Şimdi Ara

==Ankara-Antalya Antalya-Ankara radar== (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki hangi güzergahı seçmek daha uygun olur? Google map ten bakınca konya yolunu oneriyor ilk olarak, en kısa yol da burası zaten gideceğim yere göre (manavgat). Çok hızlı gitmem zaten. Hız sınırı nedir bu yolda ?110 mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

Peki hangi güzergahı seçmek daha uygun olur? Google map ten bakınca konya yolunu oneriyor ilk olarak, en kısa yol da burası zaten gideceğim yere göre (manavgat). Çok hızlı gitmem zaten. Hız sınırı nedir bu yolda ?110 mu?

en güzeli afyon burdur üzerinden gitmek.
  • genckaptan kullanıcısına yanıt
    hocam eğer antalyanın içine gideceksen veya kemer tarafına gideceksen afyon-burdur üzeri...

eğer side belek alanya tarafına gideceksen konya üzeri gideceksin..

manavgat için konya üzeri yaklaşık 80 km daha kısa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenxoca -- 13 Ağustos 2013; 9:23:37 >
  • konya üzeri gidecekler için Ankara kulu makası arasında en az 1 radar var. 1 adet cihanbeyli girişi veya çıkışında oluyor genelde. konya ya girerken yine dikkat. birde seydişehir girişi veya çıkışında koyuyorlar.
  • ya o kulu seydişehir arasıda dümdüz yol ,insan basmamak için kendini zor tutuyor,geçen sene gelirken radar korkusundan basamadım şansımada ankaraya kadar bir tane radar yoktu ...
  • ha birde 11:30 13:00 saatleri arasında ekipler öğle tatilinde olduğundan rahat yolculuk yapabilirsiniz.
  • Ankara dan sabah 4:30 gibi yola çıkmayı planlıyorum. Çok hızlı gitmem, hız limitlerine uyarım, varsın uzun sürsün sorun değil. 12 ye doğru otelde olayım yeter bana :) . Yolda molada vermeyi planlıyorum. Sabah çok erken yola çıkacağım için birşeyler yemek ve dinlenmek için mola şart. Konya yolu üzerinde mola verebileceğim uygun güzel bir tesis var mı acaba. Tüm önerilere açığım arkadaşlar.

Şimdiye kadar yorumda bulunan tüm arkadaşlara da teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.