Şimdi Ara

Rengar nasıl oynanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
19.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün hazır indirime girmişken Rengarı aldım. Ama pekte iyi skorlar alamadım 2 yenilgi 1 galibiyet. Skorum sadece galibiyet aldığımızda iyiydi. Bu şampiyon nasıl oynanır ve kombosu nedir? Hangi itemleri dizmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Ben ilk 2 skilline veriyorum ve hep calilarda geziyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerf yememiş hali olsa anlatırdım uzun zamandır oynamıyorum rengar. ben hep jungle oynardım. artık junglede zorlanıyor diyorlar forumda solo top oynana biliyor dediler. nedir ne değildir bilmiyorum söylediğim gibi bayadır oynamıyorum belki refund ederim
  • o pasif değişmediği sürece OP!!! neyse hala güçlü q q kombosu çok can yakar.1vs1 hero değildir onu söyleyeyim :D kendinden de anlaşıldığı gibi avcıdır tf de ulti basarsın adc nin üstüne atlarsın ie+sotd almışsan o adc mefta olur 1 sn içerisinde oyundan karşı takımın adc si düşünce doğal olarak yüksek hasar veren kişi tf den çıkmış olur ve tf yi kazanma olasılığınız artar :D
  • Öncelikle forumdaki 1.000.000 cu rengar konusunu açtığın için tebrik ederim karşı takıma göre bot trinity force ve warmog kesin alman gerekenler gerisini kendin seç
  • unseen pro. bekleniyor :D

Ben genelde topa kamp kuruyorum. Bota defansif oynamasını söylüyorum. Çünkü 6dan önce gank çok zor oluyor. Topda ittirtiyorum ilk önce koridoru sonra otlardan kill alabilirsek alıyoruz İlk gankım böyle oluyor. Sonra mid yardım gidiyorum giderken yollarda buffları topluyorum. 6-8 arası bi bota uğruyorum. Genelde topa ward atmaya çalışıyorum. BT-Warmog-SOTD kesin aldığım itemler sanırım.

top ve support tanky değilse pek seçmiyorum.Ama bu şekildeyse direk alıyorum. Kavgaya hiç bir zaman önden girmeyip 1-2 saniye gecikmeli girip adc veya apcyi saf dışı bırakmaya çalışıyorum. Geçen afk vardı o olmasa şuan %100 win di fakat biraz düştü şimdi.
    Kombo zaten belli r-q-q-w-e SOTD ile q ler crit vuruyor bu sayade carryleri rahat saf dışı edebiliyosun çokda zor bi champ değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacoupe07

unseen pro. bekleniyor :D

Ben genelde topa kamp kuruyorum. Bota defansif oynamasını söylüyorum. Çünkü 6dan önce gank çok zor oluyor. Topda ittirtiyorum ilk önce koridoru sonra otlardan kill alabilirsek alıyoruz İlk gankım böyle oluyor. Sonra mid yardım gidiyorum giderken yollarda buffları topluyorum. 6-8 arası bi bota uğruyorum. Genelde topa ward atmaya çalışıyorum. BT-Warmog-SOTD kesin aldığım itemler sanırım.

top ve support tanky değilse pek seçmiyorum.Ama bu şekildeyse direk alıyorum. Kavgaya hiç bir zaman önden girmeyip 1-2 saniye gecikmeli girip adc veya apcyi saf dışı bırakmaya çalışıyorum. Geçen afk vardı o olmasa şuan %100 win di fakat biraz düştü şimdi.
    Kombo zaten belli r-q-q-w-e SOTD ile q ler crit vuruyor bu sayade carryleri rahat saf dışı edebiliyosun çokda zor bi champ değil.

Teşekkürler. item isimlerini kısaltma olarak değilde tam olarak yazarsan daha iyi olur. TR de oynuyorum ve tam olarak bilmiyorum tam isim verirsen hangi item olduğunu daha rahat anlarım.

2 el top gittim 1 el jungle oynadım ama junglede çok zorlanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okey nasıl oynanır ?
    16 yıl önce açıldı
    Unholy dk nasıl oynanır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Q fulle o arada w yu da hallet.BD(kana susamış) sonra kesinlikle sotd ( tr ismini bilmiyorum ama bastıgında 100 attack ve kritik vuruş şansı veren item) al.

Pek anlatcak bişey yok aslında e ile harraslayabilirsin early de sotd aldın mı gerisi kolay.İtem sırası ise:
    Bot(Magic resist veya armor karşı takıma göre seç)
    Bonetooth neackle
    BD
    Sotd(kesin al)
    Warmog
    Frozen mallet
  • http://tr.twitch.tv/dekar173
    bu adami izle biseyler kapabilirsin adam asmis durumda suan rengarla
  • bide yeni moda rengar var,
    E sonra W fulluyorsun

black cleaver,sprit visage,bloodthirster,swiftness bot,warmog,blade of ruined king,last whisper,kolye

bu itemler kasılıyor 6 tane seç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Placeb0 -- 26 Şubat 2013; 19:21:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

bide yeni moda rengar var,
    E sonra W fulluyorsun

black cleaver,sprit visage,bloodthirster,swiftness bot,warmog,blade of ruined king,last whisper,kolye

bu itemler kasılıyor 6 tane seç

Bence bu hali daha iyi.Yok çok kill alıcam diyosanda SotD+İE işini görür.Fakat arkadaşın yazdığı şekilde daha rahat oynarsın.Takıma daha çok faydan dokunur. BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

quote:

Orijinalden alıntı: Jacoupe07

unseen pro. bekleniyor :D

Teşekkürler. item isimlerini kısaltma olarak değilde tam olarak yazarsan daha iyi olur. TR de oynuyorum ve tam olarak bilmiyorum tam isim verirsen hangi item olduğunu daha rahat anlarım.

2 el top gittim 1 el jungle oynadım ama junglede çok zorlanıyor.

Kendi kolyesi, Kanasusayanmı ne, Warmog'un zırhı, Tanrıların kılıcı heralde tam bilmiyorum divine tanrı ilah gibi bişeydi onun kılıcı :D bunları alıyorum kesin. Ama 2 tanky varsa bak. Benim taktiğim biraz daha suikastçi kombata 1-2 sn geç girerek carryleri dışarı itmek ya da öldürmek. Fakat takımda tank yoksa arkadaşın dediği gibi biraz daha tank kasabilirsin.

• Öncelikle internetin olması gerekiyor
  • Beyler ben demin aldımda kabiliyetleri ne yapıyorsunuz solotop için ve kolyeden sonra warmog ve trinity çıkıyorum arkadaşın dediği gibı sonrasıda karşıya göre ama yinede önerilerinizi sölerseniz çok iyi olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mouse ile oynanir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Beyler ben demin aldımda kabiliyetleri ne yapıyorsunuz solotop için ve kolyeden sonra warmog ve trinity çıkıyorum arkadaşın dediği gibı sonrasıda karşıya göre ama yinede önerilerinizi sölerseniz çok iyi olur :)

http://forum.donanimhaber.com/m_71222516/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71222516
    Unseen Predator konusu yardımcı olur hocam.
  • Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Yarın deneyeceğim söylediğiniz itemlerle.
  • qharşim yapman gereken rengarı picklemek sonrası kendiliğinden oluyor zaten
  • @CptGhost03
    maşallah de aynısını unseen de söyledi sonra o malum nerf geldi

ve build bence

kılıç+2pot

Zırh/Büyü direnci bot+BC+BT+SotD+Warmog(League of warmog )+kemikdiş (eğer iyi gidiyorsan hırpalayandan sonra ya da ondan önce düşünmeden çık)

ben böyle yapıyorum sonuçlar gayet iç açıcı
  • http://tr.twitch.tv/dekar173

Alttan video sekmesine tıkla bir kaç oyunu izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kağan_ -- 26 Şubat 2013; 22:39:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.