar...Gökhan...
Alıntıları Göster
günde 3-4 bölüm standart izlerim.
şimdi bu topic i görünce aklıma geldi acaba bunları tv den izlesek ne olurdu.
bi bölüm için 1 hafta veya ertesi günü beklemek felan aklıma geldi.heralde izlemezdim.çekilir çile değil.acaba ne olacak diye 1 hafta beklemek.
teknoloji bizi şımartıyor abi.günde 3-4 bölüm bizi kesmiyor.
5 günde 220 bölüm izleyen arkadaşlara bi sorum olacak: manyak mısınız abicim işiniz gücünüz yokmu.............
Benzer içerikler
- ghost in the shell izleme sırası
- hajime no ippo 4. sezon
- manga indir
- monogatari izleme sırası
- hentai animeler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X