Her yağmurda yolları sel götürüyorsa orada belediyecilik yok demektir yazdıklarınızdan bunu anladım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Antifirizli Cam Suyu tavsiyeleri 2023 (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Her sabah buz çözmekle uğraşıyorum. Var mı buzu oluşturmamanın yöntemi
-
Buz çözücü spreylerden alıyorsunuz buzlanan yere sıkıp bir kaç saniye bekliyorsunuz. Ve buz çözülüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara
Bunu aldım sağlam bir şekilde geldi, Shell de litresi 90 tl
Ankara’da görmüştüm, ön cama serilen bir örtü var kulak gibi çıkıntıları kapılardan içeri sıkıştırılıyor. Sabah hiç buz oluşmamış oluyor böylece.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Camına uygun ebatta altı düz kaucuk yer paspası alıyorsun, arabanın camına koyuyorsun sabah tertemiz yola koyuluyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aliexpress.com481.23TRY 51% OFF|Araba kış cam kar örtüsü araba güneş gölge blok don koruma güneş koruma anti buz ön cam kapak| | - AliExpresshttps://www.aliexpress.us/item/3256805864049369.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US
-
bim'den aldım 5 lt si 59,90 TL
-
Aynısından alıyorum silecek suyu deposunda kış boyu dolu durur. Hatta bir miktarda boş camsil kutusuna doldururum ki arka camın buzuna sıkıp çözmek için. Gayet iyi iş görüyor.
Bunu çalarlar
İçeriğinde metanol var mı
evet %30 metil alkol (metanol) var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 6 Aralık 2023; 21:36:43 > -
Zararlı diyenler var metanol için aracın kaportasında boya iz bırakıyor mu
aracın kaportasına bulaştığını hiç deneyimlemedim.
-
Teşekkür ederim
Metro'dan aldım 5lt 60 tl metronun kendi markası sanırım kötü değildir diye güvenerek aldım.
online.metro-tr.comBiloxxı Antifrizli Cam Suyu 21 5L | Metro Türkiyehttps://online.metro-tr.com/biloxxi-antifrizli-cam-suyu-21-p-271972 -
Şelinkine benzer opet de satıyor. 2.5 litresi 110 lira hatırladığım.
Geçen sene kampanyalı fiyattan shell 4 mevsim cam suyu almıştım, çok da memnun kaldım. Fazla stokladıklarımı da eşe dosta dağıttım, şimdi yine ihtiyaç oldu.
Shell opet gibi markalı ürünlerde 4mevsim cam suyu güncel fiyatları nasıl? Son zamanlarda alan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 mevsimde(yeşil) metil alkol mevcut, kışlık(mavi) olanda etil alkol. Boya, silecek ömrü için kışlık alın derim.
Ekleme :Kışlık olanı internetten 250 tl ye almıştım. Daha önce sonax ve mais marka kullanıyordum. Fiyatlar uçtuğu için shell e düştük :) Ekstra olarak ön cam örtüm de mevcut, yağışlı havalarda onu kullanıyorum, yarım çadır gibi olanlar. Arabayı sabah park edip akşam alıyorsanız ya da uzun süreli açık alanda kalıyorsa tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 19 Aralık 2023; 17:33:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X