Şimdi Ara

2024'te korsan sitelerinden en çok izlenen 10 dizi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy şu anda #9
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2024'te korsan sitelerinden en çok izlenen 10 dizi belli oldu
    Netflix, Disney+, Amazon Prime Video gibi dijital platformların hayatımıza girmesiyle birlikte yeni çıkan film ve dizilere yasal yollardan ulaşmak çok daha kolay hâle geldi. Ancak buna rağmen gerek Türkiye'de, gerekse diğer ülkelerde korsan yayın yapan internet siteleri hâlâ yüksek trafik almaya devam ediyor. Özellikle dizileri bu tarz sitelerden izleyen kayda değer bir kitle var. Bu yüzden buralarda en çok izlenen diziler, gerçekten büyük bir kitleye ulaşmış oluyor.

2024'te En Çok İzlenen Dizi House of the Dragon Oldu 

Bu hafta paylaşılan veriler, 2024'te korsan yayınlardan en çok izlenen dizinin House of the Dragon olduğunu ortaya çıkardı. Onun ardından ikinci sırayı The Boys alırken, epey övgü toplayan Shōgun dizisi üçüncü sırada yer aldı. Yılın sonuna doğru yayınlanan Dune: Prophecy dizisinin ilk 10'a girmeyi başarması dikkat çekti.

Ayrıca Bkz.2025'te başlayacak en dikkat çekici 20 yeni dizi

Diğer yandan Avatar: The Last Airbender, 3 Body Problem ve The Gentlemen gibi dizilerin ilk 10'a girememiş olması dikkat çekti. Aslında baktığımızda Arcane dışında herhangi bir Netflix dizisinin listede olmadığını görüyoruz. Netflix'in diğer platformlardan çok daha yaygın olarak kullanılıyor olması muhtemelen bunda etkili olmuştur.

2024'te korsan sitelerinden en çok izlenen 10 dizi şunlar oldu:

1️⃣ House of the Dragon

2️⃣ The Boys

3️⃣ Shōgun

4️⃣ Arcane

5️⃣ The Penguin

6️⃣ Fallout

7️⃣ Reacher

8️⃣ Silo

9️⃣ Dune: Prophecy 

🔟 Halo

• Arcane netflix dizisi değil miydi?
  • halo izleniyor mu okadar ya ilk izledigim zamanlar ben izledim begendim sanki kimsenin haberi yokmuş gibiydi
  • wolferto kullanıcısına yanıt

Halo efsane benim için, başrolden tutta yan oyuncular olsun baya kaliteli bir yapım. 1. sırada olanı izleyen var mı diye düşünüyordum izleyen varmış.

• Buda tüm platformlar arası karışık en iyi liste olması açısından önemli.
  • Hangi platforma ait oldukları keşke yazılsaymış birde kimler kazanan onuda belirtilseymiş
  • editör tayfa, kaynağı da yazın !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi sitelerden derlendi onu da yazsaydınız
  • RichesMen kullanıcısına yanıt
    Halo iptal edildi 2. Sezon sonrası.
  • Merak edenler için; kaynak benim. Geçenlerde bir tahmin yürütüp böyle bir açıklama yaptım, sağolsun yazar arkadaş beni kaynak göstermeden böyle bir haber girmiş.

Yazar arkadaş; "seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım."
  • Korsan izleyen kitle illaki var ve bu diziler illaki izlenmiştir de bunların izlendiğine dair kaynağınız nedir gerçekten korsan sitelerin bizzat kendileri mi
  • bunun verisini nasıl çektiniz helal olsun :)

• HBO h?r zaman sözünü deyir
  • Bu konuya yazanlar çok sinirli. 2024'te korsan sitelerinden en çok izlenen 10 dizi belli oldu 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.