Şimdi Ara

AnimeFreak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DN filmi bence berbat bir şey. Trailerını izlemiştim. Aman izlemeyin soğursunuz.
  • Hepiniz izlemişsiniz. Bende izleyeyim, o kadar kötüyse bende derim millete "Çok kötüydü film" diye.
  • Death Note zeka animesidir.Anlamayana berbat gelir ki herkes anlayamaz.Sonuçta zeka.Anlamayanlar beğenmez genelde.Ama ben hayran kaldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumo Ameu

Death Note zeka animesidir.Anlamayana berbat gelir ki herkes anlayamaz.Sonuçta zeka.Anlamayanlar beğenmez genelde.Ama ben hayran kaldım.

Çok zekiyim diyosun yani
  • Film derken acaba kasıt live-actionlar mı ? yoksa director's cut olan şey mi ?

Gerçi ikisini de tavsiye etmem live-actionlar sırf japon sevdalısıysanız ve amane misa rolündeki kızı sevmişseniz izlenir ( bknz ; ben xD ), director's cut ise hiçbir ekstrası yok sadece 3 dakika fazladan ryuuk'u görüyoruz gerisi aynı. Ya da başka bir filmden bahsediyorsanız bilen birisi yardımcı olsun ( olmadığını bile bile bir umut )

Bu arada ;

Yagami > tersten okuyunca ilginç şeyler çıkıyor. Deneyin

yapamayanlara;

Yag a m'i > bunu tersten okuyun :D

AnimeFreak'a gelince güzel bir uygulama ama görüntü ve altyazı konusunda istenilen zevki tattıramıyor. Şahsen pek ilgimi çekmedi ki hayatımda sadece One Piece'in 244-290 arasını streaming sitelerinden izlemişimdir. ( o da mecburiyet bulamamıştım zamanında :D )
    Neyse.

• eray müthiş bir tespit yapmışsın
  • Tespit benim değil. Yıllar önce yabancı bir forumda görmüştüm ordan aklımda kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 2 Şubat 2009; 0:37:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morfildor

quote:

Death Note zeka animesidir.Anlamayana berbat gelir ki herkes anlayamaz.Sonuçta zeka.Anlamayanlar beğenmez genelde.Ama ben hayran kaldım.

Çok zekiyim diyosun yani

Arkadaşa SEL'i öneririm.

• Çevirdiğim animeleri burada görmek ilginç bir tecrübe oldu fakat maalesef çevirdiğim versiyon değil başka versiyonu koymuşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

Tespit benim değil. Yıllar önce yabancı bir forumda görmüştüm ordan aklımda kalmış.

Bu tespiti aylar önce oTa yapmıştı acaba yabancı forumdan mı göstermişti bana çakalBiz oTa'yla ciddi ciddi Yagami'nin eşcinsel olduğunu düşünüyoruz,deviantart'ta Yagami'nin L'i öptüğü gifler falan var ve bildiğimiz anime sahnesi

• L öldü... Ee, bu animenin tadı kalır mı artık? İzleyenler söylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 2 Şubat 2009; 16:53:56 >

• Light gay cidden. Son ..spu kadın gibi gülüyor hatta.
  • Arkadaşlar, bu resmin daha net halini bulabilir misiniz? Ben indirmeden izlediğim için kalite bu kadar. Teşekkürler.

AnimeFreak
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

quote:

Orjinalden alıntı: Morfildor

quote:

Çok zekiyim diyosun yani

Arkadaşa SEL'i öneririm.

Aferim hemen anlamışsın zeki olduğumu.Sende zekisin demek ki.

SEL ne?

• Sel, Serial Experiments Lain adlı 13 bölümlük bir anime... Gerçi animeden de öte farklı bir boyutu var.
    Anlatılmak istenilenin kavranılması bile yüksek bir IQ oranı istiyor.
    Bir bilimkurgu türü, fakat kesinlikle gerçeklikle yollarını ayırmamış. Eğer anlatılmak isteneni kavrayabilirsen günlerce üstüne beyin fırtınası yapabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.