Şimdi Ara

Rengar nasıl oynanır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
19.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Karşıda Vayne varsa Rengar'ın da dediğin gibi:

-Tonight We Hunt.

Build falan bilmiyorum tek bildiğim şey; ADC indir.
  • mouse ve klavyeni kullan qanqa xD
  • masteries 21-9 olmalı mutlaka eğer top oynuyor iseniz.

İtem build'iniz mutlaka CD ağırlıklı olmalı . 13-14 lwl 'dan sonra mavi buff'sız %40 cd veya ona yakın bir oranda gezmeniz gerekli .

Yeni moda rengar E ile başlanıyor lane'e. E nin base damage'ı Q dan çok çok daha fazla olduğu için başlarda çok iyi harraslayabiliyorsun. Daha sonrasında W fulleniyor ama sizin oyunlar daha düşük seviyede ise tabiki Q>W>E şeklinde fulle .

item build'in şu şekilde olmalı üzerinde mutlaka bulunması gereken item'lar : Bloodthirster(kanasusamış) , Black Clever ( kara balta ) , Last Whisper (son fısıltı ) geri kalanları tercihe göre yapabilirsiniz. Ben genelde LvL5 bot'u alırım ama swiftness te alabilirsiniz. Tamamen kişisel . Ayrıca takımınızın iyi olduğunu düşünüyor iseniz lwl11-12 den sonra kolyeyi alabilirsiniz. Kimse bu yönüyle bakmıyor fakat lvl 18 olduğunda o kolye sana 40 ad veriyor bedavadan ki bu hiç az bir oran değil. 5-7 stack yaptıysanız tadından yenmiyor .

Rune olarak armor penetration almazsanız late game de ad-ap carry dışında damage atamazsınız.( Last Whisper'ı bu yüzden mutlaka alın dedim , ben full arpen rune + lw alıyorum ve bu ad-apc dışındaki şampiyonlara gayet iyi damage atmamı sağlıyor . Eğer karşısı armor değilde hp stacklediyse Mahfolmuş kralın kılıcı ( botrk ) almanız daha faydalı olucaktır.

İe + Sotd ikilisini asla önermiyorum çünkü sotd cd ' da kaldığında tamamen useless oluyor . Ben önermiyorum şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unseen Predator -- 26 Şubat 2013; 22:14:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

masteries 21-9 olmalı mutlaka eğer top oynuyor iseniz.

İtem build'iniz mutlaka CD ağırlıklı olmalı . 13-14 lwl 'dan sonra mavi buff'sız %40 cd veya ona yakın bir oranda gezmeniz gerekli .

Yeni moda rengar E ile başlanıyor lane'e. E nin base damage'ı Q dan çok çok daha fazla olduğu için başlarda çok iyi harraslayabiliyorsun. Daha sonrasında W fulleniyor ama sizin oyunlar daha düşük seviyede ise tabiki Q>W>E şeklinde fulle .

item build'in şu şekilde olmalı üzerinde mutlaka bulunması gereken item'lar : Bloodthirster(kanasusamış) , Black Clever ( kara balta ) , Last Whisper (son fısıltı ) geri kalanları tercihe göre yapabilirsiniz. Ben genelde LvL5 bot'u alırım ama swiftness te alabilirsiniz. Tamamen kişisel . Ayrıca takımınızın iyi olduğunu düşünüyor iseniz lwl11-12 den sonra kolyeyi alabilirsiniz. Kimse bu yönüyle bakmıyor fakat lvl 18 olduğunda o kolye sana 40 ad veriyor bedavadan ki bu hiç az bir oran değil. 5-7 stack yaptıysanız tadından yenmiyor .

Rune olarak armor penetration almazsanız late game de ad-ap carry dışında damage atamazsınız.( Last Whisper'ı bu yüzden mutlaka alın dedim , ben full arpen rune + lw alıyorum ve bu ad-apc dışındaki şampiyonlara gayet iyi damage atmamı sağlıyor . Eğer karşısı armor değilde hp stacklediyse Mahfolmuş kralın kılıcı ( botrk ) almanız daha faydalı olucaktır.

İe + Sotd ikilisini asla önermiyorum çünkü sotd cd ' da kaldığında tamamen useless oluyor . Ben önermiyorum şahsen.

Tam istediğim şekilde detaylı olarak anlatmışsın. Çok teşekkürler.

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengar oynayamayan oyunu bıraksın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

Öncelikle internetin olması gerekiyor

olmamışsın kardeş sen hata var sende
  • Q fulleyip hata yapma.
    E>W>Q git ilk 250 lik kırmızı pot ward ve alabildiğin kadar 35lık hp potdan al
    E ile harashla farmına bak brutliser al ilk (yazılımı aklımda deği) sonra Bonetooth,sunfire,Split visage al sonra bloodthirster warmog götür Crit rengar,Ap rengar,Divine rengar artık okadar iş yapamıyor
  • rengar en iyi bıçak saplayarak oynanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBolT

http://tr.twitch.tv/dekar173
    bu adami izle biseyler kapabilirsin adam asmis durumda suan rengarla

Katılıyorum
  • Spirit visage , ga veya warmog disinda savunma itemi alirsan rengar cok zayiflar. Sunfire tank championlara alinir rengar tank defil o yuzdn almayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sonunda satabilirsin earlyde güzel damagesi var yakından W-W atınca güzel harash oluyor ama ister istemez last hit kaçırıyorsun lane pushluyorsun oda eksileri
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.