Samsun/Bafra |
Antifirizli Cam Suyu tavsiyeleri 2023 (3. sayfa)
-
-
Shell 3 litre -20 yeşil cam suyu 55₺ %50 kampanya ile 22,5₺ düşmekte. -
Nerede bu fiyat hocam?
-
Ankarada bulunan bütün shell a.ş işletmelerinde mevcut. Tüm türkiyede diye düşünmüştüm aslında ama bilgiye ulaşamadım.
-
Teşekkür ederim. İstanbul'daki Shell istasyonlarınad a bir bakayım hocam.
-
Bugün 3 adet 1lt olarak tekrar aldım ana dolumdan ziyade ara dolum olarak. 3 lt toplamda 32₺ tuttu.
Doğrudan 3lt almanız durumunda 25₺
Son gün 30 Kasım.
Ankara shell.aş olan tüm şubelerde geçerlidir. -
Shell yeşil cam suyu İzmir'de iki farklı istasyon dan aldığım fiyat 20 ve 22 tl. 3 lt için shell kart ile ödeme yapmama rağmen 55 tl ödedim.. -
İstanbul'da Anadolu yakasında bulabilen var mı? -
Shell club smart card ile 55 lira olan 4 mevsim cam suyu (-20) %50 indirim ile 27.5 liraya geliyor. Tüm Shell 'lerde var gördüğüm kadarıyla. Shell club card ile kaydolmak şart yalnız. -
Bilgilendirme için sağolun. Shell cam suyu kaç lt?
-
3 litre hocam, rica ederim.
-
Hepsiburada'dan 5 litre Newmix aldım 80 liraya -
Aldığınız ürünü bir youtuber inceleyip video çekmiş. Sonuç=-5 derece
-
-
ne kadar fiyatı?
-
olsun yeterli gelir bursada herhalde. sık kullanmıyorum kışın aracı
-
Yukarıda arkadaşların dediği gibi, shell club smart kart ile %50 indirimli 27.5 liraya geldi. Yalnız dün 30 kasım son gündü. İndirim bitti diye söylediler.
-
3lt için iyimiş fiyat. hep shellden aynı pompadan alıyorum ama arkadaşlar sağolsun sıfır arabaya yağına bakayım mı diye soran bile oldu, bu indirimi söylemezler. var gerçi kenarda ama bu fiyata alınırmış yine de.
-
Su deposuna 750cc CamSil döküyorum, sonrasında ağzına kadar içme suyu ile dolduruyorum (depo yaklaşık 5,5 lt). Camlara yağmur kaydırıcı cila sürdüğüm için silecekle bile pek işim olmuyor. Son 20 senedir herhangi bir donma, tıkanma yaşamadım. Uygun fiyatlı çözüm! Eğer donma derecesini daha da aşağıya çekmek isterseniz içine biraz İPA (izopropil alkol) katarsanız sorunsuzca kullanmaya devam edebilirsiniz.
*Kışlık rota: İstanbul, İzmir, Ankara, Kartalkaya, Abant, Kütahya, Dursunbey(Balıkesir), Davraz, Antalya.
**Araç: Benzinli 4x4
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X