Şimdi Ara

Ankara'dan Kuşadası'na hangi güzergahdan gitmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
3
Favori
40.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta sonra Ankara'dan Kuşadası'na gideceğim. Haritada iki farklı güzergah gözüküyor.
    1. Güzergah; Afyon-Dinar-Denizli-Aydın-Kuşadası
    2. Güzergah ise Afyon-Uşak-Salihli-Manisa-İzmir-Kuşadası
    Sizce hangi güzergahı tercih etmeliyim?
    Şimdiden teşşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'dan Kuşadası'na Nasıl Gidilir:

Ankara'dan Kuşadası'na gitmek için en kısa yol, yaklaşık 630 kilometre uzunluğundaki O-20 karayolu ve O-5 otoyoludur. Bu güzergahı kullanarak yaklaşık 6-7 saatte Kuşadası'na ulaşabilirsiniz.

Alternatif bir güzergah ise Ankara'dan Afyonkarahisar'a O-3 karayolunu, ardından Afyonkarahisar'dan Kuşadası'na E-96 karayolunu takip etmektir. Bu güzergah yaklaşık 650 kilometre uzunluğundadır ve yaklaşık 7-8 saat sürer.

Mesafe ve süre tahminleri trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir. Seyahatiniz için en uygun güzergahı belirlemek için güncel trafik bilgilerini kontrol etmeniz önerilir. Ankara'dan Kuşadası'na giden yol haritasına, Google Haritalar veya diğer navigasyon uygulamaları aracılığıyla erişebilirsiniz.

Kuşadası, Ege Denizi kıyısında popüler bir turizm merkezidir. Şehir, plajları, tarihi yerleri ve canlı gece hayatıyla ünlüdür. Ankara'dan Kuşadası'na seyahat etmeyi planlıyorsanız, önceden konaklama ve aktivite rezervasyonlarınızı yaptırmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2.sini tercih et bir kere denizli uzerinden gitme hatasi yaptim, yolun bir kismi gidis gelis, viraj ve rampa cok kisacasi hem daha uzun suruyor hem daha cok yakiyor salihli uzeri iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmrkmustafa

2.sini tercih et bir kere denizli uzerinden gitme hatasi yaptim, yolun bir kismi gidis gelis, viraj ve rampa cok kisacasi hem daha uzun suruyor hem daha cok yakiyor salihli uzeri iyidir

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkancesur06

quote:

Orijinalden alıntı: gmrkmustafa

2.sini tercih et bir kere denizli uzerinden gitme hatasi yaptim, yolun bir kismi gidis gelis, viraj ve rampa cok kisacasi hem daha uzun suruyor hem daha cok yakiyor salihli uzeri iyidir

Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Denizli-Nazilli yolunu tercih ederim, daha kısa; sürekli duble yollarda sabit hızlarda gitmekten sıkılıp virajlara gelince yol daha zevkli hale geliyor. Ayrıca daha uzun da sürmüyor.

• Her yıl gidip geldiğim yoldur.Ben sürekli afyon-denizli-aydin-kusadasi yolunu kullaniyorum.Tavsiyede ederim, yolun çoğu çift şerit ;) bir kere izmirden gideyim dedim gitmez olaydim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Her yıl gidip geldiğim yoldur.Ben sürekli afyon-denizli-aydin-kusadasi yolunu kullaniyorum.Tavsiyede ederim, yolun çoğu çift şerit ;) bir kere izmirden gideyim dedim gitmez olaydim ;)
    geçen sene izmirden gittim daha kolay oldu sanki ,
  • quote:

Her yıl gidip geldiğim yoldur.Ben sürekli afyon-denizli-aydin-kusadasi yolunu kullaniyorum.Tavsiyede ederim, yolun çoğu çift şerit ;) bir kere izmirden gideyim dedim gitmez olaydim ;)

İzmir yolu çift şerit değil mi hocam? İzmir yolu neden hoşunuza gitmedi hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Antalya hangi güzergah?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

İzmir yolu çift şerit değil mi hocam? İzmir yolu neden hoşunuza gitmedi hocam?

Alıntıları Göster
    cok farketmez bence..ama denizli-Nazilli güzergahı fena degildir... Aydın-Nazilli arası kısa bir guzergahta yol çalışması var bilgin olsun...en umurlu'dan sonraydı...haftada 2 kez geçiyorum asagı yukarı buralardan :)

• Kesinlikle Salihli-Izmir guzergahi derim.
    Km olarak 20-25 km daha uzun ama daha az yakar, daha konforlu yolculuk yapar ve daha az yorulursun.
    Defalarca test edilmisitir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Kesinlikle Salihli-Izmir guzergahi derim.
    Km olarak 20-25 km daha uzun ama daha az yakar, daha konforlu yolculuk yapar ve daha az yorulursun.
    Defalarca test edilmisitir.
    Ben de Afyon-Uşak-İzmir güzergahını tercih ediyorum.

Süre olarak biraz daha kısa tutuyor ve yolu da daha rahat ve daha az yorucu buluyorum.

Denizli Aydın arasındaki onlarca() trafik ışığına takılmamak için bile bu yolu tercih ediyorum açıkçası.
  • İzmirden kuşadasına hangi yolu kullanıyorsunuz peki?
    Bornovaya kadar girip aydın otobanından mı
    Kemalpaşadan torbalı üstünden mi yoksa gaziemir menderes üstünden mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: decsan

İzmirden kuşadasına hangi yolu kullanıyorsunuz peki?

Kemalpaşa torbalı üzerinden yol biraz kısalır ama bence bornovadan aydın otobanına girip selçuk tabelasını görünce selçuğa sap.otobandan çıktıktan sonra selçuk 12 km selçuktan kuşadası 20-25 km civarı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 27 Haziran 2012; 23:54:12 >
  • Karabağlar Gaziemir menderes hattı nasıl olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: mightywolf35

quote:

İzmirden kuşadasına hangi yolu kullanıyorsunuz peki?

Kemalpaşa torbalı üzerinden yol biraz kısalır ama bence bornovadan aydın otobanına girip selçuk tabelasını görünce selçuğa sap.otobandan çıktıktan sonra selçuk 12 km selçuktan kuşadası 20-25 km civarı!

Alıntıları Göster
    denizli üzerinden yol daha kısadır ancak özellikle denizli aydın arasında çok fazla yerleşim yeri var.bir sürü ilçe merkezinden geçiyorsunuz.sürekli ışıklara takılırsınız.uşak üzerinden giderseniz yol otoban gibi çok güzel(özellikle afyondan kulaya kadar)

• quote:

Karabağlar Gaziemir menderes hattı nasıl olur?

şehiriçi trafiğine girersin ve mesafe olarakta bi avantajın olmaz.bence çok gereksiz bi hareket olur.bornovadan direk otobana girmek çok daha mantıklı.bu arada bu yorumu konuyu açan arkadaşın uşak salihli güzergahindan geleceğini düşünerek yaptım.bornovadan direk otobana girmek daha mantıklı.gaziemir tarafına giderse biraz saçma olur.senin durumun nedir bilemiyorum tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 28 Haziran 2012; 0:08:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mightywolf35

quote:

Karabağlar Gaziemir menderes hattı nasıl olur?

şehiriçi trafiğine girersin ve mesafe olarakta bi avantajın olmaz.bence çok gereksiz bi hareket olur.bornovadan direk otobana girmek çok daha mantıklı.bu arada bu yorumu konuyu açan arkadaşın uşak salihli güzergahindan geleceğini düşünerek yaptım.bornovadan direk otobana girmek daha mantıklı.gaziemir tarafına giderse biraz saçma olur.senin durumun nedir bilemiyorum tabi.

Alıntıları Göster
    Yorumlara göre Salihli hattını kullanacağım.Herkese teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkancesur06 -- 28 Haziran 2012; 1:10:08 >

• quote:

Yorumlara göre Manisa hattını kullanacağım.Herkese teşekkürler....

Manisa üzerinden Menemen - Bergama - Ayvalık - Çanakkale tarafına çıkmayasın sonra hocam.

Salihli - Turgutlu - İzmir - Kuşadası demek istedin herhalde. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Manisa üzerinden Menemen - Bergama - Ayvalık - Çanakkale tarafına çıkmayasın sonra hocam.

Alıntıları Göster
    Denizli - Aydın yolu çok fazla ışıklı ve yerleşim biriminden geçiyor. Salihli üzerinden gelin ve Bornova'dan direk otobana çıkın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sissa

Denizli - Aydın yolu çok fazla ışıklı ve yerleşim biriminden geçiyor. Salihli üzerinden gelin ve Bornova'dan direk otobana çıkın derim.

Alıntıları Göster
    Üstat, ada'da nereye gideceksin? Bölgeni söyle ona göre tavsiye verelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

:)) :)) Salihli demek istedim. Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.