Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası (83. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aracımın 4 kapısına Oraguard film ya da buna benzeri film yaptırmak istiyorum. Şu yandaki araçlar ani kapı açtığında küçük göçük oluşturuyor, boya attırıyor kendi aracımızda onu bir nebze engellemek istiyorum. Sizce faydası olur mu? Kapıya uygulama yaptınız mı daha önce? Ya da yapıyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *EKSeLaNS* -- 26 Nisan 2021; 14:34:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, koruma filmi göçüğü engellemez. Sürtmelerde boyanın sıyrılmasını engeller. Kapılara uygulama yapıyoruz ama genelde aracın tamamı kaplatılıyor sıfır araçlarda.
-
PPF(poliüretan) malzemeler bu yan araç kapı açılması vuruklarında fayda ediyor diye biliyorum. Oraguard da en azından hiç film olmamasına karşı bir işe yaramaz mı? Sıfır araçta bayii kaput koruma, çamurluk, tampon vs. koruma yaparak veriyor fakat benim dediğim gibi aklıma takılan yan kapılar.quote:
Orijinalden alıntı: vay-vayMerhaba, koruma filmi göçüğü engellemez. Sürtmelerde boyanın sıyrılmasını engeller. Kapılara uygulama yapıyoruz ama genelde aracın tamamı kaplatılıyor sıfır araçlarda.
Hocam PPF uygulamasıda yapıyoruz. Kapı çarpması gibi darbelerde bu filmler göçükten korumaz. Boyanın hasar almasını engeller. Japon araçlarında boya narin oluyor çok işe yarıyor. Yanlış bilgi vermek istemiyorum, göçükten koruma beklentiniz olmasın. Bunun dışında boyanızı her durumda korur.
-
Bana ppf için bir fiyat verebilir misiniz 4 kapı için? Bir de kullanılan malzemenin markası neydi? Kapı kolları sökülerek mi yapılacak bir de?
10 yıl garantili Myway PPF 4 kapı fiyatı 3000 TL'dir. Uygulama yapılırken kapı kolları sökülmesi zorunlu. Kapı kolunu sökmek 30 saniye çok kolay bir işlem.
-
-
Cam filmi icin belirtilen fiyatlar kdv dahil mi? Cuma cumartesi acik misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kia sportage 2016 için 10-12 inc gibi 4-6 gb ram olacak şekilde muktimedya var mı
KDV dahildir, kısıtlamalar sonrası açığız. -
-
Bı Kampanyalı fiyatı olamaz herhalde indirim ne yapacaksınız
Merhaba, 2017 vw Tiguan için multimedyanız var mı fiyat nedir?
Multimedya cihazlarda foruma özel ücretsiz montaj fırsatımız mevcut. -
Merhaba, www.emrgarage.com.tr
VOLKSWAGEN TİGUAN ANDROİD 10 MULTİMEDYA EKRAN NAVİGASYON TEYP-MYWAY - 2,194.92 TL + KDVhttps://www.emrgarage.com.tr/volkswagen-tiguan-new-android-10-multimedya-ekran-navigasyon-teyp-myway
-
Aynı ilde değiliz. Ama 3 ün altına fiyat bekliyorum sizden
İlerleyen zamanda kampanya olursa umarım düşer ama döviz artıyor fiyatlar daha da artacaktır. -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X