Şimdi Ara

Draven için ticket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 6300 ıp'ye Draven'i satın aldım fakat hiç beklediğim gibi çıkmadı(sevemedim) sürekli q toplamak sinirimi bozdu bu yüzden iade etmek istiyorum iade kerimde bitti bu yüzden ticket ile iade istiyeceğim support'a geçerli bi neden sunmam gerek iade için sizce ne demeliyim ?]

Lütfen Yardım Edin. Trollemeyin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncuyuspal -- 6 Eylül 2013; 17:22:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler lütfen yardım edin bir tane duyarlı forum üyesi yok mu ?

• Yok öyle dünya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nunu alacaktım elim kaydı iade istiyorum.
  • Dıreyvın değil Dıreeeeeyyyvın!
  • şimdi sana hazırlayacagım mini rehber ve taktikle dravenın nekadar op oldugunu anlıcaksın

Q: Balta atar kritik vurur

W: saldırı hızı hareket hızı verir balta tutunca bekleme süresi sıfırlanır

E: Adama balta atar kısa süreliğine sektirir ganklerden kaçmaya bire bir

R: 2 tane balta atar kill toplamak için birebir

Masteries: 21/0

Runes: Klasik adc rünleri maviler magic resist sarılar armor gerisi ad

İtems: Şimdi kardeş ilk statik hançer almanı öneririm statik pasif + q ile nerdeyse %30 can alıyor o derece q skili ile uyumlu bi item tam build yazam sana

Statik bot bt ie lw ga ingilizcesini belki bilmessin türkçesinide yazam statik hançer bot kana susamış ebedi kılıç son fısıltı koruyucu melek

Yapılması gerekenler:En kolay farm yapan adc dir minyonun canı yarıdan cok az bişi indiği zaman 1 tane q at tekrar baltayı tut öyle ot gibi beklemene gerek yok minyonun yarı canından sonra q tek atıyor zaten.

Lane kısmı: q etkinken önce w bas sonra adama e at seksin sonra 2 kere q ile vurmaya çalış zaten büyük ihtimal mal olmuş olur

Tf kısmı: adc apc assasin en ufak atasında e skilinin menziline girerse hemen e skilini at gerisini takım halleder sonra kim kastıysa ona focuslan zaten latede karşı adc ye 2 tane balta atarsın gg.

• Hecarim aldım fazla hızlı geri vericem
    Jarvan aldım çok bağırıyor geri vericem
    Lee Sin aldım sağa sola uçuyor geri vericem
    Varus aldım Q çok uzun geri vericem
    Vayne aldım karşımdakinin canı hemen gidiyor geri vericem
    Aatrox aldım canı hemen doluyor geri vericem
    Evelynn aldım kimse görmüyor geri vericem
    LB aldım SivHD gibi yapamiyorum(breshi breshi /yanlış olabilir/)geri vericem
    Sona aldım damage atamıyorum geri vericem
    Gibi gibi o champı o champ yapan özelliği sen beceremiyorsun diye o champ kötü olmaz + zaten iaden dolmuş almazlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adan gibi şımarmadan bi cevap verseniz ah be Forumda gayet oldun insanlarda var ama onlarda konuya bakmıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Hecarim aldım fazla hızlı geri vericem
    Jarvan aldım çok bağırıyor geri vericem
    Lee Sin aldım sağa sola uçuyor geri vericem
    Varus aldım Q çok uzun geri vericem
    Vayne aldım karşımdakinin canı hemen gidiyor geri vericem
    Aatrox aldım canı hemen doluyor geri vericem
    Evelynn aldım kimse görmüyor geri vericem
    LB aldım SivHD gibi yapamiyorum(breshi breshi /yanlış olabilir/)geri vericem
    Sona aldım damage atamıyorum geri vericem
    Gibi gibi o champı o champ yapan özelliği sen beceremiyorsun diye o champ kötü olmaz + zaten iaden dolmuş almazlar.

+1 daha neler gelecek dur bakalaım
  • Adam 2 tane DH üyeliği açmış birisiyle konuyu açmış diğeriyle konuyu desteklemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncuyuspal

Beyler 6300 ıp'ye Draven'i satın aldım fakat hiç beklediğim gibi çıkmadı(sevemedim) sürekli q toplamak sinirimi bozdu bu yüzden iade etmek istiyorum iade kerimde bitti bu yüzden ticket ile iade istiyeceğim support'a geçerli bi neden sunmam gerek iade için sizce ne demeliyim ?]

Bende müracaat etmiştim hakkın bitince bitiyor veremiyorsun daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Adam 2 tane DH üyeliği açmış birisiyle konuyu açmış diğeriyle konuyu desteklemiş

yav ban yemiştim bu konuyu açtım yeni hesapla az sonra banım açıldı gerçek hesabıma geri geçtim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

quote:

Beyler 6300 ıp'ye Draven'i satın aldım fakat hiç beklediğim gibi çıkmadı(sevemedim) sürekli q toplamak sinirimi bozdu bu yüzden iade etmek istiyorum iade kerimde bitti bu yüzden ticket ile iade istiyeceğim support'a geçerli bi neden sunmam gerek iade için sizce ne demeliyim ?]

Bilgilendirme için saolasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncuyuspa

quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

quote:

Bilgilendirme için saolasın.

Rica ederim.

• 1.Sİ Dıreyvın değil Dıreeeeeyyyvın 2.Sİ OYUNU EN EĞLENCELİ HEROLARINDAN 3. HEP AKSİYON HEP AKSİYON 4.OP BUKADAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.