Şimdi Ara

Adana - Alanya hangi rota?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayramdan sonraki hafta Adana’dan Alanya’ya tatil için gideceğim. Alanya Adana’ya en yakın lokasyon olduğu için seçtim fakat bu yolun bu kadar lanet bir yol olduğunu bilmiyordum. Herkes diyor ki sakın o yoldan gitme Ereğli Karaman üzerinden git diyor fakat 1 saat fazla gösteriyor ayrıca 150km daha uzun bir yol gitmiş oluyorum. Bu kadar mu kötü diğer rota?

Adana - Alanya hangi rota?

2 rotayı da kullanan tavsiye verecek olan var mı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakiramaseksi -- 10 Haziran 2024; 19:23:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahil rotası çok kötü değil. Araba kullanmayı seviyorsan eğer eğlenceli bir rota. Ben çok keyif almıştım.

Eğer amacın konfor ve verimlilikse, kesinlike Ereğli - Karaman üzerinden gitmelisin. Bol virajlı, iniş çıkışlı, dar ve kötü zeminli (en son geçtiğimde öyleydi yıllar önce)... Orada gösterdiği sürede bitirmen de mümkün değil, illa bir trafik olacak, bir karavanın ya da bisikletin arkasında kalacaksın. Sahil yolunda daha fazla benzin yakacağın da kesin, bütün dur-kalklarla. Yolcun varsa mideleri bulanacak, mola vermek zorunda kalacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 10 Haziran 2024; 20:29:6 >
  • Hocam merhaba

neredeyse 2 yolun da tamamını biliyorum. Çok kez gittim geldim.

Adanadan Ereğli Karaman a kadar çok zorlanmazsın eğer aracın ve yolun acemisi değilsen. Sadece Adana yeniceden Ankara istikametine döndüğünde Pozantı yı bitirene kadar zorlanabilirsin. Pozantı meşhur zaten çok fazla rampa ve tır var. Ancak eski yoldan gidebilirsin otoban dışındaki yoldan. Eğer öyle yaparsan daha sakin bir yol olabilir ama saat olarak çok eklemen lazım ki onu pek tavsiye etmem. Karaman’dan sonrasına pek gitmedim ama fazla da mesafe kalmıyor.

Adana’dan sahil yolunda ise Silifke’ye kadar ve hatta bir miktar sonrasına kadar rahat. Sonrasında ise eskisi gibi değil. Eskiden çok kötüydü ama şimdi tünel vs çok rahatladı . Ama yine de bölüm bölüm tek şerit ve uçurumlu sahil yolu var.

ben yerinde olsam sahilden giderdim yolu bilme faktörü de var illa ama yine de önce tırman sonra aşağıya in ve yol çok uzuyor gerek yok. Adanadan tekte Silifke’ye aydıncık a gelip dinlenirsin sonra bozyazıya kadar yine pek zorlanmaz devamı da aydıncık Bozyazı arası gibi . Ama unutma Adana Antalya yolu bazı yerlerde şehir içi yol .

kazasız belasız iyi bayramlar

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Galiba sahil yolundan gideceğim çünkü diğer rotanın sa sonu virajlı ve bozuk görünüyor teşekkürler

• Her sene kullandığım rota çocuklar yokken sahil yolunu kullanırdım hep çocuklar olunca karaman yolu, sahil yolunda araba tutuyor kendilerini,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.