Şimdi Ara

İstanbul-Antalya güzergah, mola yerleri, radarlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
13.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: werrol

Side'ye gitmek için hala aynı yol mu tavsiye ediliyor? Kadıköy'den Side/Çolaklı'ya gideceğim. Gece çıkıp sabah güneş tepeye gelmeden varmayı planlıyorum. Isparta yolu hala tek şerit mi?

*Osmangazi'den mi Sakarya'dan mı tavsiye edilir?
    Isparta üzeri hala tek şerit hocam. Burdur’dan gidin derim.

Antalya’ya giderken Osmangazi Köprüsü’nü kullanmanın bir mantığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 30 Haziran 2018; 21:10:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köprü ile uğraşma hiç boşuna para. antalya batı tarafına gideceksen burdur üzerinden git. antalya doğu tarafına gideceksen ısparta tarafından git kendini bi sürü trafikten kurtar direk aksudan çıkarsın . gps ye de ihtiyacın yok zaten yollar güzel. taş ocağının orası çok kötü ama oradan yavaş ve dikkatli in
  • werrol kullanıcısına yanıt
    Antalya Kuzey çevre yolunun bir kısmı ulaşıma açıldı, yandex den kontrol edebilirsiniz.

Burdur üzerinden gelip Antalya organize sanayinin oradan kuzey çevre yoluna girip Isparta yoluna çıkarsınız.

Antalya şehir içi trafiğine girmeden ve Isparta tek şerit yolunu kullanmadan Side tarafına gidebilirsin.
  • Az mola vermenin bir mantığı yoktur. Ben yemek vs. dışında da kısa molalar veriyorum. Bir elini yüzünü yıkamak bile insana iyi geliyor. Zamanı kısa tutunca, yol gitme ritmi kaybedilmiyor. Yazın bir de güneşin verdiği sıkıntı da oluyor ister istemez..

• Yolu belirledim. Kadıköy-Sakarya-Kütahya-Afyon-Burdur-Bucak-Aksu-Side olarak görünüyor. Yol üzerinde son dakika duruma gene bakacağım. 3-4 de mola yeri belirlersem tamamdır. Gece 2-3 gibi çıkıp öğlen olmadan sakince varmak hedefindeyim.

Cevaplar için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werrol

Yolu belirledim. Kadıköy-Sakarya-Kütahya-Afyon-Burdur-Bucak-Aksu-Side olarak görünüyor. Yol üzerinde son dakika duruma gene bakacağım. 3-4 de mola yeri belirlersem tamamdır. Gece 2-3 gibi çıkıp öğlen olmadan sakince varmak hedefindeyim.

Cevaplar için teşekkür ederim.
    İyi yolculuklar şimdiden hocam.
  • Hayırlı yolculuklar. 1 hafta sonra bende aynı istikametten Maltepe’den Antalya Lara’ya gideceğim. Güzel mola yerleri yakalarsanız yazın lütfen. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tatil bitmiştir herhalde deneyimlerini paylaşmanı bekliyoruz

• navigasyon direk antalyaya rota çizmiyor. hep osmangazi köprüsüne yönlendiriyor. ben önce pamukova diye rota çizdim. zaten sakarya arifiyeden sonra ayrım var. ve direk antalya kadar tabelalar götürüyor.
    antalya merkezden sonra ışıklarda durup kalkamak felaket oluyor.
  • werrol kullanıcısına yanıt
    Dostum neyaptın yolculuk işini.
    Giderken ve dönerken; hangi güzergahları kullandın, nerelerde molalar verdin?
    Hangi mola yerlerini beğendin, hangilerini beğenmedin? Vs...
    Ne önerirsin, ne önermezsin?
    Yollarda otoyollara, köprülere vs... nekadar para gitti?
    Araç neydi kaç lt yaktı?

Bu gibi şeyleri yazarsan bizde bilgilenmiş oluruz.
    Cevabını bekliyoruz kardeşim 😉

• Bende kısmet olursa Haziran sonu Side'ye gideceğim, çıkış noktam İstanbul Tuzla.

Yandex'ten çıkış ve varış noktalarını yazınca, Arifiye-Pamukova-Bilecik-Kütahya-Afyonkarahisar-Keçiborlu üzerinden Burdur-Bucak-Aksu olarak bir rota çizdi. 740 km mesafe ve 8 saat 40 dk gösteriyor anlık.

Bu güzergah üzerinden giden olursa şayet mola noktası, radar vs bilgi eklerse sevinirim. Bende gitmeye yakın eklerim buraya.

Herkese hayırlı yolculuklar şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Bende kısmet olursa Haziran sonu Side'ye gideceğim, çıkış noktam İstanbul Tuzla.

Yandex'ten çıkış ve varış noktalarını yazınca, Arifiye-Pamukova-Bilecik-Kütahya-Afyonkarahisar-Keçiborlu üzerinden Burdur-Bucak-Aksu olarak bir rota çizdi. 740 km mesafe ve 8 saat 40 dk gösteriyor anlık.

Bu güzergah üzerinden giden olursa şayet mola noktası, radar vs bilgi eklerse sevinirim. Bende gitmeye yakın eklerim buraya.

Herkese hayırlı yolculuklar şimdiden
    En doğru rotayı çizmiş o yoldan şaşmayın. Antalyalıyım ve İstanbul da yaşıyorum. 21 yıldır aynı yollardayım. Radar için otoyolda ortalama hız radarı var. Bilecik'te, Bozüyük'te eds var. Zaten tabelalar uyarıyor. Kütahya girişine yakın, Afyon'a ve Burdur'a girerken araçla radar kontrolü olabilir. Burdur, Çeltikçi girişinde Eds var. Bunlar geçen yaz için yazılmış bilgiler yeni Eds eklendiyse bilemem.
    Mola konusu içinde ben hep yola sabaha karşı 2-4 arası çıkarım yola ve sabah kahvaltısını Afyonda Özdilek Avm de yaparım. Orada bir saate yakın vakit geçirip yola devam ederim. Öğle sıcağına yakalanmadan 11-12 gibi Antalya ya giriş yaparım. Genelde mola dahil 8 -9 saat arası sürüyor İstanbul- Antalya arası. Yavaş giderseniz 10 saati de bulabilir yol.
    Burdur- Antalya arası Torosları sakin yavaş geçmenizi tavsiye ederim. Oralarda yorgunluğun verdiği kazalar çok olur. Sert inişler var yavaş olmakta fayda var. İyi yolculuklar dilerim şimdiden.

• Tavsiye edebileceğiniz mola yerleri varmidir

• action11 A kullanıcısına yanıt

Bir çok tesis var ve güzeldir ama benim favori yerlerim aşağıda ki gibidir.

Karacam tesisleri Sakarya Antalya yolunda Kahvaltı yapılabilecek güzel bir yerdir.

Afyon'da Cumhuriyet tesisleri güzeldir.

Afyondan sonra Sandıklı civarında Adalya Mola tesisleri de güzeldir.

• Teşekkür ederim 👍

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.