< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası (90. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba, C-HR için carplay mevcutsa smartbox çözümümüz var. İzmir'de anlaşmalı montajcılarımız mevcut.
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-toyota-c-hr-myway-carplay-android-multimedya-smartbox-955130257/detay
-
Malesef 2016 da mevcut degil bu yuzden android ekran bakıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
Uzun zamandır konunuzu takip ediyorum.
Bu hafta ankara geleceğim.
Gelmişken 2016 jetta aracımın cam filmini yaptırmak istiyorum size.
Daha önce de yazdım konudan size ama dönüş alamadım.
Aracım için film marka seçenekleri ve fiyatlarını yazarsanız sevinirim.
Gelmeden önce randevu için ne kadar önceden haber vermek gerekir?
İyi çalışmalar dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
civic fd6 için ufak olanlardan varmı sizde. 10 inç olanlardan istemiyorum orjinal gibi duran varsa fiyat verirmisiniz.
-
Merhaba, randevu için 2 gün önce iletişime geçebilirsiniz.
-GLOBAL MARKA CAM FİLMİ - 300 tl
5 YIL GARANTİ - %50 ISI KESME
-AMATERAS MARKA CAM FİLMİ - 400 tl
10 YIL GARANTİ - %80 ISI KESME
-AVANGARD MARKA CAM FİLMİ - 200 tl
2 YIL GARANTİ - %20 ISI KESME
-3M CS SERİSİ CAM FİLMİ - 500 tl
BİLGİ, SİPARİŞ VE RANDEVU İÇİN 0552 310 3232 – 0312 335 0101 NUMARALARIN’DAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ
-
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-honda-civic-fd6-carplay-navix-android-10-multimedya-ekran-955430710/detay
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: vay-vayMerhaba, randevu için 2 gün önce iletişime geçebilirsiniz.
-GLOBAL MARKA CAM FİLMİ - 300 tl
5 YIL GARANTİ - %50 ISI KESME
-AMATERAS MARKA CAM FİLMİ - 400 tl
-AVANGARD MARKA CAM FİLMİ - 200 tl
2 YIL GARANTİ - %20 ISI KESME
-3M CS SERİSİ CAM FİLMİ - 500 tl
BİLGİ, SİPARİŞ VE RANDEVU İÇİN 0552 310 3232 – 0312 335 0101 NUMARALARIN’DAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ
500 TL fiyat verdiğiniz 3m Cs serisi 3m logolu değil mi? Konudaki ilk mesajınızda 700 TL olarak belirtilmiş.
Daha önce sizin işyerinizde aracıma cam filmi yaptırdım yeni aracım için tekrar gelmek isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aKSeL051 -- 24 Eylül 2021; 21:50:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Logolu film olan kutuda geliyor logosuzda. Şuan kullandığımız kutu logolu. Logonun bir önemide yok, piyasadaki sahte ürünlerin hepsi logolu. Orijinallik konusunda şüpheniz olan bir yere ürün kutusunun faturasını isteyin. Faturada kutu seri numarası yazar, bunu faturayla karşılaştırın. 3M Türkiye'den alınan ürünlerde sorun yaşamazsınız.
-
-
-
-
-
Hyundai getz 2011 için android teyp uygulaması mevcut mu? Mevcutsa fiyatlar nedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba maalesef yok.
-
-
2018 corolla için ön sensör ve ön görüş kamerası takabiliyormusunuz ?
-
Merhaba, ön park sensörü takılabilir ama tavsiye etmem. Tuşlu sistemle tuşu açıp kapatmalısınız. Araçta android multimedya varsa ön kamera montajı yapabiliriz. 250 TL montaj dahil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X