Şimdi Ara

Anka Udyr mı Kaplan Udyr mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Primal udyr çıktı sandıktan açtım 2 el oynadım tiger çok iyi ama ad ye bağımlı yaptığım build
    AS jungle-Trinty-Aklın sonu-Ölüadam-Merkür-Malmortius (Karşıda ap fazlaydı ve kasmışlardı) yeterince tanklaşmıştım. Anka udyr denemeye korkuyorum açıkçası çünkü fullenmiş tiger 70 as veriyor çok iyi split atılıyor bana daha iyi geliyor. Anka tank udyr oynarken mi daha iyi anlamadım bide build ve matery key ile söylerseniz mutlu olurum.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QueLks -- 22 Eylül 2016; 4:45:44 >

• mastery olarak kaplan Fervor, anka şu 300hp veren adını unuttum. Neden?

Kaplan için konuşursak zaten damage lazım sana, arpen lazım, warlorda gerek yok w yeterli lifesteal için. Fervor Q ile güzel çalışıyor sonuçta Q DoT bir skill ve stackleniyor fervorla. O yüzden tartışmasız fervor girmelisin.

Anka da ise zaten amacın tank olmak, utility bir şampuana dönüşmek. Kilit zamanlarda stun atmak, split push yaparak adamların dikkatini dağıtmak falan filan işte.

Kaplan udyr ise daha çok early game bully bir hero Counter jungle olarak oyundaki en iyisi hatta. Full hp ile cj atabiliyorsun karşına kim gelirse gelsin arpen rune ve ad oynayış ile tek atamayacağın jungler yok. Kesinlikle çok iyi ama late game de rezalet. Tamam damage iyi güzel de udyr sın sonuçta 0 gap closer.

Ona göre karar ver yani.
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Daha iyi anlatılamazdı heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

mastery olarak kaplan Fervor, anka şu 300hp veren adını unuttum. Neden?

Kaplan için konuşursak zaten damage lazım sana, arpen lazım, warlorda gerek yok w yeterli lifesteal için. Fervor Q ile güzel çalışıyor sonuçta Q DoT bir skill ve stackleniyor fervorla. O yüzden tartışmasız fervor girmelisin.

Anka da ise zaten amacın tank olmak, utility bir şampuana dönüşmek. Kilit zamanlarda stun atmak, split push yaparak adamların dikkatini dağıtmak falan filan işte.

Kaplan udyr ise daha çok early game bully bir hero Counter jungle olarak oyundaki en iyisi hatta. Full hp ile cj atabiliyorsun karşına kim gelirse gelsin arpen rune ve ad oynayış ile tek atamayacağın jungler yok. Kesinlikle çok iyi ama late game de rezalet. Tamam damage iyi güzel de udyr sın sonuçta 0 gap closer.

Ona göre karar ver yani.

Anka denedim şimdi 300 can vereni aldım ama buildim, AP jungle-Guinsoo-Lich-Nashor-ZZ süperdi özellikle teamda lulu vardı blue smite ve ghost ile gap closerın babası var ama tank değil o ayrı. Bizim eloda hep off tank ap kasıyorlar unilty olmak için ama ben full ap yaptım bide anka oynamam bidaha sg udyr olsa anka çok güzel onda ama primal udyr da kaplan oynarım zaten 25 lwl yeni acc :D

• Ayı fulle . Ms itemlari kas

• Prowind kullanıcısına yanıt
    Heh ya ben de diyorum udyr konusu var prowind yok...

• Glamdring26 kullanıcısına yanıt
    ne sandın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

Ayı fulle . Ms itemlari kas

MS lol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.