Şimdi Ara

Anivia nerf kaldırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Zor kısmı şu.
    Q tutturması aşırı zor.Kaçış skill i olmadığı ve savunması çok az olduğu için ya profesyonelce w kullanman gerekiyo ya da sürekli güvenli mesafe de kalman gerekiyo.Auto Attack gerçekten çok yavaş.6 lv ye kadar farm yapmak aşırı zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam savunması gerçekten çok az.Hatta dediğim gibi belkide oyundaki en az olan champ.Bi de herkes pasiften bahsetmiş.Ama kule altında olmadıkça hele de ilk seviyelerde pasif bi işe yaramıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oozed61

Hocam savunması gerçekten çok az.Hatta dediğim gibi belkide oyundaki en az olan champ.Bi de herkes pasiften bahsetmiş.Ama kule altında olmadıkça hele de ilk seviyelerde pasif bi işe yaramıyor

oyundaki statları en düşük champ bildiğim kadarıyla mini gnar, profesyonel arenada oynamıyoruz neticede ve amatör oyunlarda q tutturması bence çok kolay güzel bi açıdan attığında yani pozisyonunu rakibe göre ayarlayıp öyle denediğinde %70 80 tutturma oranı olacaktır eminim hele tr'de çok seçilen bir champ değil insanlar da alışık değil o yüzden çok kanser ettiklerini gördüm earlyde q'lar ile tutuştur girip level'de fb alan da çok gördüm diada bir de atak animasyonunu sevdiğim ender herolardan bana göre lb'den daha kolay farm alan bir hero normal vuruşu ile, bana göre tabi. bir de gapcloserlara karşı q oldukça işlevsel ve tutturması nispeten çok daha kolay, ve ayrıca pasifi ilk seviyelerde nasıl işe yaramaz dersin benim yaşam enerjimi emiyo resmen, "ulan şimdi full combo girsem alırım ama pasifi var bir de jungle gelirse o sırada ne bok yerim" diye düşünüyosun falan filan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.