Şimdi Ara

..................................

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .....................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsbgrc -- 4 Nisan 2023; 22:33:40 >

• Bayii deki plaka işleri yapan kişi sizin istediğiniz plaka için talepte bulunacak.Varsa sizle irtibata geçip alcak.Tabi bunun bedeli var.Polis yardımı adı altında banka hesabina para yatırılacak.Rakam belli olmuyor.Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

Bayii deki plaka işleri yapan kişi sizin istediğiniz plaka için talepte bulunacak.Varsa sizle irtibata geçip alcak.Tabi bunun bedeli var.Polis yardımı adı altında banka hesabina para yatırılacak.Rakam belli olmuyor.Hayırlı olsun.
    7 sene önce aracı alırken yine Ankara için internet üzerinde 3 harfli plaka seçmiştim, istediğim harfleri denk getirebilmek için 1 hafta beklemiştim. Plakayı seçip rezerve ettirdim, aracın ruhsat işlerini yapan şahısa plaka numarasını verdim gerisini halletti.
  • LENCER L kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. bu işlemi ben kendim halledebilir miyim peki?
  • proteo kullanıcısına yanıt
    evet oradan kontrol ediyorum. bazı 3 harfli plakalar var ancak kişinin kendi istediği 3lü kombinasyonu bulması oldukça zor :)
  • Bayi ile konuşun size yardımcı olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bsbgrc

evet oradan kontrol ediyorum. bazı 3 harfli plakalar var ancak kişinin kendi istediği 3lü kombinasyonu bulması oldukça zor :)

Liste her hafta yenileniyor. Takip edip erken davranmak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Liste her hafta yenileniyor. Takip edip erken davranmak gerekiyor.

Alıntıları Göster
    hocam dikkat edin almasının fiyatı yüksek birde o işleri ayarlayan elemanlar pay vs koyma ihtimali var aldığınız zaman detaylı fatura fiş vs bakın.

• Bxx plakayi buyuk ihtimalle merkezden alirsiniz,tabi ikametgah adresinizinde buralarda olmasi lazim.Etimesgut,sincan,polatli ayri veriyor plakayi belki baska veren yerde vardir.

Eski plakalardan varsa az bir bagisla alabilirsiniz,yok yeniyse biraz isteyebilirler :)

• Yalova'da 500 TL altında yardım parasına 77xx777 plaka aldım

• Ankarada 06 mtn aldik, 750lira bahsis e malolmustu.

edit: bahsis demişim,bağış olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 8 Nisan 2016; 3:28:07 >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    hocam ne yapmak gerekiyor, nerey gidip başvurup söylüyoruz bu istek plakayı
  • bsbgrc B kullanıcısına yanıt
    Islemleri babam yapti,tek bildigim emniyet mudurlugunden 2gunde halletti.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Islemleri babam yapti,tek bildigim emniyet mudurlugunden 2gunde halletti.
    b serisi 3 harf li plaka grubu beypazarı ilçesinde merkezden alamazsınız...ikameti beypazarına aldırın teslimattan önce
  • quote:

merhaba arkadaşlar, haftaya çarşamba günü gibi 0 aracımı teslim alacağım ve plakayı kendim seçmek istiyorum. 06 bsb XX gibi çokta özel olmayan ama bnm için anlam ifade eden bi plaka almak istiyorum. Bunun için nası bi yol izlemeliyim. bildiğim kadarıyla bu plakayı kullanan yok, ancak araç 0 oalcağı için bayi mi halledecek? ben istediğim plakayı almak için ne yapabilirim. daha önceden bu işlemleri yapanlar /bilenler yardımcı olursa sevinirim

http://www.ankara.pol.tr/Sayfalar/Plaka_Tahsis.aspx

buradan seçersem ucretsız alabılırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyla pek alakasi yok ama bu plaka tahsisi icin olan internet sitesinin istanbul icin olabi var mi acaba yoksa sadece ankara emniyet mudurlugunun yaptigi bir olay mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: RotörHead

konuyla pek alakasi yok ama bu plaka tahsisi icin olan internet sitesinin istanbul icin olabi var mi acaba yoksa sadece ankara emniyet mudurlugunun yaptigi bir olay mi?
    Genelde özel plakalar amirin odasında oluyor. Ben 700 lira bağışla almıştım.
  • Emniyete plaka tahsis e gidin. Bankoda size bi dosya verecekler ona bakın. Aradığım plaka burada yok bulamaz mıyız diye sorun. Onlar sizi bi amire yönlendirir. Sonra amir plakayı bulur. Bağış yapmanızı ister.

06 isim soyisim baş harfli plakaya 300 lira demişti yaklaşık 2 sene önce. Amirim ogrenciyim filan diyerek 200 e indirmistim. Sizde biraz pazarlık yapabilirsiniz

• arkadaşım hayırlı olsun öncelikle...
    http://www.ankara.pol.tr/Sayfalar/Plaka_Tahsis.aspx sayfasından plakalara göz atıp kafana yatan varsa tc numaranla 1 gün rezerve yapabilirsin...
  • allahım allahım ülke nereye gidiyor.....emniyettte bağış yapıyorlar...plaka almak için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.