Merhabalar ben bir dk açtım ve unholy oynuyorum. Şu an 85 levelım, fakat hala dk ile tam olarak nasıl oynanması gerektiğini anlayamadım. Rune olayları plague olayları falan çok kafamı karıştırmakta. İnternette baya araştırdım fakat doğru dürüst bir rehber bulamadım bulduklarımda çok eskiydi. Daha çok pvp odaklı oynadığımdan pvpye göre nasıl oynadığımı anlatıcam, ona göre tavsiye verirseniz sevinirim.
Bir adamı death griple yanıma çektikten sonra direk plague strikela başlıyorum dalmaya. Bununla diseaseleri verdikten sonra bir daha hiç kullanmıyorum bu skilli. Bundan sonra Scourge Strike giriyorum direk. Bundan sonra death coil açıldıkça death coil abanıyorum melee olarakta festering strike ve death strike kullanıyorum. Olabildiğince death rune açmaya çabalayıp talentten gelen death siphonu kullanmaya çalışıyorum. Death runeleri her zaman death siphon için harcıyorum. Blood boili ya etrafta çok rakip varsa ya da adam ulaşmakta zorluk çektiğim blood boilin rangei içerisindeki bir mesafedeyse kullanıyorum. Blood strike hiç kullanmıyorum skill bara bile koymadım işlevsiz bir skill gibi geldi.
Yani genel olarak scourge strike death coil ve death siphon üzerine oynuyorum. Doğrumu yapıyorum acaba? Runelere death rune çevirme hariç hiç dikkat etmiyorum zaten. Runic powerıda sadece death coile kullanıyorum diyebilirim. Bu arada elimden geldiğince gargoyle unholy frenzy kullanmaya çalışıyorum. Daha tabi elim tam alışmadığından uğraşamıyorum pek. Blood tap vs vs tarzı skilleride pek işlevsel kullanamıyorum. Şimdilik sadece genel olarak nasıl oynanacağını söylerseniz(core abilityler vs) yeter onlarada zamanla alışırım. Buna göre eksik yaptığım bir şeyler yanlış yaptığım bir şeyler vs varsa tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Talent dizilimin bu. 2 tane dps trinketi takacaksın. Tier2 de üç talentte kullanışlı, hangisi alacağın duruma göre değişir. http://www.wowhead.com/talent#k`f|kZZoV
Bunu oku iyi anla. Dk bunun etrafında dönüyor çünkü. Reaping Requires Death Knight (Unholy) Requires level 55 Whenever you hit with Blood Strike, Pestilence, Festering Strike, Icy Touch, or Blood Boil, the Runes spent will become Death Runes when they activate. Death Runes count as a Blood, Frost or Unholy Rune
Senin görevin NS (necrotic strike) i durmadan stacklemek. Yani rotasyon diye birşey yok aslında, ama olabildiğince Death rune çevirmeyi amaçla. Dummy üzerinde şöyle bir rotasyon verebilirim hızlıca death strike kazanmak için Plague strike>icytouch>boodboil>festering strike burdan sonra elinde 4 tane death rune olacak. Spam necro
Gargoyle açmadan önce üzerinde mutlaka Unholy frenzy olsun, çünkü haste ile gargoyle snapshot oluyor. Ayrıca trinketler procladığında outbreak kullan. Çünkü dotlarında snapshot
111 222 333 111 222 333
quote:
Orijinalden alıntı: Revolucionare
111 222 333 111 222 333
frost dk ile karıştırdın galiba unholy dk oynaması zor bir spectir
Talent dizilimin bu. 2 tane dps trinketi takacaksın. Tier2 de üç talentte kullanışlı, hangisi alacağın duruma göre değişir. http://www.wowhead.com/talent#k`f|kZZoV
Bunu oku iyi anla. Dk bunun etrafında dönüyor çünkü. Reaping Requires Death Knight (Unholy) Requires level 55 Whenever you hit with Blood Strike, Pestilence, Festering Strike, Icy Touch, or Blood Boil, the Runes spent will become Death Runes when they activate. Death Runes count as a Blood, Frost or Unholy Rune
Senin görevin NS (necrotic strike) i durmadan stacklemek. Yani rotasyon diye birşey yok aslında, ama olabildiğince Death rune çevirmeyi amaçla. Dummy üzerinde şöyle bir rotasyon verebilirim hızlıca death strike kazanmak için Plague strike>icytouch>boodboil>festering strike burdan sonra elinde 4 tane death rune olacak. Spam necro
Gargoyle açmadan önce üzerinde mutlaka Unholy frenzy olsun, çünkü haste ile gargoyle snapshot oluyor. Ayrıca trinketler procladığında outbreak kullan. Çünkü dotlarında snapshot
Snapshot ile neyi kastettin? Google translate gumlemis sanirim Anlik demek istiyorsan instant demen gerekiyor snapshot belli bir seyin o anki durumunu almak demektir.
Snapshot ile neyi kastettin? Google translate gumlemis sanirim Anlik demek istiyorsan instant demen gerekiyor snapshot belli bir seyin o anki durumunu almak demektir.
Snapshot bir terim, mesela bütün cdleri açarsın ve bütün proclar fallen crusader falan poplamıştır, hemen o anda Outbreak atarsan Dotların o andaki proclayan şeylere göre gücünü alır. Trinketler ve fallen crusader bitse bile hedefindeki dotlar onlar açıkmış gibi hasar verir.
Snapshot bir terim, mesela bütün cdleri açarsın ve bütün proclar fallen crusader falan poplamıştır, hemen o anda Outbreak atarsan Dotların o andaki proclayan şeylere göre gücünü alır. Trinketler ve fallen crusader bitse bile hedefindeki dotlar onlar açıkmış gibi hasar verir.