Şimdi Ara

Ankara ALFA Kullanıcıları buraya (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hele bi 4 kişi olsak dahi buluşalım, tanışalım bi çay içelim derim.
  • S.A
    8 ay kadar önce 1997 model 146. boxer motor alfa almıştım şimdi 2001 .156.1.6 16v aldım lafaya binen bırakamıyor :)
    kabul ederseniz bende aranızdayım
    isim = Hasan
    yaş = 37
    meslek= kamu
    aracım biraz dökük ama yavaş yavaş toplayacagım bugun bir kaç alfa gördüm selam verecegim ama kornam çalmıyor daha dogrusu korna yokmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenialfacı

S.A
    8 ay kadar önce 1997 model 146. boxer motor alfa almıştım şimdi 2001 .156.1.6 16v aldım lafaya binen bırakamıyor :)
    kabul ederseniz bende aranızdayım
    isim = Hasan
    yaş = 37
    meslek= kamu
    aracım biraz dökük ama yavaş yavaş toplayacagım bugun bir kaç alfa gördüm selam verecegim ama kornam çalmıyor daha dogrusu korna yokmuş :)

a.s. hoşgeldiniz aramıza. Her geçen gün biraz daha çoğalıyoruz arkadaşlar. Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış. 5 kişiyiz artık.
  • Beni sayıya dahil etmiyonuz herhalde :-) şimdiden 6 olduk bile yanlış saymadıysam. önceki yazımdada belirttiğim gibi alfa sahibi olup forumlara girmeyen birçok kişi var. benim işyerimdeki oda arkadaşımda da 156 var mesela ama hiç forumlara girmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatmir07

Beni sayıya dahil etmiyonuz herhalde :-) şimdiden 6 olduk bile yanlış saymadıysam. önceki yazımdada belirttiğim gibi alfa sahibi olup forumlara girmeyen birçok kişi var. benim işyerimdeki oda arkadaşımda da 156 var mesela ama hiç forumlara girmez.

hocam kusura bakma lütfen yanlış saymışım. işyerinizdeki oda arkadaşınızla birlikte 7 kişi olduk..
  • Hoşbulduk reelnumber ama bence fakirin tavugu tek tek yumurtlar degilde seçilmiş kişi sayısı 7 diyelim :)
    harbiden alfa bambaşka bir olay direksiyona geçince çok ayrı bir his veriyor insana yanıma kim binse hayran kalıyor
    inş daha çok alfacı olur herkese kazasız belasız sürüşler
  • hocam benimde kuzen gelcek aksilik çıkmazsa.onun araçta 159.. bence sayı fena değil. artık 10 aralıkta saat ve yeri belirleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cngmtj -- 7 Aralık 2011; 23:40:08 >
  • akşam olsa iyi olur diye düşünüyorum ?
  • Herkesin plan program yaptığı Ankaranın meşhur cumartesi akşamı güzel olabilir.çalışanlar içinde iyi olur
    Mekanıda belirleyelim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cngmtj -- 8 Aralık 2011; 0:54:15 >
  • TepePrime da bi yere gidelim derim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cngmtj

Herkesin plan program yaptığı Ankaranın meşhur cumartesi akşamı güzel olabilir.çalışanlar içinde iyi olur
    Mekanıda belirleyelim arkadaşlar

evet cumartesi iyi olur. mekan olarak benim aklıma gelen her hangi bir yer yok. fikirlerimizi söyleyelim. Hepimizin gelebileceği bir yer ve tarih olmalı

ayrıca sanırım en az 10 kişi olacağız. 10 tane ALFA bir tur atarız Ankara'da. sonra sohbet, muhabbet,
  • Benim naçizane önerilerim şöyle olacak.

İlk buluşma noktası : Çukurambarın girişinde (Armadanın karşısı JW Merriot otelin karşısında) Çankaya üniversitesine giden yolun hemen başı hem trafik anlamında sakin hem de geniş bir yol. Orada iş makineleri filan var hani. Hem de şehir merkezine yakın. Orada önce bir toplanıp, tanışılır, bir strateji belirlenir. nereler turlanacak, hangi güzergah izlenecek konuşulur. Tur sonunda oturup çay kahve içebileceğimiz bir yer belirlenir diyorum.

Buluşma saati: zaman bence çok geç olmasın akşam karanlığına kalmayalım, üstelik kış günü ve yağmurlu. Saat 14:00 gibi uygun olur diyorum. Hem insanların akşam başka programları olabilir.

Şimdilik benim aklıma gelen öneriler bunlar. Görüşmek dileğiyle.
  • bana uyar
  • bir aksilik olmaz ise büyük ihtimalle bana da uyar. tarif edilen yerin resmini eklemeye çalıştım. (foruma ilk resim yükleme denemem) tariften anladığım kadarı ile buluşma noktasını işaretledim. umarım doğru yeri işaretlemişimdir.

Ankara ALFA Kullanıcıları buraya

Ankara ALFA Kullanıcıları buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reelnumber -- 8 Aralık 2011; 13:31:32 >

• Sayın "reelnumber" tam olarak orayı tarif ediyorum :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatmir07

Sayın "reelnumber" tam olarak orayı tarif ediyorum :-)

nokta atışı yapmışım :)

hatta bahsettiğiniz iş makineleri de orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reelnumber -- 8 Aralık 2011; 14:56:09 >
  • Banada uyar arkadaşlar.
    Bu arada Çukurambar'ın orada buluşmamız iyi olur...
  • Benim gunduz dersanem var katilmayi isterdim ama Gelemem buyuk ihtimal
  • herkese uygun bir saatte buluşalım o zmn ?
  • Benim acimdan haftasonu uygun olmuyor hocam, nisana kadar her haftasonu ful doluyum Genele de haftasonu uyacagi icin birkac kisi icin degistirmek olmaz ama sonucta bu bir baslangic ilerki bulusmalara muhakkak katilirim giu yu incelemem lazim cunku :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mac3560 -- 8 Aralık 2011; 21:01:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.