Şimdi Ara

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.847
Cevap
51
Favori
172.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Citroen C5 android ekran kısa incelememiz.

• Chevrolet Captiva android multimedya sistem ve ses sistemi montajımız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vay-vay -- 3 Ekim 2019; 14:5:32 >

• Bmw F10 android multimedya ve ses sistemi montajımız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Range Rover Sport android multimedya sistem montajımız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Megane 4 Tesla Ekran uygulamamız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Hyunda ix35 Tesla ekran multimedya montajımız.

• Dün arkadaşlara Global cam filmi yaptırdım, film kaliteli tavsiye ederim. 1 hafta sonra güncelleme yaparım 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 ay kadar önce buradan film yaptırdım.

Telefonda ön ve arka hariç, 4 adet yan cam için 120 TL fiyat vermişlerdi. Gittiğimde biraz daha iyi ürün olduğunu gösterdiler, ben de yapmışken iyisi olsun diyerek 180 TL'ye daha iyi bir üründen yaptırmak üzere anlaştım. Önler arkaya göre 1 numara daha açık olacak şekilde yapıldı.

1 saat civarında takıldı. Aşırı titiz birisi değilim, didik didik etmedim ancak herhangi bir kusura rastlamadım.

Fiyat, ilgi alaka ve işçilik olarak tavsiye edebilirim.
  • Aracınızı güzel günlerde kullanın. Herhangi bir sorunda veya vaktiniz olursa sizi mağazamıza yine bekleriz.
  • VW Jetta android multimedya ve koltuk başlık monitör uygulamamız.

• Bmw E90 android multimedya incelememiz.

• Megane 4 Tesla ekran android multimedya montajımız.

• Skoda Octavia android multimedya sistem montajımız.

• Honda CRV android multimedya sistem montajımız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Peugeot partner android multimedya sistem montajımız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Honda Civic Ceramic Pro cam filmi uygulamamız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Ds4 Ceramic Pro Plus cam filmi uygulamamız.

• Telefondaki arkadaş gelin halledelim dedi ve gidince 4 saat sıra var diyip umursamamazlık yapıyor neyin kafasını yaşıyolar anlamadım . Onun yüzünden diğer dükkandan çıktım kesinlikle takan kişi tecrübesiz orda arabanın üzerine falcata sürttü yanlışlıkla o saatten sonra çıktım zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigitkurtt Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, randevusuz zaten beklemek zorundasınız, randevulu müşteriyi bekletip sizin aracınızla ilgilenemeyiz. Telefonda kim gelin dedi bilmiyorum ama ısrar edince gelip bekleyin bakalım demişizdir. Randevulu müşteri varken telefonda çağırıp kimseyle uğraşmak istemeyiz.

Falçata sürtünce neden müdahale edip araç sahibine söylemediniz? İşiniz olmayınca çamur atma huyunuz var sanırım. Falçata sürülen aracın modelini belirtin, bugün cam filmi için gelen araçla forum üyesiydi buradan duyuralım kontrol etsinler araçlarını.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.