Şimdi Ara

Ankara-Bodrum/güllük rota tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Birazdan yola çıkacağız. Tam bir rota belirlemedik yolda hangi yol aklımıza yatarsa oradan gideceğiz. Karar vermek için Emirdağa kadar vaktimiz var. Hangi yoldan gittiğimizi varınca veya yolda yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

Herkese günaydın...
    Birazdan yola çıkacağız. Tam bir rota belirlemedik yolda hangi yol aklımıza yatarsa oradan gideceğiz. Karar vermek için Emirdağa kadar vaktimiz var. Hangi yoldan gittiğimizi varınca veya yolda yazarım.

Hayırlı yolculuklar. Kazasız belasız.
  • Pazartesi sabah saat 6.15te yola çıktık.
    Saat 4te vardık. Yol güzeldi.
    Ankara-afyon-sandıklı-nazilli-Aydın-Milas-güllük yolunu izledik 4 molayla geldik.
    Toplam yol 708km tuttu.
    Peugeot 307 1.4hdi ile 4.4lt yakıt ortalaması tutturduk.
    Oldukça güzel ama bir o kadar da yorucu bir yolculuk oldu.
    Yardımını esirgemeyen herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

Pazartesi sabah saat 6.15te yola çıktık.
    Saat 4te vardık. Yol güzeldi.
    Ankara-afyon-sandıklı-nazilli-Aydın-Milas-güllük yolunu izledik 4 molayla geldik.
    Toplam yol 708km tuttu.
    Peugeot 307 1.4hdi ile 4.4lt yakıt ortalaması tutturduk.
    Oldukça güzel ama bir o kadar da yorucu bir yolculuk oldu.
    Yardımını esirgemeyen herkese teşekkürler.

Bende Pazar gece Aydın'a döndüm aynı güzergahtan özellikle Çine sonrasındaki tırmanmayı çok severim bütün sıkıntımı alır.

• 1 hafta sonra bu yolu gideceğim

öncelikli olarak nazilli aydın çine yatağan şeklinde gideceğim ve yatağan milas arasında ki 36 kılometrelık bozu yolu goze almıs bulunuyorum.

emirdağ dinar arası yol hakkında yanı afyon merkeze gırmeden emırdag bolvadın cay dinar seklınde gıdecegım ve bu yol nasıldır d675 karayolunu soruyorum.

çayı gecer gecmez cumhurıyet beldesı var orada cumhurıyetın dınlenme tesıslerı var mı ? ozellıkle belırttıgım kısımda dınlenme tesısı olarak nereyı tavsıye edersınız akabınde durmadan çineye kadar gelıp mehmet zengınde ıkıncı molayı vermeyı dusunuyorum.

son durak bodrum 1 gece konaklayıp ertesı sabah asıl konaklama ıcın turgutreıse gececegım

guzergahım:

ankara-polatlı-sıvrıhısar-emırdag-bolvadın-cay-dinar-denızlı-nazıllı-aydın-çine-yatağan-milas-bodrum şeklinde olacak

bolunmus yollarda 100-110 gıt gel yollarda 90-100 gıderım 10-12 saate varırsam uygundur yarım saatden 2 maksımum 3 mola verırım.

onerısı olan yol veya bılhassa dınlenme tesıslerı konusunda onerılere acıgım.

• onları kontrol edıp cıkardım guzergahı zaten sectıgım soke uzerıde gıdersem sıkıntı var yollarda bu yoldan gıdersem de var fakat fark benım sectıgımde en azından denızlı mugla arası gıbı daglık vırajlı degıl

dınlenme tesısılerı hakkında cevap beklıyorum

tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.