Şimdi Ara

ANKARA - 1998 Model Proton 415 GLSİ Hatchback 5 KAPI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İhtiyaçtan Satılık 1998 Model Proton 415 GLSİ Hatchback

Model Yılı : 1998
    Silindir Hacmi: 1500 cc
    Motor Gücü: 75 Hp
    Kasa Tipi : Hatchback 5 Kapı
    Araç Km’si : 152.000 km
    Renk : Metalik Gri

Özellikler
    Çift Kademeli Klima (Ekonomik Mod), Sürücü Hava Yastığı SRS, Merkezi Kilit, Uzaktan Kumanda ve Alarm, Elektrikli Ön Camlar, Hidrolik Direksiyon, Enjeksiyonlu, Galvaniz Saç, Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, Direksiyon Ayarı, Far yükseklik ayarı, Arka koltuk emniyet kemerleri, Arka cam silecekleri, İçeriden açılabilen Bagaj ve Benzin Kapağı

Aracın 2. sahibiyim, ilk sahibi Patoloji hocamdı. Arabada hiç sigara içilmemiştir o nedenle iç döşemeler ve tavan tertemizdir. Periyodik bakımları yapılmıştır. Ben bugüne kadar kontağı çevirip çalışmadığını ya da sorun çıkardığını hiç görmedim. 100.000 km’de triger kayışı ve diğer ağır bakımları yapılmıştır. Üzerindeki mevsimlik lastikleri alalı 1 yıl oldu (Michelin) sağlam durumdadır. Ayrıca Ocak ayında 4 adet Michelin kışlık lastik de aldım. Üzerinde orjinal Sony Radyo Kaset çalar mevcuttur. LPG ihtiyaç duymadım araç gerçekten çok az yakıyor.

Araç satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkok -- 28 Ağustos 2010; 14:01:14 >

• Merhaba
    Aracı görebilirmiyim ?
  • bende de 98 416 var, nasıl hocam piyasa? arayan soran çok oldu mu? kaça bıraktınız aracı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.