|
Antifirizli Cam Suyu tavsiyeleri 2023 (2. sayfa)
-
-
Piyasada pek düzgün ürün yok sanırım. Geçen sene petrolden aldığım dondu, mavi bir şeydi. En randımanlısı Shell'in cam suları. Kışın su ile karıştırmadan koyuyorum. Haricinde ise kireç yapmasın diye şişelenmiş su ile deriştirerek koyuyorum. -
Shell aşırı pahalı geliyor bana, 3 litre cam suyuna 100 tl diyeni bile gördüm. -
aynen .sen kazıklanmaya devam et.markası carbuzz bak incele ondan sonra yorum yap bilmiş arkadaş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 31 Ekim 2022; 22:3:7 > -
Oto MuhabbetyoutubeSevgili arkadaşlar merhaba. Son yayınladığım karda sürüş videosundan sonra, karlı kış günlerinde olmazsa olmazlardan biri olan antifrizli cam suyu konusunda bir test yapmayı ve bunu yayınlamayı düşündüm. Malum piyasada onlarca markada ürün var. Video hakkında düşünürken son karar olarak, büyük yapı marketler, zincir marketler ve benzin istasyonlarındaki marketlerde satışa sunulan markalar ile bu videoları çekmenin yerinde olacağına kanaat ettim. Bu ilk videoda 3 farklı markanın ürünlerine yer verdim. Bu şekilde karşılaştırmalı ilk videom olması sebebiyle, yapmış olabileceğim hatalar ve eksiklikler noktasında hoşgörünüze sığınırım. Umarım videoları beğenir ve kanala abone olursunuz. Yapacağınız tüm yorumlar, bundan sonraki işlerde sizlere daha keyifle ve ilgiyle izleyebileceğiniz içerikler üretmem noktasında hem yol gösterici hemde motive edici olacaktır. Selamlarımla.https://www.youtube.com/watch?v=QqyQ6OequZo
-
ahahah ucuz alcam diye vizyonsuzlugun alemi yok. sen git boyalı suyu al koy. ben okadar düşmedim.
-
Opetten 4.5 litre konsantre yeşil renk aldım. - 20 ye kadar dayanıyor 70 tlye. 1e 1 karışımda - 9 a kadar dayanıyormuş. Bu sayede 9 litre cam suyu 70 tlye gelmiş oldu. Memnun kaldım -
Konuyu upluyorum ben de tavsiyelere açığım. Marketlerin önünde yedek parçacılarda satılan ürünlerin fotoğraflarını koyarsanız sevinirim.
Geçen sene antifrizli cam suyu aldım içerisine resmen boya katmışlar her yer babol sakız kokuyordu ve mavi iz bırakmıştı baya. Fiyat prrformans ürünlerinizi bekliyorum -
Shell'inki baya iyi. Bulunabilirliği de iyi her yerde var. Geçen kış istanbuldan dönerken cam suyum dondu, bolu civarı bir dinlenme tesisinden antifirizli cam suyu aldım markasını bile hatırlamıyorum adamlar içine öyle bir alkol basmış ki yol boyu hiç donmadan gelmiştim. Bahsettiğim dönem geçen seneki meşhur 20 yıllık rekor yağış.
-
3 harfli marketlerden alıyorum hep, ankara soğuğunda donduğunu görmedim hiç. -
Geçen gün 55 TL'ye aldım. Kafasına göre mi fiyat çekiyor bayiler? -
Sanırım standart bir fiyatı yok.
-
Zaten cama sıkınca kokusu içeriye kadar geliyor onların 😂 -
İzmir de yaşamanın en güzel tarafı bu olsa gerek, antifrizli cam suyuna ihtiyaç duymamak Ben o yüzden cam suyu olarak hep saf su kullanıyorum, içine würth ün konsantre sabunu koydun mu harika temizliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tefenniliİzmir de yaşamanın en güzel tarafı bu olsa gerek, antifrizli cam suyuna ihtiyaç duymamak Ben o yüzden cam suyu olarak hep saf su kullanıyorum, içine würth ün konsantre sabunu koydun mu harika temizliyor.
İzmirde antifrizli cam suyumu oda ne ama geçen kış çocukları sabah 7 de okula götürürken ön camın buz tuttuğunu gördüm yıllar sonra...
-
Bugün akaryakıt alırken fiyatlarını sordum.
1 L 22 TL
3 L 55 TL
Güncel fiyatları bu şekilde.
İstasyondan istasyona fiyatlar değişik olur mu bilmem.
-
Akşam bende aldım tekrar. Soğuk bi yere gidecek arkadaş istedi 10 adet. 14₺ dan aldım. Muhtemelen kesin bir fiyatlandırma yok Shell tarafından.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuSAkşam bende aldım tekrar. Soğuk bi yere gidecek arkadaş istedi 10 adet. 14₺ dan aldım. Muhtemelen kesin bir fiyatlandırma yok Shell tarafından.
Eski fiyattan aldıkları için fiyat geçişi yapmamışlardır. Yeni parti çekince fiyatı düzeltirler muhtemelen. Çok iyi fiyat şu ortamda.
-
Neresi hocam Ankara'da mı?
-
101'den alınma 5 lt.lik antifrizlerden kullanıyorum bir kaç senedir fiyatı 40 tl birşeydi.
Sabahları donmuş camlara hiç kazıma yapmaksızın silecek kolunu bir kaç saniye çekip silecekleri çalıştırmak yetiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X