Şimdi Ara

Rengar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben Rengar la topta Lee ve Renekton gibi tanky özellikleri yüksek ve hasarlarıda gayet iyi olan şampiyonlara karşı pek etkili olamıyorum. İki sorum olacak size,

1. Bu Rengar'a "e" yeteneği kasma muhabbeti var, bunun yararı olurmu lee ve renekton tarzı şampiyonlar için( eğer varsa nasıl olacak anlatırmısınız? )

2. Önerisi ve tavsiyesi olanı dinlemek isterim.

• E nin amacı adam e nin menziline girdikçe atacaksın dürteceksin olay bu başka bi numarası yok yani önerileri daha bilgili arkadaşlar versin yanıltmak istemem seni
  • Rengar jungler oluyor artık e side skillshot olacak rework gelene kadar q kasılmalı hala bence
  • Açıkçası benim de üst koridorda en çok sorun yaşadığım rakip lee sin, renektonu 1-2 gangla dümdüz ediyorum ama lee sin'e karşı lane alamadım üstüne bir de feedliyorum.
  • lane de adamı yenemeyeceğin kesinse daha baştan W fulle .

E fullemek pantheon , Kennen , fiora ve daha birçok rakibe karşı q fullemekten daha iyi .

Yani E fullersinh pantheona atarsın diyelim. Q fullersin sen Q yu atıcam Q %20 can alıcak diye uğraşırken pantheon tek komboda %60 canını alır kalırsın öyle .
  • 3 q yapıp tfde adc temizlemek varken e ile falan uğraşma derim. top rengar kasma jungle rengar kas daha işine gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkangok45

Rengar jungler oluyor artık e side skillshot olacak rework gelene kadar q kasılmalı hala bence

Neleri degisicek daha baska ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Solo Lee ve Renektonun en iyi counteri Shyvanadır benim gözümde armor rushlar direk Renekton shyvana w magic dmg olduğu için etkili olmaz.
  • eğer karşındaki hardcore tanksa ve güzel damage çıkarabiliyorsa ve sende Q ile damage vuramıyorsan W fulle (Helva yapsana) , nasıl fikir ?
  • Sadece farma odaklan.Zed gibi farmı engellenemeyecek herolar al.Ya da Yorick gibi oyundan soğutucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Sadece farma odaklan.Zed gibi farmı engellenemeyecek herolar al.Ya da Yorick gibi oyundan soğutucak.

Sen çok yanlış gelmişsin kardeş ben ne soruyorum sen ne diyorsun Ben zaten böyle şampiyonlara karşı Rengarla ne yapabilirim diye soruyorum yoksa öyle yapmayı bende biliyorum ama yinede önerim için teşekkür ederim.

Bu arada yardım eden herkese teşekkür ederim hemen hemen anladım gibi ama w kasmanın amacı da sadece can doldurmak mı yani lane de kalmak ? Çünkü ben Rengarla genelde lane i domine etmeyi seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: XionBlue

quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Sadece farma odaklan.Zed gibi farmı engellenemeyecek herolar al.Ya da Yorick gibi oyundan soğutucak.

Sen çok yanlış gelmişsin kardeş ben ne soruyorum sen ne diyorsun Ben zaten böyle şampiyonlara karşı Rengarla ne yapabilirim diye soruyorum yoksa öyle yapmayı bende biliyorum ama yinede önerim için teşekkür ederim.

Bu arada yardım eden herkese teşekkür ederim hemen hemen anladım gibi ama w kasmanın amacı da sadece can doldurmak mı yani lane de kalmak ? Çünkü ben Rengarla genelde lane i domine etmeyi seviyorum.

W'nin verdiği can levele göre artıyor sakın öyle bir hataya düşme.

• Oynayıs tarzına göre q fullemekte e fullemekte viable eger karsında squishy bi champ varsa q fulleyip kill üstüne oynamak rengarda daha iyi oluyo ancak karsında tanky bi champ veya melee farmın sırasında yüksek harassı olan bi champ varsa e fulleyip arada harass icin ama genelde farm icin e yi kullanmak daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

quote:

Rengar jungler oluyor artık e side skillshot olacak rework gelene kadar q kasılmalı hala bence

he it will be not visible
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

Oynayıs tarzına göre q fullemekte e fullemekte viable eger karsında squishy bi champ varsa q fulleyip kill üstüne oynamak rengarda daha iyi oluyo ancak karsında tanky bi champ veya melee farmın sırasında yüksek harassı olan bi champ varsa e fulleyip arada harass icin ama genelde farm icin e yi kullanmak daha mantıklı.

teşekkür ederim bu açıklayıcı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjii

quote:

quote:

Saka yapiyosun e neyi kaldi pasifi de digisicekti azcik oho

• quote:

Orijinalden alıntı: Genjii

quote:

quote:

Ha?

• I'm Seriously.

R.I.P Rengar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.