< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vay-vay -- 25 Temmuz 2022; 9:47:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vay-vay -- 25 Temmuz 2022; 9:47:26 > |
Arkadaşlar merhaba
Çarşamba günü burdan iletişim sağlayarak dükkanına gittiğim vayvay ankara yani emr garage den perşembe günü astra j için Tesla ekran taktırdım. Ürünün kurulumu perşembe günü yapıldı. Sonradan farkında olduğum birtakım eksiklikler oluştu. Aracın orjinal düğmeleri çekiş kontrol eco Mode gibi çalışmıyordu. Bu sonradan düzeltilebilir bir durum. Ki zaten düzelteceklerdi. Aracın bluetoothu devamlı kopma halindeydi. Düzeltilecek birşey değil teypçi olmasakta bluetooth modül kalitesinde kaynaklı olduğunu az çok herkes tahmin edebilir. Bluetooth üzerinden telefon görüşmesi yapmam tam bir sorun oldu ses çok derinden ve boğuk gidiyordu.sökülme aşamasında kendileri de bunu teyit etti harici mikrofon la çözülebileceği söylendi. Android sürümü 9 dendi 6 çıktı. Ürün araçla tam uyumlu olmadığı için parlaklık ayarlanamıyordu buda gece floresan gibi bir göğüs ortaya çıkardı. Bu şikayetlerle cuma sabahı vay vay Ankara teypçisine iade talebiyle gittim. Asıl sahibi olan emr garage ye yönlendirildim. İade talep ettiğimde çözeceği sorunlar için iade yapamam dedi. Ben 2600 tl verdiğim aletin böyle çıkmasına birincisi açıkçası midem bulandı ikincisi ben her sorun için yaptırıp deneme yapmaya tekrar sanayi yolu tutacak vaktim yok. Ama çarşamba günü benimmiçin 3 saatini harcadılar benden kaynaklı sorunlar olmamasına rağmen işçilik masrafını hak geçmesin diye razıydım. Tabi şirket sahibi emrah bey parayı eline geçirmiş olmanın rahatlığıyla normalde 100 150 tl olan işçilik ücretine 200 sıkıntıları olan cihazı da aşındırma bedeli olarak 200 tl de ordan kesip totalde bedavadan haksız olarak kazandığı 400 tl yi kesip 2200 iade etti. Sebebi ise cihaz araca takıldı kabloları Vs açıldı. Vs Vs halbuki kablolarda kesme biçme işlemi olmadı. Ayrıyetten bana takılan teyp bir köpük içinde kutuyla geldi. Ekranında koruma jelatini yoktu. Dükkanda emsali ürünlerde batısında ekranda koruma jelatini var. Aynı marka üründe ise koruma jelatini olmamasına rağmen paletlemedi bana gelen ürün gibi değil cihaz ince köpüğe sarılmış sonra kaba köpüklü ambalajlanıp kutulanmıştı. Yani kullanılmış diyemem fakat dükkandaki diğer paketlere aynı kondüsyonda değildi. Bende aynı kondüsyonda cihazı toplam 2 saat kullanmadan iade ettim. Burdan alışveriş yapacak arkadaşlara tavsiyem yapmamaları yaparlarsa bu tarz olaylar başına gelebileceği heleki cihaz 2 sene içinde bozulursa kimler ne olacak. Dh yönetimine de bu tarz zihniyetteki esnaflara firma yetkilisi sıfatı verilmesi ki kimse güvenip parası gasp edilmesin. |
Çöp filmi boşverin, yolunuz düşerse buyurun bir kahve içelim.
|
Daha evvel forumda açılan cam filmi ve boya koruma kampanyalarının çoğundan yararlandım ancak çoğundan memnun kalmadım.
Sorun çıktığında karşı tarafın söylediği ''Bu paraya bu kadar, gidip pahalı uygulama yapanlardan yaptırsaydın'' şeklinde oldu. Referans amaçlı kampanyadan yararlanmak için özel mesaj gönderdim. Uygulama yaptırırsam muhakkak objektif bir şekilde değerlendirme yapar ve konuda paylaşırım. |
Sayfalarca reklam amaçlı fotoğraf paylaşmışsınız ama arkadaşa tek bir cevap yazmamışsınız. DonanımHaber'de fotoğraflarla değil müşteri memnuniyeti ile reklam yapılır. Tavrınız kısa vadede kazanç sağlayabilir ama uzun vadede müşteri kaybettirecektir.
İyi günler dilerim. |
Esnaf sıfatını müşteri belirler ben müşteriyim. Benim haddime oldumu?
Poşetinde olmayan bana takılan ürünü öbür dükkandan getirdiniz vay vay da vardı da ben mi bakmadım? Öbür dükkanda iade için gittiğimde gördüm buraya yazdığımı da dün yüzüne söyledim iftira değil yüzüne söyledim. Cihazın birer birer çözdüğün sorunları sadece tuşlarıydı. Bunun çözümü olacağını yukarıda yazdım. İlk montaj yaparken yarım yamalak iş yaparsan ikinciye çözmek zaten senin işin. Yarım yamalak yapılan iş tam desteklemeyen cihaz için öffleyip püfflemedim sen ortada yokken daha kardeşine saat 9 da iade etmek istediğimi bildirdim. Amacım da ne biliyormusun başkalarının parasına kolayca Konma diye insanları bilgilendiriyorum. |
Ekşiden insanlar mesaj atıyor ilk parası gasp edilen ben değilmişim
|
Yanlış anlaşılmasın ama bu firmanın sırf gayriciddi ve itinç isminden dolayı bile dükkanına uğramam.. Görülenlere göre sadece isimleri değil yaptıkları işte lakayt demek ki.. Ne demek olumlu sonuçlanmamış bir iş ve müşteriden 400 tl ücret almak. 400 tl yahu,, 40 50 değil, 400 tl... O parayı yerken nasıl boğazınızdan geçecek.
İşini yap 400 değil 4000 al. Ama adam hem beceriksiz, hem uyanık... Eli ver kolu kaptır... |
Sadece çözdüğün sorunları yazmışsın bluetooth la telefon görülmesini sende denedin sende boğuk dedin mikrofon takarız dedin cihazın mikrofonunun bozuk olduğunu biliyorsun
Bluetooth kopmasına yorum bile yapmadın Android 9 diye sattığım cihazın Android 6 çıkmasına cevap zaten yok Konu senin için kapanmış evet çünkü verip verebileceğin cevapları zaten yazmışsın yalan yanlış |
Sıfır VW polo mu götürdüm cam filmleri arasında toz bıraktılar çıkarırsak ısıtması bozulabilir kabul ediyor musunuza getirdiler. Cam filmini takmayı beceremedikleri gibi maket bıçağıyla filmi keserken arabanın boyasını çizmişler. Bu arada araba direkt bayiden çıkma 0 araç yani daha 0 araca özen göstermeyen adamların işçiliğini düşünün 2 kuruş fazla verin kaliteli işçiliğe gidin. Hepsinin görselleri var google yorumu olarak da yazdım. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vay-vay -- 22 Mart 2019; 17:46:47 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneblood -- 22 Mart 2019; 17:16:40 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vay-vay -- 28 Mart 2019; 19:56:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 22 Mart 2019; 18:57:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |