Şimdi Ara

Antifirizli Cam Suyu tavsiyeleri 2023 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
129
Cevap
5
Favori
20.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki normal suya ipa karistirsak nasil olur? Kaça kaç ipa koymamiz lazim Ankara gibi bir yerde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • C.McRae kullanıcısına yanıt

Normalde markalı ürünlerde sağlığa zararlı olduğu iddia edilen metanol bulunmuyordu ama shell'in bu ürününün neden ucuz olduğu anlaşıldı. Metanol olmayanlar baya pahalı.

https://www.hepsiburada.com/petrol-ofisi-antifirizli-cam-suyu-2-5-lt-pm-HB00000PZDBQ

Ekleme: Gerçekten sağılığa zararlıymış hem de ciddi manada.

Antifirizli Cam Suyu tavsiyeleri 2023
    Antifirizli Cam Suyu tavsiyeleri 2023tr.wikipedia.org
    Metanol - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Metanol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 4 Aralık 2022; 23:31:19 >

• cricet C kullanıcısına yanıt

methanol olsa ne olacak ki hocam alkol değil ki içmiyoruz. methanol olsa da olmasa da elimize bulaşınca yıkamamız gerekiyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye değil ama alınmaması gereken bir ürün söyleyebilirim. Bursa'da Petrol Ofisi istasyonundan "Muf" marka 5 lt.'lik antifirizli cam suyu aldım. Ölçü aleti ile ölçtüğümde -5 derece gösteriyor. Alet zaten altını göstermiyor. Boyalı suyu insanlara satıyorlar. Daha önce de internet üzerinden "Divortex" marka ürün almıştım. Onda da durum aynıydı. Hayır etmesin kazandıkları paralar.

• Güncel fiyatlar nasıl

• Bimde 5lt. -30 derece 59 tl görmüştüm bir kaç gün önce.

• Antifirizli cam suyu yerine , cam sil veya normal su falan koysak zararı olur mu acaba ?

• motograter M kullanıcısına yanıt

Plastik aksama ve boyaya zarar veriyor ucuz markalı ürünler, birde üzerinde yazan değeri görmüyor

• Moueson kullanıcısına yanıt

Kışın donuyor yazın sıkıntı yokta

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

Eski mesaj ama yanıt vereyim, içmenize gerek yok, biraz sıcak bir günde havalandırma iç sirkülasyonda değilse o metanolü buhar olarak içinize çeker durursunuz her su bastığınızda.. polen filtresi biraz tutsa bile yine de geçiyor camlardan da da geçiyor..

sakat iştir, fazla teneffüsü ağrıdan başını çatlatır adamın geç anlar panik olursunuz.. silecek lastiklerine ve ön cam plastik kaplamalarına verdiği zarar ayrı bir konu..

soğuk bölgelerde yaşayan kişinin cam suyunu motor yağı gibi, benzin gibi bir gider kalemi olarak görmesi lazım.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Önerin var mı hocam ?

• halilcc kullanıcısına yanıt

Şimdiye kadar hiç plastik aksamlara ya da boyaya zarar vermedi. Ben memnunum -30 lar iyi de buz çözüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 10 Kasım 2023; 21:22:28 >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

İzmirde de Ankarada da opetin 4 mevsim cam suyunu 1 ölçek arıtma su 1 ölçek cam suyu olarak kullanıyorum, işimi görüyor.. ama soğuk iklimde yaşayan ya seyreltmeden 4 mevsim kullanacak, ya da kışlık cam suyu.

• carix winter screen screenwash

piyasada olmamasının sebebi arkadaşlar adamlar endüstriyel üretiyor ve servislere veriyorlar. son kullanıcı umurlarında değil. ben bi aracı vasıtasıyla aldım. 5 litresi 70 liraya geldi. ama ürün cam suyu yani.. boyalı su değil..

Antifirizli Cam Suyu tavsiyeleri 2023

kemetyl kimyanın üretimi arkadaşlar.. gözünüz kapalı kullanabilirsiniz.. piyasada bulmak biraz sıkıntı.. shell istasyonlarında satılan (Winter Screenwash -30°C concentrate | Shell Car Care by Kemetyl ) üründe aynı zamanda bu firmanın ürünleridir.

https://shellcarcareproducts.com/en-il/winter-screenwash-30c-concentrate-674/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 11 Kasım 2023; 11:28:52 >

• Antalya'nın faydası kışlık lastikle ve camsuyu donmasiyla falan işin olmuyor.

• speedman kullanıcısına yanıt

Selam hocam.

Bende almak istiyorum, yardımcı olurmusunuz?

• yağın bile sahtesının satış rekorları kırdığı ulkede boyle bir konu acmanız çok saçma geldi . Bı kaba işeyip cam suyuna eklemek daha iyi olur hem amonyaklı oldugundan sağlıklı bir yontemle camı temızlemıs olursunuz. Az da içine su marketlerdekı slkonlu seylerden de katarsanız ıdeal bence :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 19 Kasım 2023; 23:30:11 >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt

her yagmurda yolları sel göturuyor bıde trafık sıkısınca araba alttan motora şanzımana suyu çekince 1 ay sonra aracın motorunu şanzımanını ele alan çok oluyor hocam gizli tehlike var antalyada

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt

neredesiniz hocam ?

• Moueson kullanıcısına yanıt

Kıyı ege bölgesindeysen sorun olmaz yani dediklerinden koy donmaz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.