Şimdi Ara

İstanbul-Antalya güzergah, mola yerleri, radarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
13.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbuldan Antalyaya ilk kez yolculuk yapacağim.
    Yandex osman gazi kôprüsünden götürüyor. Körfeze ugrayarak git dedim 760km 8 saat olarak gösteriyor.

Güzergah öneriniz nedir?

Zaten, evden erken cıkıcaz acelemiz olmuycak fakat bildiğiniz radarlar nerede? 120lik yolda 50 tabelasi gosterip sonrasinda radar olan:) yer var mi?

En az 2 kez mola vereceğiz. 1.si kahvaltı. Evden 4 gibi cıkacagımızı varsayarsak kahvaltı icin nereyi önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Antalya Kuzey çevre yolunun bir kısmı ulaşıma açıldı, yandex den kontrol edebilirsiniz.

Burdur üzerinden gelip Antalya organize sanayinin oradan kuzey çevre yoluna girip Isparta yoluna çıkarsınız.

Antalya şehir içi trafiğine girmeden ve Isparta tek şerit yolunu kullanmadan Side tarafına gidebilirsin.
  • Ist-Sakarya-bilecik-eskisehir-kutahya-afyon-burdur yada ısparta-antalya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbuldan sivasa gitsen yine osmangaziden götürüyor bu kamil navigasyonlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

istanbuldan sivasa gitsen yine osmangaziden götürüyor bu kamil navigasyonlar

Bir kerede konuyla alakalı bir yorum yapsan.

• onlarca kere gittim hiç radar cezası gelmedi.adapazarına kadar 120 sonra 100_110 gibi giderim.bozüyükte mola veririm.o civarda radar çok 70_80 civarı yerine göre dahada yavaşlarım.kütahyada şehiriçinde yine radar olabilir. sonra afyon burdur antalya.

afyondan genelde gece geçtiğimde merkezdeki büyük tesisler kapalı oluyordu,ilerisinde küçük işletmelerde duruyorum,çay ocağı büfe tarzı çayları daha güzel oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

istanbuldan sivasa gitsen yine osmangaziden götürüyor bu kamil navigasyonlar

Emeği geçenlerde malum partinin sayın mv'i var demekki.

• Kocaeli-Sakarya-Bilecik-Kütahya-Afyon (sonrasında belek, alanya, manavgat tarafına gidilecekse Isparta, kemer tarafına gitilecekse Burdur'u tercih edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bozöyükte ve sonrasında her ilçede radar var. 50 tabelasının arkasında polis arabası hemen "gülümse çekiyorum" diyor. Radar yazısı görürseniz ciddiye alın her tabelada polise denk geldim. Bazısında 50 ile gitsem kamyonlar biçerdi. Bakalım ceza gelecek mi...

• Kütahyada avm var, hemen ilerisinde köfreci yusuf. Afyonda avm var, özdilek var. Birde bilecik civarıydı sanırım yol dere kenarı belediye tesisi var.

• bozüyükte tedes radarları var
  • 2 mola nedir ben antalyaya giderken her sehirde 2 mola veriyodum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebnem Ferah

2 mola nedir ben antalyaya giderken her sehirde 2 mola veriyodum

LPG alacağım zaman dururum sadece.

Duble yol yormuyor.

• Arkadaşlar çok teşekkürler. Hepinize..

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bozüyükte tedes radarları var

50 mi hocam? Yoksa 82 mi? Hatirliyor musunuz?

• 70 olması lazım.

yandex'in gösterdiği yoldan kaşa gittim. bayram trafiği olması gerekirken bomboştu. osmangazi köprüsü tabi o zaman beleşti. Bursa'dan Ankaraya dönüp inegölden Antalya yoluna tekrar bağlanılıyor. otoban çıkışı o zaman sorunluydu, beni Kılıç kavşağından çıkartmıştı.
  • 80 hocam, ben 110la radar yedim, hız kurallarına uyuyoruz yine ceza yiyoruz
  • 8 saat uzun süre yol üstünde lokanta felan görürseniz arada çekip dinlenin

• 2 şoförüz.

Normalde hep ben sürerim, yorulmam çok sükür, gencligin verdigi güc ile zevk bile alırim. 13 saat boyunca kullandım memlekete giderken, fakat yolun buyuk cogunlugu sabah olucagi icin ve deniz havuz falan zaten yorulacsgim için yari yariya kullaniriz diye dusunuyorum.

Ama sanırım antrenman öncesi ictigim supplement olan preworkout'u icicem. 5-10 redbull gucunde 9gramı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 28 Haziran 2017; 23:50:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

2 şoförüz.

Normalde hep ben sürerim, yorulmam çok sükür, gencligin verdigi güc ile zevk bile alırim. 13 saat boyunca kullandım memlekete giderken, fakat yolun buyuk cogunlugu sabah olucagi icin ve deniz havuz falan zaten yorulacsgim için yari yariya kullaniriz diye dusunuyorum.

Ama sanırım antrenman öncesi ictigim supplement olan preworkout'u icicem. 5-10 redbull gucunde 9gramı :)

İnsanın bir süre sonra sürekli aynı şeyleri yapmaktan istem dışı refleksleri yavaşlıyor en sağlıklısı şoför değiştirmek yada dinlenmek.Sınırlarınızı zorlamayın bence hayatınızı ve diğer insanlari riske atmanın manası yok.Hayırlı yolculuklar

• Side'ye gitmek için hala aynı yol mu tavsiye ediliyor? Kadıköy'den Side/Çolaklı'ya gideceğim. Gece çıkıp sabah güneş tepeye gelmeden varmayı planlıyorum. Isparta yolu hala tek şerit mi?

*Osmangazi'den mi Sakarya'dan mı tavsiye edilir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.