Şimdi Ara

İSTANBUL-KONYA ROTA SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
28.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kısmet olursa cuma akşamı kartaldan konya merkeze gideceğim fakat sorum var
    1.otoyoldan ankara üzerimi gitsem daha iyi olur yoksa bozuyuk bilecik eskişehir tarafındanmı gitsem szice hangisi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul'dan Konya'ya Ulaşım Rehberi

İstanbul'dan Konya'ya çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur ve tercih ettiğiniz yöntem, zaman kısıtlamalarınıza, bütçenize ve kişisel tercihlerinize bağlıdır.

Uçakla:

En hızlı ulaşım seçeneği uçakla yolculuktur. Direkt uçuşlar yaklaşık 1 saat 20 dakika sürmektedir. İstanbul Havalimanı'ndan (IST) Konya Havalimanı'na (KYA) günlük olarak çok sayıda uçuş bulunmaktadır.

Otobüsle:

Otobüsle yolculuk daha ekonomik bir seçenektir. İstanbul Otogarı'ndan Konya Otogarı'na her gün düzenli otobüs seferleri yapılmaktadır. Yolculuk süresi trafik koşullarına bağlı olarak yaklaşık 10-12 saat sürmektedir.

Trenle:

Tren yolculuğu daha rahat bir seçenek sunar. İstanbul'daki Halkalı Tren İstasyonu'ndan Konya Tren Garı'na direkt trenler bulunmaktadır. Yolculuk süresi yaklaşık 8-9 saattir.

Özel Araçla:

Kendi aracınızla yolculuk etmek esneklik sağlar. İstanbul'dan Konya'ya giden ana yol D300'dür. Yolculuk süresi trafik koşullarına bağlı olarak yaklaşık 7-8 saat sürmektedir.

Konya'ya Nasıl Gidilir?

En uygun ulaşım seçeneğini seçtikten sonra, seyahatinizi planlamak için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Uçakla: Uçuş biletlerini çevrimiçi olarak veya bir seyahat acentesi aracılığıyla rezerve edebilirsiniz.
    • Otobüsle: Otobüs biletlerini otobüs terminallerinden veya çevrimiçi olarak satın alabilirsiniz.
    • Trenle: Tren biletlerini TCDD web sitesinden veya tren istasyonlarından temin edebilirsiniz.
    • Özel Araçla: Yolculuğunuz için yakıt, yiyecek ve dinlenme duraklarını önceden planlayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ankara üstü giderseniz uzak olur bilecik-kütahya -afyonu tercih edin bence yol güzel hemde yakın.
  • çok mu fark var kaç km acaba?
  •  İSTANBUL-KONYA ROTA SORUSU
  • sürekli kocaeli konya arası gider gelirim.
    kesinlikle ankara üstünü tavsiye ederim.(en fazla 30 km uzak olur)
    zira yol daha düzgün ve hiç bir yerde (cihanbeyli tarafındaki ufak bir istisna hariç) yol tek yön değil. ayrıca otobandan daha hızlı gidersin.
    ancak otobandan çıktıktan sonra 100 km yi geçme çünkü ankara konya arasında en az 3 tane radar olur bayram trafiğinde.
    bende cuma yada cumartesi aynı yolda olacağım iyi yolculuklar.
  • sağol kardeş
  • kesinlikle ankaa üzeri iyidir rahat gider gelirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir-denizli yolu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdiden bayramda yollarda oalcak arkadaşlara kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum ;)
  • Kontur gibi turizm firmaları Kütahya üzerinden gidiyor ama benim düşüncem ticari kaygı çünkü daha çok il dolaşıyor. Ankara üzerinden giderseniz sürekli otobanda olacaksınız kafanız rahat 600km otoban var die biliyorum min. Öbür yoldan giderseniz Adapazarı'nda bitiyor otoban Kütahya'lı olduğum için Kütahya'ya kadar olan yolu çok iyi biliyorum ve çokta iyi bir yol değil açıkcası gerçi %70i double yol ama olsun en kötü yerlerde tek şeride düşüyor. Benim her zaman bir fikrim vardır bilmem siz ne dersiniz yol düzgün olsun 40km fazla olsun.Şimdiden hayırlı yolculuklar bayram için yola çıkanlarda lütfen dikkatli olsunlar
  • kesinlikle otobandan git.
    mesafe az farkediyor, seyir konforu daha önemli. diğer yolun kahrını çekmeye değmez.
  • Tüm yollar Konya'ya çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Tüm yollar Konya'ya çıkar.

• Ankara üzeri gidersen rahat olur yollar çift yol fakat baya radar var güzergahta bilginize.
    90'cıyım ben derseniz tabi sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Tüm yollar Konya'ya çıkar.

Daha cok Afyon aslinda
  • zaten yakıt tasarufu yapmak için hızımı ayarlıyorum 93 kmh ye açıyorum cruise controlu araba kendi gidiyor. yorulmuyorumda ii oluyor hızlı gidipte ceza yemenin ne gereği var
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkemvw

zaten yakıt tasarufu yapmak için hızımı ayarlıyorum 93 kmh ye açıyorum cruise controlu araba kendi gidiyor. yorulmuyorumda ii oluyor hızlı gidipte ceza yemenin ne gereği var

Şimdi radarların tam pusu zamanı bayram tatili için yola çıkacakları 4 gözle bekliyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

[Şimdi radarların tam pusu zamanı bayram tatili için yola çıkacakları 4 gözle bekliyorlar

aynen öyle
  • Otobandan Ankara yap sonra devam et daha rahat edersin. Ama Ankara-Konya arası çok radar olur dikkatli ol
  • Konya'da oturan ve senede en az 5 kez İstanbul-Maltepe'ye giden biri olarak kesinlikle otoban üzeri gidin.Arada 60km fark var.Ankara'ya kadar otoban,Ankara-Konya arası da çift yoldur.Konya'ya gelirken Cihanbeyli merkezde yol çalışması var orada yol tek şerite düşüyor.Ankara'dan Kulu makasına kadar olan yolda yavaş gitmenizi tavsiye ederim çünkü aynı yolu güneydoğuya giden araçlarda kullandığından yolda engebe çok.Kulu makastan Konya'ya kadar ise bir sıkıntı olmadan çok rahat şekilde gidebilrsiniz.4 yerde radar çıkar dikkat edin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.