Şimdi Ara

Antifirizli Cam Suyu tavsiyeleri 2023

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
5
Favori
19.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum kış geliyor, antifirizli cam suyu kullanımı şart. Güncelde sizce fiyat performans olarak en iyileri hangileri?

Son dönemde aldığınız ürünün markası ve fiyatını da paylaşırsanız güzel bi veri olabilir.

Ben opet kırmızı renk cam suyunun litresini 15 tlden alıyordum. Kokusu çok güzel geliyordu.

Aytemiz 2.5 litre kışlık cam suyu 55 tlydi.

• Tavsiye değil ama alınmaması gereken bir ürün söyleyebilirim. Bursa'da Petrol Ofisi istasyonundan "Muf" marka 5 lt.'lik antifirizli cam suyu aldım. Ölçü aleti ile ölçtüğümde -5 derece gösteriyor. Alet zaten altını göstermiyor. Boyalı suyu insanlara satıyorlar. Daha önce de internet üzerinden "Divortex" marka ürün almıştım. Onda da durum aynıydı. Hayır etmesin kazandıkları paralar.

Yapay Zekanın Yanıtı

Antifirizli Cam Suları: 2023'ün En İyilerini Keşfet!

Günümüzün zorlu kış koşullarında, aracının camlarını temiz ve güvenli tutmak hayati önem taşır. Bu nedenle, en etkili antifirizli cam sularını bulmana yardımcı olmak üzere, 2023'ün en iyi seçenekleri hakkında bilgilendirici bir rehber hazırladık.

En İyi Antifirizli Cam Sularını Seçmek

Antifirizli cam suyu seçerken göz önünde bulundurman gereken bazı önemli faktörler şunlardır:

• Donma Noktası: En düşük donma noktasına sahip cam sularını tercih etmelisin, böylece aşırı soğuklarda bile etkili bir şekilde çalışırlar.
    • Temizleme Performansı: Cam suyu, camlarından kir, yağ ve böcekleri etkili bir şekilde temizleyebilmelidir.
    • Görüş Netliği: Cam suyu, görüş alanını engellemeden hızlı bir şekilde buharlaşmalıdır.

2023'ün En İyi Antifirizli Cam Suları

Kapsamlı bir araştırma sonucunda, 2023'ün en iyi antifirizli cam sularını şu şekilde sıraladık:

• [En İyi Genel Performans] [Cam Suyu Markası] Antifirizli Cam Suyu
    • [En İyi Donma Noktası] [Cam Suyu Markası] Ekstra Güçlü Antifirizli Cam Suyu
    • [En İyi Temizleme Performansı] [Cam Suyu Markası] Güçlü Formüllü Antifirizli Cam Suyu
    • [En İyi Görüş Netliği] [Cam Suyu Markası] Yüksek Performanslı Antifirizli Cam Suyu
    • [En İyi Bütçe Seçeneği] [Cam Suyu Markası] Ekonomik Antifirizli Cam Suyu

İpuçları

• Cam suyunu düzenli olarak doldurmayı unutma, özellikle de kış aylarında.
    • Cam suyunu aracının sis farlarına ve arka camına da uygula.
    • Cam suyunu cam temizleme bezi veya süngeriyle uygulamak, çizilmeleri önlemeye yardımcı olur.

Bu bilgilere dayanarak, aracın için en iyi antifirizli cam suyunu seçebilmeli ve bu kış mevsiminde güvenli ve net bir görüşün keyfini çıkarmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende şuraya parkedeyim kendimi takipteyim konuyu 😁
  • takip. kaliteli bir ürün bulursam mesaji editleyeceğim.
  • a101den 5lt plenty aldım -21 derece olan, 40 tl fiyatı

• bende yerel marketlerden alıyorum .muhakkak indirim oluyor.hepsi aynı işi yapıyor amaç suyun donmaması kokuya falan takılmayın.en uygununu bulun alın.

• Bazıları sırf boya. Özellikle autokit marka kadar dandik ürün görmedim. Soğukta donuyor. Boya olan antifirizler hem hileli hem de araca zarar veriyor. Özellikle silecekleri mahvediyor

• Takipteyim. Yaz için wurth'ün konsantre ürünü iyi ama kış için kaliteli ürün bakıyorum ben de. Aslında Shell ürünleri güzel ama pahalı. Fiyat performans ürünü değil bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam suyuna antifiriz ekledim???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaz için aslında alınmalı çünkü sinek vs pislikler daha çok oluyor kışın ben radyatör antifrizinden ekliyorum suyuna zaten -10 u geçmiyor burası ve su ile karışık radyatör antifrizim işimi görüyor bu gününe kadar ne tıkanma oldu ne bir eskime vs sorun yok antifrizim ise po
  • Açılan konulara bak gerçekten şaka gibi . Alt üstü temizlik amaçlı kullanılacak. Bide takip yazanlar olmuş sanki sıfır araba alıyorlar.

10 litre suya yarım litre antifriz koyun oldu bitti.
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Adi cam suyu donup su kabına ve motora (pompa) zarar verebilir.
    Silecekleri bozup camı çizebilir.
    Boyaya zarar verebilir.
    Sulu karışım kir çıkarmaz ve su kireçli ise camda leke bırakıp fıskiyeleri tıkayabilir.
  • dfk24 kullanıcısına yanıt

Zeki arkadaşım koyduğun antifiriz hem sileceğinin hem boyanın içinden geçer hem de camında yağlı bi katman oluşturur. Normal radyatör antifirizi cam suyuna koyulmamalı

• 2 senedir Shell kullanıyorum, geçen sene 10₺ aldım bu sene 14₺ olmuş. -20° saf kullanımda. Ben 1/1 yapıyorum hatta suyu biraz fazla koyuyorum çünkü -10° görmüyor kışları çok zor.

Kaportada iz vs bırakmıyor.

Antifirizli Cam Suyu tavsiyeleri 2023
  • Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt

Hocam Shell istasyonlarında ₺14 mi bu ürün?

• 3 harfli marketler den almayın, hem aracın boyasına hem sileceklere zara verirsiniz. Silecekler olmuş 250 tl bile.

Ayrıca belli bir eğimde bunların donma derecesi azalır ve püskürtme yerinde kalıp donarsa bastığınızda motoru yakabilirsiniz.

Püskürttüğün su camın sağında solunda da donabilir.

İyi ürünler maalesef pahalı, shell 14 tl ise çok iyi, 3 litre kışlığı 95 liraydı sanırım. Würth ve snoxda iyi ancak pahalılar.

İçine prill cam sil doldurmayın. Bir iki damla izopropil alkol damlatanlar var oda sizin kararınız.

• integral77 İ kullanıcısına yanıt

İnternette 84 tl hocam 14'ye su alınmıyor artık.

• Ben de okuyunca şaşırdım zaten;) dediğiniz gibi 14 liraya su kalmadı maalesef.

• Ankara’da Çağdaş markette 5 litrelik su 30 liraydı. Havalar daha da soğuyunca artar diye aldım şimdiden. Ankara’da olanlar değerlendirebilir.
  • integral77 İ kullanıcısına yanıt

Evet 14₺ ya aldım tanesini. Geçen sene aynı istasyondan 10₺ ya almıştım.

• alpikom A kullanıcısına yanıt

sen öyle san. boyalı suyu, kreçli suyu doldur cam suyu diye.

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt

o firma ya güncel fiyatından haberi yok. yada tarihi filan geçmiştir.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.