Şimdi Ara

Ankara-Bodrum/güllük rota tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Pazartesi şafak vakti Ankara'dan Bodrum güllüğe yolculuk yapacağız 10gün sonra da döneceğiz.
    Gidiş-dönüş rota tavsiyesi arıyorum. Ayrı yollarda olabilir daha çok yer görmüş oluruz.
    Ayrıca yolda nerde durulur ,nereden yakıt alınır. Yolda nelere dikkat etmeliyiz.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sana tavsiyem izmir üzerinden gitmen. manisa denizli arası yolda veya manisa bodrum arası yolda yol çalışmaları var. hem ortalama hızın düşer, hemde sinir olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

sana tavsiyem izmir üzerinden gitmen. manisa denizli arası yolda veya manisa bodrum arası yolda yol çalışmaları var. hem ortalama hızın düşer, hemde sinir olursun.

Hocam Ankara'dan Bodrum'a giderken Manisa'yla ne işimiz var ki?
    Manisa bize çok uzak kalmaz mı?
    İzmir üzeri gidersek te yolumuz 860 km oluyor çok uzun olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongun_44 -- 29 Haziran 2013; 12:01:20 >
  • izmir üzeri tavsiye ederim bende daha zahmetsiz bir yol .
  • Daha geçenlerde güzergah tavsiyesi verdik aynı mekanlara..Ankara-Afyon-Denizli-Muğla güzergahını takip edeceksiniz.Hangi firmadan yakıt alıyorsanız oradan yakıt alabilirsiniz.Tesis olarak Afyon Cumhuriyet Dinlenme tesislerini tavsiye ederim.O civarda bir sürü alışveriş merkezi var(Özdilek vs.),sorun olmaz diyorsanız eşinizle birkaç saatliğine oralarda oyalanabilirsiniz

Oradan sonra Denizli'ye kadar adamakıllı yer yok.Denizli'de güzergahınızdan çıkmış olursunuz 1-2km kadar fakat Sümerpark var.Muğla tarafına döndüğünüz Üçgen'den İzmir tarafına döneceksiniz ve battı-çıktıya(Köprülü kavşak artık ne diyorsanız)girmeden sağdan devam edip tren garını geçtikten sonra sağa girip 300m aşağıda göreceksiniz.Girmek isterseniz ve buraları bilmiyorsanız oralarda birine danışmanız yeterlidir çok yakın zaten.İçinde her şey var klasik alışveriş merkezleri gibi.Oradan Muğla tarafına tekrar dönüp yol alabilirsiniz.

Muğla tarafına pek gitmedim,mekan bilmiyorum ama çok güzel mekanlar olduğunu duydum.Bilen varsa yardımcı olur.Güzergah konusunda ayrıntılı tarifi google maps'e girip yol tarifinden ankara-----milas/güllük yerlerini belirleyerek ayrıntılı tarif alabilirsiniz.Orada pınarkentten direk denizliye sokmadan gösteriyor o yol pek iyi değil denizli merkez üzerinden gitmenizi tavsiye ederim.Bunun dışında radar bilgisi isterseniz Afyon'dan sonra ayrıntılı radar bilgisi verebilirim iki gün önce Afyon'daydım

Ekleme:Yukarıdaki arkadaşlar saçmalamış,boşu boşuna yolu 150km'ye yakın uzatırsın.Hem Afyon-Uşak-Manisa tarafının yolları pek iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 29 Haziran 2013; 12:13:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

quote:

sana tavsiyem izmir üzerinden gitmen. manisa denizli arası yolda veya manisa bodrum arası yolda yol çalışmaları var. hem ortalama hızın düşer, hemde sinir olursun.

özür dilerim muğla yazacağıma hep manisa yazmışım.
  • quote:

quote:

inan bana afyon-denizli-muğla üzeri gidersen neden 80 km yolu uzatmadım diye hayıflanırsın. ama ben safari severim, dağ bayır hoşlanırım diyorsan bu afyon-denizli-muğla üzeinden git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

inan bana afyon-denizli-muğla üzeri gidersen neden 80 km yolu uzatmadım diye hayıflanırsın. ama ben safari severim, dağ bayır hoşlanırım diyorsan bu afyon-denizli-muğla üzeinden git.

Kardeş hani yazmazdım ama konu sahibi üçüncü bir kişi benim için önemli burada.Verdiğin tavsiyenin elle tutulur bir yanı yok.Saçmalama da değil yazdığın,kendini bilmezlik.Bilmediğim,sürekli kullandığım yollar olmasa böyle yazmam.Her şeyden önce İzmir'den gidince yol 80 km uzamıyor,neredeyse iki katı kadar uzuyor.Dağ bayır bir süre her türlü gidecek arkadaş zaten nereden giderse gitsin.Manisa-İzmir arası zaten dağ bayırın kralı 35 km boyunca.İzmir kalabalık,trafik olur az da olsa otobanda bile.Gaziemir tarafından normal yoldan gitse yandı zaten.Hani şu an klavyem ve parmaklarım dilimdekilere tercüme olamıyor,olsa ceza alırım.Bilmiyorsun bari konuşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: TORSION

Daha geçenlerde güzergah tavsiyesi verdik aynı mekanlara..Ankara-Afyon-Denizli-Muğla güzergahını takip edeceksiniz.Hangi firmadan yakıt alıyorsanız oradan yakıt alabilirsiniz.Tesis olarak Afyon Cumhuriyet Dinlenme tesislerini tavsiye ederim.O civarda bir sürü alışveriş merkezi var(Özdilek vs.),sorun olmaz diyorsanız eşinizle birkaç saatliğine oralarda oyalanabilirsiniz

Oradan sonra Denizli'ye kadar adamakıllı yer yok.Denizli'de güzergahınızdan çıkmış olursunuz 1-2km kadar fakat Sümerpark var.Muğla tarafına döndüğünüz Üçgen'den İzmir tarafına döneceksiniz ve battı-çıktıya(Köprülü kavşak artık ne diyorsanız)girmeden sağdan devam edip tren garını geçtikten sonra sağa girip 300m aşağıda göreceksiniz.Girmek isterseniz ve buraları bilmiyorsanız oralarda birine danışmanız yeterlidir çok yakın zaten.İçinde her şey var klasik alışveriş merkezleri gibi.Oradan Muğla tarafına tekrar dönüp yol alabilirsiniz.

Muğla tarafına pek gitmedim,mekan bilmiyorum ama çok güzel mekanlar olduğunu duydum.Bilen varsa yardımcı olur.Güzergah konusunda ayrıntılı tarifi google maps'e girip yol tarifinden ankara-----milas/güllük yerlerini belirleyerek ayrıntılı tarif alabilirsiniz.Orada pınarkentten direk denizliye sokmadan gösteriyor o yol pek iyi değil denizli merkez üzerinden gitmenizi tavsiye ederim.Bunun dışında radar bilgisi isterseniz Afyon'dan sonra ayrıntılı radar bilgisi verebilirim iki gün önce Afyon'daydım

Ekleme:Yukarıdaki arkadaşlar saçmalamış,boşu boşuna yolu 150km'ye yakın uzatırsın.Hem Afyon-Uşak-Manisa tarafının yolları pek iyi değil.

Çok sağolun

Google maps Afyon'a sokmuyor emirdağdan çaya saptırıyor.
    Sizce sizin verdiğiniz rota mı daha iyi google mapsta dediği gibi mi?

Bu arada radar yerlerini de alabilir miyim?

Edit: bekar öğrenciyim ailecek gideceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongun_44 -- 29 Haziran 2013; 12:32:46 >

• quote:

quote:

quote:

özür dilerim muğla yazacağıma hep manisa yazmışım.

Ben de Manisa'ya ne işim var yolu İkiye katlarım Manisa üzeri gidersem diye düşünüyordum

• quote:

quote:

Daha geçenlerde güzergah tavsiyesi verdik aynı mekanlara..Ankara-Afyon-Denizli-Muğla güzergahını takip edeceksiniz.Hangi firmadan yakıt alıyorsanız oradan yakıt alabilirsiniz.Tesis olarak Afyon Cumhuriyet Dinlenme tesislerini tavsiye ederim.O civarda bir sürü alışveriş merkezi var(Özdilek vs.),sorun olmaz diyorsanız eşinizle birkaç saatliğine oralarda oyalanabilirsiniz

Çok sağolun

Emirdağ'dan sapabilirsiniz çay yolu iyidir

Benim yazdığım kabaca bir rota ama Denizli merkez üzerinden gidin muhakkak pınarkentten sapmayın.Gerisi doğru rota tekrar kontrol ettim.

Ankara tarafına çok geçmedim radar konusunda pek yardımcı olamam,siz biliyorsunuzdur tahminen.Çay yolunu da pek kullanmadığım için radar bilgisi veremiyorum. Dinar-Denizli arası acıgöl var solunuzda kalır tuz gölü,orada yol baya güzeldir geniştir,bu geniş yolun ve tuz gölünün bitiminde yol daralır ve birkaç viraj dönersiniz o virajların içlerine radar koyuyorlar.Gölün hizasından çıkarken dikkatli olun.Bunun dışında Çardak girişinde radar oluyor.Çardağı geçtikten sonra Denizli girişinde birkaç tane radar olabiliyor.Radar konusunda çok kalabalık bir yol.Ondan sonra çok dikkat etmeniz gereken bir yer,Denizli'ye girerken Pamukkale kavşağını hemen geçtikten sonra şehir girişinde eds var yol gidiş geliş sekiz şeritli ama hız sınırı şehir içi olduğu için 70.Yabancılar çok yakalanıyor onlara.Denizli'den Muğla tarafına döndükten sonra bir sürü ışık gelir,üniversite ışıklarını geçtikten sonra yine 70 ile radar oluyor şehir çıkışı.Denizli'den çıkışta bu radarlar dışında cankurtaran tarafında radar olabiliyor,Muğla'ya kadar radar olmuyor genelde,Muğla girişinde olabiliyor.Buradan sonra görmedim.

Bu arada Sümerpark dediğim yere girmeyip Denizli'den Muğla tarafına döndüğünüzde yolun hemen kenarında döndükten 5-6km sonra Pekdemir avm var,sümerpark kadar büyük değil ama mola için iyidir.ORada girebilirsiniz.Kime sorarsanız tarif ederler,rotanızdan sapmıyorsunuz zaten hemen anayolun kenarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 29 Haziran 2013; 12:50:38 >

• quote:

quote:

quote:

Çok sağolun

Emirdağ'dan sapabilirsiniz çay yolu iyidir

Benim yazdığım kabaca bir rota ama Denizli merkez üzerinden gidin muhakkak pınarkentten sapmayın.Gerisi doğru rota tekrar kontrol ettim.

Ankara tarafına çok geçmedim radar konusunda pek yardımcı olamam,siz biliyorsunuzdur tahminen.Çay yolunu da pek kullanmadığım için radar bilgisi veremiyorum. Dinar-Denizli arası acıgöl var solunuzda kalır tuz gölü,orada yol baya güzeldir geniştir,bu geniş yolun ve tuz gölünün bitiminde yol daralır ve birkaç viraj dönersiniz o virajların içlerine radar koyuyorlar.Gölün hizasından çıkarken dikkatli olun.Bunun dışında Çardak girişinde radar oluyor.Çardağı geçtikten sonra Denizli girişinde birkaç tane radar olabiliyor.Radar konusunda çok kalabalık bir yol.Ondan sonra çok dikkat etmeniz gereken bir yer,Denizli'ye girerken Pamukkale kavşağını hemen geçtikten sonra şehir girişinde eds var yol gidiş geliş sekiz şeritli ama hız sınırı şehir içi olduğu için 70.Yabancılar çok yakalanıyor onlara.Denizli'den Muğla tarafına döndükten sonra bir sürü ışık gelir,üniversite ışıklarını geçtikten sonra yine 70 ile radar oluyor şehir çıkışı.Denizli'den çıkışta bu radarlar dışında cankurtaran tarafında radar olabiliyor,Muğla'ya kadar radar olmuyor genelde,Muğla girişinde olabiliyor.Buradan sonra görmedim.

Bu arada Sümerpark dediğim yere girmeyip Denizli'den Muğla tarafına döndüğünüzde yolun hemen kenarında döndükten 5-6km sonra Pekdemir avm var,sümerpark kadar büyük değil ama mola için iyidir.ORada girebilirsiniz.Kime sorarsanız tarif ederler,rotanızdan sapmıyorsunuz zaten hemen anayolun kenarında.

Çok sağolun.

Birkaç soruma daha cevap verirseniz sevinirim:

Yollar genellikle duble yol değil mi?
    Bu yolu kaç saatte alabiliriz?
    Gideceğimiz kamp saat 2de başlıyor Ankara'dan saat kaçta çıkmamızı tavsiye edersiniz?
    Yolda çok hızlı gitmeyiz 110 civarı hızla seyrederiz(tabi yol şartları da etkili). Ayrıca tahminen 4kez yarım saat civarı mola veririz.

• Zaten çok hızlı gitmeyecekmişsiniz,şehiriçi radarlarına dikkat edin sadece o zaman.Yollar neredeyse hep duble Muğla tarafına kadar.Yol 680km,hiç mola vermediğinizi düşünürsek ortalama hızının her ihtimale karşı her şeyi hesaba katarsak 80 civarı olacaktır.Seyir hızınızın 110 olduğunu farz ediyorum.680/80=8.5 saat civarı sürecektir.Molaları kendiniz ona göre hesaplarsınız.Yani 8.5+2=10.5 saat oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

Antalya-olimpos arasindaki yol gibiyse eyvah eyvah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş hani yazmazdım ama konu sahibi üçüncü bir kişi benim için önemli burada.Verdiğin tavsiyenin elle tutulur bir yanı yok.Saçmalama da değil yazdığın,kendini bilmezlik.Bilmediğim,sürekli kullandığım yollar olmasa böyle yazmam.Her şeyden önce İzmir'den gidince yol 80 km uzamıyor,neredeyse iki katı kadar uzuyor.Dağ bayır bir süre her türlü gidecek arkadaş zaten nereden giderse gitsin.Manisa-İzmir arası zaten dağ bayırın kralı 35 km boyunca.İzmir kalabalık,trafik olur az da olsa otobanda bile.Gaziemir tarafından normal yoldan gitse yandı zaten.Hani şu an klavyem ve parmaklarım dilimdekilere tercüme olamıyor,olsa ceza alırım.Bilmiyorsun bari konuşma.

bilmeden yazanlardan değilim. ya adam gibi hiç yazma yada yazardım ama forum el vermiyor deme.

arkadaşım bu arkadaşın dediği sadece laf.

http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/YolDanisma/CalismaYapilanYollarYeni.aspx?Bolge=2.%20B%C3%B6lge%20M%C3%BCd%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC

eğer veridğim linkte karayolları çalışma durumuna bakacak olursan muğla denizliyol çalışmalarını. muğla- kale arası olan yol çalışmalarını ve fazlasını görürsün. daha 1 ay olmadı izmir üzerinden ankaradan bodruma, denizli ünzerinden bodrumdan anakraya gittim. dönüş resmen eziyet oldu. karayolları sitesindeki yol çalışma durumlarını iyi incelemeni öyle karar vermeni isterim.

şimdiden yolun açık olsun.

• İyi de kim hakli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milas-Yatağan yolunun 1-36.km.leri arasındaki (Eskihisar Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13:00-15:00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacaktır.

Muğla-Denizli yolunun 17-34 ve 49-55.km.leri arasında (Gölcük Köyü-Yaylagül Köyü ve Gazeller Köyü) yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Muğla-Kale yolunun 25-33.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle 10-15 dakikalık aralıklarla araç trafiğine kapatılarak, ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

belki bazıları bulamazlar
  • Kardeş bak Allah aşkına,adamı deli etme.Muğla tarafında yol çalışması yok diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum.Memlekette biten çalışma görmedim ben zaten.Verdiğim güzergahta;

320-03 Denizli-Acıpayam 3km,önemli bir şey değil.
    330-02 Arkadaşı ilgilendirmiyor,Pazartesi yola çıkacağım yazmış.
    330-03 Doğrudur,bu etkin bir çalışma.

Bu çalışmalar var resmiyette.En fazla 330-03'te takılır onun da çok sorun çıkartacağını sanmıyorum 10-15dk.Senin verdiğin güzergahı hiç ayrıntılı inceleme ihtiyacı duymadım bir sürü çalışma var verdiğin güzergahta eğer yol çalışmasıysa tek derdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 29 Haziran 2013; 13:51:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

İyi de kim hakli

benim verdiğim bilgiler elle tutulur şeyler. 70 km yol çalışması ve 30-40 ortalama ile gidersin ve hala duble olmayan yollar var.(psikolojinin bozulması da cabası)

ben gittim pişman oldum. bir daha da çalışma bitmeyene kadar o yolu kullanmam.
  • Bak dediğin güzergah Polatlı-Afyon-Uşak-Salihli-İzmir-Söke-Milas-Güllük.

09-59 (Söke-Milas)Ayr.-Akbük-Didim yolunun 0-16.km.leri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 14:00-16:00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacaktır.

300-02 İzmir-Turgutlu yolunun 23-24.km.leri arasında kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım her iki yönde servis yolundan sağlanmaktadır.

300-02 İzmir-Turgutlu yolunun 12.km.sindeki Ambarlar Kavşağı çevre düzenlemesi çalışmaları nedeniyle ulaşım her iki yönde servis yolundan sağlanmaktadır.

300-03 (İzmir-Turgutlu)Ayr.-Salihli yolunun 52.km.sinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

300-04 Salihli-Kula yolunun 49-55.km.leri arasında asfalt yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

300-05 Selendi Ayr.-Uşak yolunun 1.km.sinde bulunan Hudut 2 Köprüsünün genişletme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

330-04 Salihli-Kula-Uşak yolunun 55-60.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

525-02 Söke-Milas yolunun 0-19.km.leri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 14:00-16:00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılmaktadır.

550-12 (İzmir-Aydın) İl Sınırı-Ortaklar yolunun 28-32.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Ben yazmaktan yoruldum,çaldığım vaktin hesabını kim verecek?Arkadaşın fazladan yaptığı yolun,takıldığı trafiğin hakkını kim verecek?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.