Şimdi Ara

==Ankara-Antalya Antalya-Ankara radar==

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar afyon üzerinden giderken bu iki şehir arasındaki radar noktalarını söyleyebilir misiniz?

• bu gün ankaradan afyona kadar 6 tane radar gördüm özellikle ank çıkış ve yerleşim birimi giriş çıkışlarında oluyorlar tavsiyem hız sınırları içinde gitmeniz çünkü onlarca araç beni sollayıp süratli bir şekilde gitmişti sonra gördümki trafik polislerine dil döküyorlar ama ceza makbuzlarıda ellerindeydi
  • çok sağolasın.

peki afyondan antalyaya kadar bilen war mı we dönüşler?
  • sandıklı başağaç rampası dinar kavşağı ve ısparta dan gidersen şehir merkezine 20-30 km kala oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahisar -- 14 Mart 2008; 10:13:32 >
  • radarları ilginç yerlere koyuyorlar,
    genellikle rampaların inişlerindeki düzlüklere koyuyorlar
  • radarları çok güzel tam basılacak yer diye düşündüğün yerler koyuyorlar ona göre dikkat et.
  • radarların yerlerini 2-3 saat arayla değiştiriyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    11 yıl önce açıldı
    izmir-denizli yolu
    9 yıl önce açıldı
    Ankara
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ısparta yolundan gelırsen bazen radar oluyor bazen olmuyor ama sole soylıyım ıspartadan gelırken egr ordan gelırsen antalyaya 10 15 km kala hızını azalt antalya gırısınde oluyor genellıkle . gene antalyadan ankaraya donerken ısparta yolundan gıdersen antalya cıkısında antalyayı 30 km flan cıkmadan basma .

ısparta gırıs cıkısı antalya gırıs cıkısı dıkkat

bazen jandarma bazen polıs radarları olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 15 Mart 2008; 12:03:58 >
  • tek çözüm yavaş ve dikkatli yolculuk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

tek çözüm yavaş ve dikkatli yolculuk.

Kesinlikle katılıyorum...

Zaten polatlıdan sonra gezici radarlar vardır, o yüzden yer tahmini zordur.

Bence riske değmez. Sonuçta hayatınızı riske atıyorsunuz...
  • Polisi kandırmak belki kolay ama,, Azrail'in kolay kolay kimseye kandığı görülmemiştir
  • Bir de hareketli radarlar var ama malum yeri belli olmuyo.Yavaş git nerede radar olursa olsun seni bağlamaz.
  • hocam belli olmuo tam olarak biz zamanında ank. dan ant. ya giderken eşk. yolunda tam 3 radar vardı allahtan yawastık ama bırınde 167 yle ceza yedık sert frene regmen yanı 185 190 tan fln dusmustuk ama tavsiem sakin sür çünkü cidden ank. eşkişehir yolu resmen yani bas die baırıor ama sakın basma
  • onca saatlik yolu 90 ile gitmek keyifli olsa gerek...
  • çok keyifli abi sorma :) uyukluyosun uçak pisti gibi yolda.
  • Konu biraz hortlamış olacak ama yeni konu açmak istemedim belki faydalanmak isteyen başkaları da olabilir.

1 Eylül de Ankara-Antalya yapacağım 6 eylül de dönüş var.

Yol durumu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Nasıldır, hız sınırı vs nelere dikkat etmek gerekir.
    Yolda mola verecek iyi bir dinlenme tesisi vs önerebileceğiniz bir yer var mı?

gibi...

Edit: yolculuk gündüz yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 12 Ağustos 2013; 23:03:13 >
  • Burdur'dan çıkınca son 100'de inişe geçmeden önce radarlar pusuya yatmış bekliyor. Aynı zamanda hızınızı ölçen alet de radardır bilginize.
  • Ben de 9 Eylül Antalya'ya gidiş, 14 Eylül Ankara'ya dönüş şeklinde seyahat edeceğim Allah nasip ederse.

Geçen sene de gittim geldim ama hiç bir şey hatırlamıyorum yollara dair. Bir tek gidişte Afyon Cumhuriyet tesislerinde durup sucuk döner yediğimizi ve dönüşte Sandıklı'ya uğrayıp patates almıştık onu anımsıyorum (sonradan hep çillendi patatesler).

Benim sorum Dinar üzeri gitmek mi yoksa Isparta üzeri gitmek mi daha iyi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Ben de 9 Eylül Antalya'ya gidiş, 14 Eylül Ankara'ya dönüş şeklinde seyahat edeceğim Allah nasip ederse.

Geçen sene de gittim geldim ama hiç bir şey hatırlamıyorum yollara dair. Bir tek gidişte Afyon Cumhuriyet tesislerinde durup sucuk döner yediğimizi ve dönüşte Sandıklı'ya uğrayıp patates almıştık onu anımsıyorum (sonradan hep çillendi patatesler).

Benim sorum Dinar üzeri gitmek mi yoksa Isparta üzeri gitmek mi daha iyi olur?

Daha 2 gün önce geldim. 5 saat sürdü yol. Ankara-Polatlı-Afyon-Burdur-Antalya üzeri. Bu şehirlere uğramadan güzergah belirtmesi açısından.

Yani Dinar üzerinden. Yollarda bir çalışma görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizerkan07 -- 13 Ağustos 2013; 0:27:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkes

tek çözüm yavaş ve dikkatli yolculuk.

ve maksimum ekonomi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.