Bence oynama pvp yeri berbat kimin kime daldıgı belli degıl kızın tekı alıyor arkasına 5 tane buffer server bırleşsse kesmıyor burda cok guzel eglenıyon sende Bravewarrior(Satıldı)
quote:
Orjinalden alıntı: GhostRider7
Bence oynama pvp yeri berbat kimin kime daldıgı belli degıl kızın tekı alıyor arkasına 5 tane buffer server bırleşsse kesmıyor burda cok guzel eglenıyon sende Bravewarrior(Satıldı)
Biliyorum en son bıraktıgımdada oyleydı
dalton thiefler az çektirmediniz bana ama nolursa olsun zevkliydi.(ne kadar tek başıma aranıza dalıp ölsemde)
quote:
Orjinalden alıntı: TheEmperoR
dalton thiefler az çektirmediniz bana ama nolursa olsun zevkliydi.(ne kadar tek başıma aranıza dalıp ölsemde)
DaLToNLaR çok büyük sorunlar yaşadık bu isimle unionlar server vs. zamanında zuzu & only_you ile thief yapardık küfür global showlar vs. daha sonra daltonlar olarak aynı şeyler 100de thief devam edecek inşallah küfür ve global showlarla karşılaşmayız :=)
Babam sro oynasa Trader veya hunter olsa yıkarım o kervanı :)
AniMus ailesi olarak bizim görüşümüz bu biz thief oynuyoruz bu oyunu ve oyunu oyun gibi oynuyoruz kusura bakmasın kimse kim olduğu önemli değil kervansa yıkılır :D
örnekleri olmuştur olacaktır saldırıp alamadığımız kervan yok olmadı inş bundan sonrada olmaycak
100 lvl f.f olana kadar DaLToNLaR AFK :=)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme