Şimdi Ara

İstanbul-Denizli Yol Güzergahı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
42.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yolları bilenlerin tavsiyesi nedir?
    Duble yol zamanı kısaltıyor ama çok acelem yok. Bu güzergahlardan hangisinde görülmesi gereken yerler vardır(veya yenilmesi gereken şeyler:).
    Şimdiden teşekkürler...
     İstanbul-Denizli Yol Güzergahı Tavsiyesi

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul'dan Denizli'ye Yol Güzergahı Tavsiyesi

İstanbul'dan Denizli'ye en kısa yolla ulaşmak için iki ana güzergah bulunmaktadır:

1. Güzergah (Yaklaşık 600 km, 6-7 saat)

• İstanbul'dan E80 ve O-5 otoyolunu takip et.
    • Bursa, Balıkesir, Manisa ve Uşak illerinden geç.
    • Uşak'tan sonra D595 karayoluna gir ve Denizli'ye ulaş.

2. Güzergah (Yaklaşık 630 km, 7-8 saat)

• İstanbul'dan E80 ve O-31 otoyolunu takip et.
    • İzmir ve Aydın illerinden geç.
    • Aydın'dan sonra D320 karayoluna gir ve Denizli'ye ulaş.

Hangi güzergahın seçileceği, trafik yoğunluğu ve kişisel tercihlere bağlıdır. Ancak her iki güzergah da genellikle iyi durumdadır ve rahat bir sürüş sağlar.

İstanbul'dan Denizli'ye giderken Bursa, Balıkesir, Manisa, Uşak, İzmir ve Aydın gibi tarihi ve turistik öneme sahip illerden geçerek yolculuğunuzu daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Seyahatiniz sırasında dinlenmek için mola yerleri, yakıt istasyonları ve yerel restoranlar da bulabilirsiniz. Güvenli ve keyifli bir yolculuk geçirmenizi dileriz!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mavi renkli yolu kullan bence.
  • Civril den gec
    Guzel memleketim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle görülmesi gereken yerler, yemek yenebilecek yerler hakkında çok fikrim yok. Genelde yolculuğu fazla uzatmadan 1-2 molayla bitiririm, bunun dışında yanıma domates peynir tarzı erzak alıp dağda bayırda düzgün biryerde durur sofra bezimi serip onları yerim vaktim kısıtlı değilse

Mavi olan güzergah otobüslerin kullandığı, tek şeride yol çalışması dışında hiç düşmeyen güzel bir güzergah. Çivril üzerinden gösterilen güzergahta bazı yerler tek şeride düşüyor fakat genel manada güzeldir radarı azdır hatta yoktur acelem olduğu zaman o taraftan gelirim, her sene bahsedilen şehirler arasında 5-6 kere yolculuk yaparım. Çivril tarafından iki kere gittim fena değil 50km kadar daha kısa Afyon güzergahına göre. Bence hiç riske girme, işlek bir yer olmadığı için bu güzergahta çalışma daha fazla olabiliyor Afyon üzerinden gel. Yakıtta pek fazla tasarrufun olmaz kısa diye çünkü bazı kısımlar virajlı ve yokuşlu tek şerit olunca da tüketim artıyor. Diğer güzergah, Sarayköy üzerinden olan için kısaca çöp diyebilirim hiç aklına getirme bile oradan gitmeyi

Afyon üzerinden gelirsen bol bol dinlenme tesisi var, Pamukova civarında birçok otobüs firmasının tesisi var, Kütahya'da alışveriş merkezleri Kütahya Porselen vs. var, Afyon'da Cumhuriyet dinlenme tesisleri var. Ben de haftaya kullanacağım bu güzergahı bir aksilik olmazsa.

Pamukova'da radar oluyor, Bilecik tarafında tünel çıkışlarına ve çok şeritli dağlık bir yol var oraya dikkat et. Afyon-Sandıklı arası radar olabiliyor. Sandıklı-Denizli arası radar boldur, uzun inişler var aşağıda büyük göbeklerin arkasına saklanmış radar olabiliyor. Acıgöl bitiminde sağa doğru kıvrılan son virajla Çardak'a giriyorsun virajı yavaş dön döndükten sonra radar karşına çıkabilir. Denizli'ye ilk defa mı gidiyorsun biliyor musun bilmiyorum ama Denizli giriş ve çıkışlarında sabit ve araçlı radar var 70km/h'ı geçme şehre girerken. Afyon tarafından girişte kamera VW plazasını geçtikten sonra Pamukkale kavşağı var onu döndükten sonra orada. İzmir tarafında EGS parka gelmeden araba duruyor. Denizli içerisinde de sık sık radar uygulaması var anlamsız anlamsız yerlere pusup millete kaktırıyorlar. Adliye, Yenişehir taraflarında, Albayrak taraflarında hızlı ineyim, çıkayım deme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 15 Haziran 2014; 18:11:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Öncelikle görülmesi gereken yerler, yemek yenebilecek yerler hakkında çok fikrim yok. Genelde yolculuğu fazla uzatmadan 1-2 molayla bitiririm, bunun dışında yanıma domates peynir tarzı erzak alıp dağda bayırda düzgün biryerde durur sofra bezimi serip onları yerim vaktim kısıtlı değilse

Mavi olan güzergah otobüslerin kullandığı, tek şeride yol çalışması dışında hiç düşmeyen güzel bir güzergah. Çivril üzerinden gösterilen güzergahta bazı yerler tek şeride düşüyor fakat genel manada güzeldir radarı azdır hatta yoktur acelem olduğu zaman o taraftan gelirim, her sene bahsedilen şehirler arasında 5-6 kere yolculuk yaparım. Çivril tarafından iki kere gittim fena değil 50km kadar daha kısa Afyon güzergahına göre. Bence hiç riske girme, işlek bir yer olmadığı için bu güzergahta çalışma daha fazla olabiliyor Afyon üzerinden gel. Yakıtta pek fazla tasarrufun olmaz kısa diye çünkü bazı kısımlar virajlı ve yokuşlu tek şerit olunca da tüketim artıyor. Diğer güzergah, Sarayköy üzerinden olan için kısaca çöp diyebilirim hiç aklına getirme bile oradan gitmeyi

Afyon üzerinden gelirsen bol bol dinlenme tesisi var, Pamukova civarında birçok otobüs firmasının tesisi var, Kütahya'da alışveriş merkezleri Kütahya Porselen vs. var, Afyon'da Cumhuriyet dinlenme tesisleri var. Ben de haftaya kullanacağım bu güzergahı bir aksilik olmazsa.

Pamukova'da radar oluyor, Bilecik tarafında tünel çıkışlarına ve çok şeritli dağlık bir yol var oraya dikkat et. Afyon-Sandıklı arası radar olabiliyor. Sandıklı-Denizli arası radar boldur, uzun inişler var aşağıda büyük göbeklerin arkasına saklanmış radar olabiliyor. Acıgöl bitiminde sağa doğru kıvrılan son virajla Çardak'a giriyorsun virajı yavaş dön döndükten sonra radar karşına çıkabilir. Denizli'ye ilk defa mı gidiyorsun biliyor musun bilmiyorum ama Denizli giriş ve çıkışlarında sabit ve araçlı radar var 70km/h'ı geçme şehre girerken. Afyon tarafından girişte kamera VW plazasını geçtikten sonra Pamukkale kavşağı var onu döndükten sonra orada. İzmir tarafında EGS parka gelmeden araba duruyor. Denizli içerisinde de sık sık radar uygulaması var anlamsız anlamsız yerlere pusup millete kaktırıyorlar. Adliye, Yenişehir taraflarında, Albayrak taraflarında hızlı ineyim, çıkayım deme...

Çok teşekkürler. Bu kadar ayrıntılı yol tarifi bir daha alamam heralde. Çok çok sağolun.

• Önemli değil, ne demek... Aklınıza takılan başka bir şey olursa cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordod

quote:

Öncelikle görülmesi gereken yerler, yemek yenebilecek yerler hakkında çok fikrim yok. Genelde yolculuğu fazla uzatmadan 1-2 molayla bitiririm, bunun dışında yanıma domates peynir tarzı erzak alıp dağda bayırda düzgün biryerde durur sofra bezimi serip onları yerim vaktim kısıtlı değilse

Çok teşekkürler. Bu kadar ayrıntılı yol tarifi bir daha alamam heralde. Çok çok sağolun.

@bordod, Bana mesaj atmışsınız sanırım ama ben o mesajımı bile hatırlamıyorum, bulursanız bana bir link atar mısınız merak ettim

Gökhan da gereken cevabı vermiş, sanırım focusla yardırıyor bu aralar

Benim de diyebileceğim tek şey sarayköy yolunu aklınızdan bile geçirmeyin, afyondan gidin ve afyon'da otobüslerin durmadığı bir yer bulursanız sucuk döner yiyin afyonlu olarak tavsiyemdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Naber, nerlerdesin mübarek hemşehrim Sinan? Nereyi kazandın neler yapıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 15 Haziran 2014; 18:41:31 >

• yıldızdaydım pek sarmadı ben de daha bugün lys-5'e girdim, bakalım full olursa boğaziçi falan diyorum sen de gemi bölümlerinden birindeydin ama itü mü ytü mü hatırlayamadım

bir de,2 sene önce eski elantra falan bakıyordun sanırım, aldın mı yoksa focusla devam mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

yıldızdaydım pek sarmadı ben de daha bugün lys-5'e girdim, bakalım full olursa boğaziçi falan diyorum sen de gemi bölümlerinden birindeydin ama itü mü ytü mü hatırlayamadım

bir de,2 sene önce eski elantra falan bakıyordun sanırım, aldın mı yoksa focusla devam mı

Hayırlısı kardeşim, hiç aceleye gerek yok sonradan pişman olmamak için.

Vallahi benim araba işleri çok karışık, en başta bi GP aldıydım sonra B5.5 Passat aldım, sonra iki tane FocusII, şimdi C-Max var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 17 Haziran 2014; 13:42:48 >

• quote:

quote:

yıldızdaydım pek sarmadı ben de daha bugün lys-5'e girdim, bakalım full olursa boğaziçi falan diyorum sen de gemi bölümlerinden birindeydin ama itü mü ytü mü hatırlayamadım

Vallahi benim araba işleri çok karışık, en başta bi GP aldıydım sonra B5.5 Passat aldım, sonra iki tane FocusII, şimdi C-Max var

vaay elantra falan tarih olmuş:-D

Kusura bakma ben de hp kullanıyordum artık sobaya döndü kenara attım da telefondan idare ediyorum :-D

Sen far temizleme işi yapıyordun, eğer bu kadar kazançlıysa ben de gireyim işe ya :-D

Denizlide buluşmalarımız devam ediyor, istanbulda da sanırım bis buluşmaları yapacağız, ona da beklerim :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

vaay elantra falan tarih olmuş:-D

Kusura bakma ben de hp kullanıyordum artık sobaya döndü kenara attım da telefondan idare ediyorum :-D

Sen far temizleme işi yapıyordun, eğer bu kadar kazançlıysa ben de gireyim işe ya :-D

Denizlide buluşmalarımız devam ediyor, istanbulda da sanırım bis buluşmaları yapacağız, ona da beklerim :-)

Yok yav o kadar kazançlı değil, eskisi kadar çok yapmıyorum zaten sadece internetten numaramı alıp arayanlara veya yakın çevreye yapıyorum. Haftaya geleceğim işte bir daha dönmemek üzere, bir süre Denizli'de olurum nereden haberleşiyorsunuz takip edeyim fırsat olursa gelirim....

• Mavi güzergahı kullanırsan eğer Dinar'dan geçeceksin memleketimdir benim Denizli'ye giderken Dinar'dan sonra Dazkırı'ya gelirsin orada Kaptan Dinlenme Tesisleri vardır.Otobüsler(Pamukkale vs.)orada mola verir hep iyidir orası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.