Bildirim
_AniMuS_ ( GERİ GELDİK ) OLMYPUS SERVER KİNG
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
geri geldiq :)) -
Oha süper -
quote:
Orjinalden alıntı: pandik
geri geldiq :))
Geldik demi -
xD bizde unıon'a geliriz -
Ben ben Ben :D:D yusufff lenn cannnn
_LoTuSs_KsK haha xP -
Sende hoşgeldin canım benim :=) toplanıyor guild sanırım iyice :=) -
Gelin gelin -
GELDİK 1 HAFTA TAKILDIK YETER :=) SONRA YENİDEN GELECEZ -
Guildde bazı okadar kendini bilmez oyun nedir pvp nedir bilmeyen bir kaç kişi varki tam insanları çıldırtıcak cinsten guild onlar yüzünden dağıLmıştır her kim ne derse desin -
PvP Ortamı sro oyuncuları için 1 vs 1 den çıkmış artık charının arkasına 3 tane buff char baglıyosun tank oluyosun 3-5 kişi kesiyosun zannediyosunki ben kralım pvp ortamı 1 vs 1 yada karşılıklı eğlence için 2 vs 2 anlaşma ile olur.Tabi artık değişi pvp teklif etmiyor kimse adam kasıyor 90 lvl wızard mı ne karın agrısıysa onu baglıyo 2 - 3 char arkasına tek atıyor millete sonra diyorki ben tekim bu alemde server king :D sen teksen arkandaki 3 char ne iş yapıyor :D
silk almayan charları ban atıyorlardı eskiden ve sadece kredi kartı ile silk alıyordun dogal olarak 15 - 16 yaş çocuklar char kasamıyordu kasanda 3-5 kişi vardı en fazla şimdi ptt - btm her yerden para yatırıp silk alıyorsun sonuç server bebe dolu :D bizim yapmamız gereken ya bunları kabullenecez yada bırakıp gidecez yapcak birşey yok :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DaLToN_ -- 20 Şubat 2009; 4:39:31 > -
Vayy be eski serverime ve eskiden (1 haftalıgınada olsa gırdıgım) guıldıme bak be TurkFedai , MRT_TR , SteinHard ve daha nıcelerı :( ...Hayırlı Olsun ne deyım olmak ısterdım orda...
NoT : iskndr_89 ' dan (Olympus-63 LwL'di xD )(Satıldı) -
Gelmek istersen tek pm atman yeter charın lvl ı 1 de olsa gel muhhabbet ederiz :) -
ısterdım ama 0'dan kasmak acaıp koyuyo :D -
quote:
Orjinalden alıntı: _DaLToN_
Gelmek istersen tek pm atman yeter charın lvl ı 1 de olsa gel muhhabbet ederiz :)
quote:
Orjinalden alıntı: aXi1o
ısterdım ama 0'dan kasmak acaıp koyuyo :D
0'dan kasmayıp char alıyorum ve geliyorum ... (Bekle beni Olympus) -
Bekliyoruz seni :=) -
Aradığım carı bı bulsam... -
Panayırmı var? Nereye geliyoruz. xP -
quote:
Orjinalden alıntı: _Stewie_
Panayırmı var? Nereye geliyoruz. xP
Yok kardes sen Olympus'ta oynamadın galiba bilmezsin ordaki dostlugu -
quote:
Orjinalden alıntı: aXi1o
quote:
Orjinalden alıntı: _Stewie_
Panayırmı var? Nereye geliyoruz. xP
Yok kardes sen Olympus'ta oynamadın galiba bilmezsin ordaki dostlugu
Yok oynamadım ama oynamak isterim.
Benzer içerikler
- tiktok pk nedir
- japonca nickler
- teamspeak sesli konuşma
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- silkroad baronet görevi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X