Şimdi Ara

Ankara Akbak Renault Plaza Servis Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Akbak Renault Plaza Servis Kampanyası

• renault marka araçlara başörtülü binmek yasakmış.
    http://www.medyaironik.com/news_detail.php?id=13563
  • istanbuldada böyle kampanyalar yapan servisler olur inş..
    baskı balata değişim zamanım gelmişti..

yukarıdaki linkte yazılanları okudum.
    oyak ile alakalı diye anladım.
    hiç şaşırmadım böyle bir yasağa.

ancak araçlara değil kooperatifllerine girmek yasakmış diye anladım
  • Renault araçlar için, Ankara'da dürüst ve uygun fiyatları nereleri önerirsiniz acaba?

Arabadan pek anlamıyoruz diye, gelen servis kazıklıyor, giden kazıklıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

Renault araçlar için, Ankara'da dürüst ve uygun fiyatları nereleri önerirsiniz acaba?

Arabadan pek anlamıyoruz diye, gelen servis kazıklıyor, giden kazıklıyor

bana göre mais sögütözü. malum kendi servisi.
  • Kulaklık kampanyası Renonun kendi kampanyası zaten,gazetede vardı. Diğerleri bayiye özel olabilir.
  • haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum, zahmete girip bize iletmiş
    ama artık hiçbir otomobil yetkili servisinin "kampanyası" benim için sıcak değil
    eminim bana katılan çok kişi olacaktır
    birkaç yıl önce 206 kullanırken pejonun "işçilikte yüzde bilmem kaç indirim" kampanyasına gittim 70 bin bakımı için
    yaptılar, iyi hoş güzel de
    aracı verirken "şurası şöyle burası böyle, şu kadar masrafı var" diye aklımı bulandırdılar
    bence niyetleri gerçekten kafa karıştırıp ayağa kadar gelmiş "kaz"ı yolup göndermekti
    nitekim abimin gittiği "yetkisiz" servise götürüp gösterdiğimizde söylenenlerin yarısı yalan çıktı
    ve tabii ki orda çekilen fiyatın 1/5'ine herşey halloldu

son olarak da şu anda kullandığım astra h için opelin yaptığı kampanyadan faydalanayım dedim
    evet evet, hala akıllanmamıştım
    rotların değişmesi+balans lazım, motor termostatında sorun var (arıza koduna bakmıştım) filan
    işçilikle beraber 612 lira, ama çok şanslısınız ki kampanya var, 460 liraya yaparız dendi
    bir de 50 liralık akaryakıt çeki verilecekmiş ki, bal kaymak olacakmış!?!??
    merak edip (tahminen 15 yıllık bir yer olan) "yetkisiz servis" opel joker'i aradım
    tamamı GM ürünleri olmak üzere bütün işlem 240 liraya bitti
    aynı rot kol yetkilide 90, yetkisizde 45 lira, işçilik yetkilide 5 kat daha pahalı

bu saatten sonra bir daha yetkili servise gitmem artık herhalde
    kaldı ki bu motrio olayı apayrı konu
    "alternatif yedek parça" diyo adına...
    yansanayi kullanıyorum diyor reno resmen
    e madem yan sanayi kullanılabiliyor, niye yıllarca "orjinal ürün kullanın" dendi bize?
    neden yetkili servislerin yüksek fiyatları hep "orjinalin yeri ayrıdır" diyerek açıklandı?
    madem yan sanayi parça takılacak, niye sana getireyim ki aracımı?

arkadaşlar bunlar benim kişisel görüşlerimdir
    siz olaya bu şekilde bakmıyor olabilirsiniz, sonuçta ortada bir indirim var
    amacım kimseyle tartışmak değil, farklı görüşlerle daha iyiye daha güzele ulaşma çabası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    İzmir BMW servis
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanerkan

haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum, zahmete girip bize iletmiş
    ama artık hiçbir otomobil yetkili servisinin "kampanyası" benim için sıcak değil
    eminim bana katılan çok kişi olacaktır
    birkaç yıl önce 206 kullanırken pejonun "işçilikte yüzde bilmem kaç indirim" kampanyasına gittim 70 bin bakımı için
    yaptılar, iyi hoş güzel de
    aracı verirken "şurası şöyle burası böyle, şu kadar masrafı var" diye aklımı bulandırdılar
    bence niyetleri gerçekten kafa karıştırıp ayağa kadar gelmiş "kaz"ı yolup göndermekti
    nitekim abimin gittiği "yetkisiz" servise götürüp gösterdiğimizde söylenenlerin yarısı yalan çıktı
    ve tabii ki orda çekilen fiyatın 1/5'ine herşey halloldu

son olarak da şu anda kullandığım astra h için opelin yaptığı kampanyadan faydalanayım dedim
    evet evet, hala akıllanmamıştım
    rotların değişmesi+balans lazım, motor termostatında sorun var (arıza koduna bakmıştım) filan
    işçilikle beraber 612 lira, ama çok şanslısınız ki kampanya var, 460 liraya yaparız dendi
    bir de 50 liralık akaryakıt çeki verilecekmiş ki, bal kaymak olacakmış!?!??
    merak edip (tahminen 15 yıllık bir yer olan) "yetkisiz servis" opel joker'i aradım
    tamamı GM ürünleri olmak üzere bütün işlem 240 liraya bitti
    aynı rot kol yetkilide 90, yetkisizde 45 lira, işçilik yetkilide 5 kat daha pahalı

bu saatten sonra bir daha yetkili servise gitmem artık herhalde
    kaldı ki bu motrio olayı apayrı konu
    "alternatif yedek parça" diyo adına...
    yansanayi kullanıyorum diyor reno resmen
    e madem yan sanayi kullanılabiliyor, niye yıllarca "orjinal ürün kullanın" dendi bize?
    neden yetkili servislerin yüksek fiyatları hep "orjinalin yeri ayrıdır" diyerek açıklandı?
    madem yan sanayi parça takılacak, niye sana getireyim ki aracımı?

arkadaşlar bunlar benim kişisel görüşlerimdir
    siz olaya bu şekilde bakmıyor olabilirsiniz, sonuçta ortada bir indirim var
    amacım kimseyle tartışmak değil, farklı görüşlerle daha iyiye daha güzele ulaşma çabası

halen 2004 model 206 hdi aracıma bınıyorum,aracımı 30.000 e kadar servıs bakımlı olmasını ıstedım ve yaptım ancak 30.000 de yapılan fahiş fiyat uygulamasından sonra bir daha İstanbul Efe servisine aracımı sokmadım,2007 senesınde sağ ön salıncak 650 tl + işçilik değişim yapılmıştı,polen filtresine 50 tl+işçilik bunlar unutamadığım fiyatlar.2hafta önce orinal pejo polen filtresi aldım magazadan 20tl takmasıda gayet basit.Aracınızda ne yapıldığını ve nasıl parça kullanıldığını göremediğiniz için tavsiyem dışarda çok sağlam ustalar var,size söylüyor zaten gerekliparçaları alıyorsunuz ve gözünüzün önünde takıyor,hem ufak tefek aksaklık sağında solunda vuruk olursa muhabbet esnasında onlarıda düzeltiyor,ayarlıyor.Servislerin o soğuk havası yok hem dünyaları alıyorlar,hem ne yapıldığı belli değil.adını veremeyeceğim serviste çalışan bir arkadaşım kazalı araçlardan çıkan ve hiç zarar görmeyen,sırf o bölgede hasar var diyip hem sigortadan para almak,hemde o bölgeden çıkan hasarsız parçaların diğer araçlarda sıfır gibi kullanıldığını , bundan kımseye bahsetmemem gerektiğini,parası olsa bile aracını asla servise sokmayacağını söylemişti.
    Kısacası ,aracımız tamır olurken ustayla konusup hem aracımızın tamir işlemlerini görebilir hemde servislerin fahiş fiyat mağduru olmayız...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.