Bildirim
Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası (35. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
Dün arkadaşlara Global cam filmi yaptırdım, film kaliteli tavsiye ederim. 1 hafta sonra güncelleme yaparım 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 1 ay kadar önce buradan film yaptırdım.
Telefonda ön ve arka hariç, 4 adet yan cam için 120 TL fiyat vermişlerdi. Gittiğimde biraz daha iyi ürün olduğunu gösterdiler, ben de yapmışken iyisi olsun diyerek 180 TL'ye daha iyi bir üründen yaptırmak üzere anlaştım. Önler arkaya göre 1 numara daha açık olacak şekilde yapıldı.
1 saat civarında takıldı. Aşırı titiz birisi değilim, didik didik etmedim ancak herhangi bir kusura rastlamadım.
Fiyat, ilgi alaka ve işçilik olarak tavsiye edebilirim. -
Aracınızı güzel günlerde kullanın. Herhangi bir sorunda veya vaktiniz olursa sizi mağazamıza yine bekleriz. -
-
-
-
-
-
-
-
-
Telefondaki arkadaş gelin halledelim dedi ve gidince 4 saat sıra var diyip umursamamazlık yapıyor neyin kafasını yaşıyolar anlamadım . Onun yüzünden diğer dükkandan çıktım kesinlikle takan kişi tecrübesiz orda arabanın üzerine falcata sürttü yanlışlıkla o saatten sonra çıktım zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, randevusuz zaten beklemek zorundasınız, randevulu müşteriyi bekletip sizin aracınızla ilgilenemeyiz. Telefonda kim gelin dedi bilmiyorum ama ısrar edince gelip bekleyin bakalım demişizdir. Randevulu müşteri varken telefonda çağırıp kimseyle uğraşmak istemeyiz.
Falçata sürtünce neden müdahale edip araç sahibine söylemediniz? İşiniz olmayınca çamur atma huyunuz var sanırım. Falçata sürülen aracın modelini belirtin, bugün cam filmi için gelen araçla forum üyesiydi buradan duyuralım kontrol etsinler araçlarını.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X