Şimdi Ara

Antifirizli Cam Suyu tavsiyeleri 2023 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
5
Favori
19.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mavi ucuz cam suları araç durur halde hava eksi ise iş yapıyor ancak.. bir çoğu -10a kadar falan yapıyor. ölçekleme yapmadan tabi.

ama uzun yola çıkın araç rüzgar yesin -30 yazan bile donuyor 1 saate. Opetin değil kışlık 4 mevsim cam suyu bile donma derecesinin altında uzun yolda asla donmuyor.

• motograter M kullanıcısına yanıt

çorluda çağdaş market yok

• Daha önce marketten aldığım sikecek suyu yüzünden arka cama giden hortum donduğu için bir yerlerde patlamış. Arka suyu iptal yani. Ben de şoktan veritaş alıyordum -30 yazıyor ama -15 olsa yeter diye. Çünkü -30 karşılamayacağını biliyorum. Neyse son aldığım veritaş marka camda yapış yapış oluyor ve damlaların sıçradığı her tarafı aşırı lekeli oluyor. Silecekler bile cama yapışıyor. Yani bu marka da bozmuş kendini. Fiyat performans olarak ne alıyorsunuz şu anda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scoopi kullanıcısına yanıt

Şu an antifrizli değilde yazlık konsantre 50 ml'lik ufak cam sularından alıyorum. Veya marketlerde indirime denk geldikçe 2-3 lt. Lik yazlık cam suları oluyor. Onlar da iyi iş görüyor. Hatta suyla karıştırıp koyuyorum yine de iyi köpürtüp temizliyor. Sinek, böcek, kuş pisliğine vs. birebir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lukoil cam suları uygun gibi duruyor. kendi sitesinden bir bakın derim. metanol de içermiyor hem.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.