Şimdi Ara

Anivia nerf kaldırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son pbe güncellemesinde anivia nın Q,E,R değişiklikleri geri çevrilmiş.Bu beni ve tüm anivia severleri sevindirmiştir.Riotu anlıyamıyorum.Anivia mobility si sıfır,oynanması da bi o kadar zor bi şampiyon.6 lv ye kadar Farm işkence.Taban değerleri o kadar düşük ki 1 lw de kuleden 2 vuruş yerseniz 50-60 civarı can kalıyo sanırım.(Belki de taban değerleri en düşük şampiyondur.)
    Ama riot hala nerf atmaya çalışıyo.Zaten tek hasar kaynağı olan e yi nerflemeye çalışıyo.Gerçekten ne yaptığını anlayamıyorum bazen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bence anivia saydiklarina ragmen guclu cok muthis early hasari var ve ilk kani dokmen cok zor.yinede nerf haketmiyor cunku anivia yasuo riven gibi oynamayamayan insanlarda tasiyamiyor

• Kaldırılmadı, ertelendi. E'sine bir damage nerfü yedi bile ayrıca.

• nerf lazım anivia'ya. Saydığın dez avantajlardan çok avantajları daha fazla.

hiç high elo anivia oyuncularına denk gelmediniz sanırım.

öyle bir oyun taşıma yok.
  • Vursunlar kafasına ya ne demek ne yaptığını anlamıyorum. Dengeli falan değil. Mobil değil diye bu kadar da abartılmaz.
  • Anivia ASIRI ASIRI ASIRI güçlü bir karakter ayrıca oynaması da zor değil + mobility falan bunlar hikaye dün aramda geldi e ve r yaparak 2000 vurdum 400 civarı ap ile ki eşyalarım dümdüz ap değildi asırlık cehennem asası vs aldığım için bir miktar hasar da tanklayabiliyordum gerçekten saçma bir hero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grell. -- 13 Eylül 2016; 20:22:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pbe'de sürekli bir şeyler deneniyor zaten çok aldırmayın.

• Aniviayı troll harici kullanmiyom np. Duvar nerf yemesin yeter.

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Adc direk tek stuna gerek bile yok.tanklarada stun q at yari can gider earlyde zed oynuyordum gecen stun tutturursa lane gider 2 pot direk harciyorsun ve pasifden dolayi kesemiyorum

• Mobility de olsun istersen. Yeterince alan kısıtlaması yaratıyor. Yeterince cc'si var. Saçma bir burstü var. Saçma bir pasifi var. Dengeli mi? Bence god tier olmasa da tier 1'lerin krallarındandır.
  • Abartin abartin goklere cikarin. Su yorumlara bak

• Heyea kullanıcısına yanıt
    Anivia allahmıș

• Bence de Anivia'ya nerf gerekiyor fakat öncelik o olmamalı. Sırf turnuvada alınmıyorlar diye riotun bir şey yapmadığı ama soloq canavarları Riven ve Yasuo gibi HİÇ dezavantajı olmayan karakterler daha öncelikli olmalı. Konuda karaktere biraz tanrısal güçler katılmış sanki hiç dezavantajı yokmuş gibi, ayrıca Gosu'dan bir kesit atılmış, Anivia 17/3 gidiyor. Şu an mide alınan herhangi bir apc ile 17/3 giderek bir apc'yi 1 saniyede alabilirsiniz. Bkz cassiopeia viktor vladimir syndra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 13 Eylül 2016; 21:09:09 >
  • Ya bi' git. Ben de çok sık oynuyorum Anivia, ancak sırf oynadığım için asla nerfe gerek olmadığını inkar etmem. Anivia ile lanede ezilmek imkansiz, pasifi ile zaten assasların ctleri, 6'da hele tam kanser oluyor R-E yap adamın %30 canı gidiyor karşındaki adamın ve en kötüsü de bu hamlenin Counter Play dediğimiz olayı olmaması. Late gameini zaten söylemiyorum bile. Kısacası baya baya nerf hakediyor bana kalırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Riven ve Yasuo gibi HİÇ dezavantajı olmayan karakterler

Wat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Bence de Anivia'ya nerf gerekiyor fakat öncelik o olmamalı. Sırf turnuvada alınmıyorlar diye riotun bir şey yapmadığı ama soloq canavarları Riven ve Yasuo gibi HİÇ dezavantajı olmayan karakterler daha öncelikli olmalı. Konuda karaktere biraz tanrısal güçler katılmış sanki hiç dezavantajı yokmuş gibi, ayrıca Gosu'dan bir kesit atılmış, Anivia 17/3 gidiyor. Şu an mide alınan herhangi bir apc ile 17/3 giderek bir apc'yi 1 saniyede alabilirsiniz. Bkz cassiopeia viktor vladimir syndra...

Bi karar ver
  • anivia'yı zor hero yapan nedir tam olarak o kısmı çözemedim sadece 1 tane skillshot'ı var heronun 1 tane de duvarı var çok sinir bozucu bir pasifi var hayvan gibi burst dmgi var, yani hero'da en ufak bir yer değiştirme skilli olmayınca zor hero diyorsunuz hemen, sadece yapabilecekleri sınırlı olan bir hero o yüzden de oynaması nispeten kolay olan bir hero
  • Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    Gerekli ama acil nerflenmesi bufflanması gereken karakterleri göz önünde bulundurursak Anivia'ya sıra gelmiyor
  • Anivia mainim,gerçekten aşırı güçlü,mobility 0 denmiş evet öyle ancak Onun dışında bir eksisi yok,hasarı çok fazla,stun+yavaşlatma,ne kadar istemesemde anivia nerf yemesi şart yakın zamanda,ancak ondan önce yasuo nerf almalı!!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.