Şimdi Ara

SUBARU ÜLKEMİZDE NEDEN TUTULMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internette gezerken bu videoyu gördüm aracın markası subaruymuş işin ilginç yanı bizim ülkemizdede varmış şaşırdım

araçları fiyatları uygun görünüyor. 2015 wrx sti için bayisini aradım özel siparişle getirebilceklerini söylediler ve fiyat vermediler açıkçası pek ilgilenmediler sanırım bu yüzden tutulmuyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Subaru Neden Ülkemizde Tutulmuyor?

Subaru, Japonya merkezli bir otomotiv üreticisidir. Ürettiği araçlara rağmen, ülkemizde Subaru markası diğer ülkelerdeki kadar popüler değildir. Bu durumun çeşitli nedenleri vardır.

Yüksek Fiyatlandırma Subaru araçları, ülkemizde yüksek fiyatlarla satılmaktadır. Bu fiyatlandırma politikası, markanın geniş kitlelere ulaşmasını engellemektedir.

Az Çeşitlilik Subaru, ülkemizde sınırlı sayıda modelle satışa sunulmaktadır. Bu durum, tüketicilerin seçeneklerini kısıtlamaktadır.

Piyasa Rekabeti Ülkemizde, Subaru araçlarının birçok güçlü rakibi bulunmaktadır. Toyota, Honda ve Volkswagen gibi markalar, uygun fiyatlı ve çeşitli modeller sunarak Subaru ile rekabet etmektedir.

Bayi Ağı Eksikliği Subaru'nun ülkemizde bayii ağı yetersizdir. Bu durum, tüketicilerin araçlara ulaşmasını ve bakım hizmetlerinden faydalanmasını zorlaştırmaktadır.

İkinci El Piyasası Subaru araçlarının ikinci el piyasası ülkemizde gelişmemiştir. Bu durum, tüketicilerin Subaru araçları satın alırken ikinci el değer kaybı konusunda endişe duymasına neden olmaktadır.

Yukarıda belirtilen nedenler, Subaru'nun ülkemizde tutulmamasının başlıca sebepleridir. Markanın ülkemizde popülerliğini artırabilmesi için bu faktörleri ele alması ve stratejilerini buna göre güncellemesi gerekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ülkemizde de tutuluyor...Şöyle ki; bir adet 1.5 AWD Impreza alınır, imkan varsa tüp atılır.WRX STI bodyler de monte edilir.Bir de baca egzoz koydun mu tamamdır.

Mantık bu.
  • Tutulmaz tabi m3 alirim daha iyi.
    Sti'ya kimse o kadar para vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf434382

Tutulmaz tabi m3 alirim daha iyi.
    Sti'ya kimse o kadar para vermez.
    Motor hacmi 2.5 devlete 1.5 wrx parası vermeyi kimse hazmedemiyo+bakımı ve benzin masrafları oldukça fazla evo daha mantıklı 2 litrelik motor var ve daha iyi yol tutuşu var
  • En alınası aracı olan xv de dahi 1.6 boxer motor kullanılıyor hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

En alınası aracı olan xv de dahi 1.6 boxer motor kullanılıyor hala.
    Subaru için genel konuşuyorum. Çok kötü araba...

Parçası pahalı, çok yakıyor, üzerindeki motora göre hantal, büyüklüğe göre bagaj küçük... Almayın Subaru, Tüüü Subaru, kötü Subaru... Türk halkının istemediği herşey arabada var. İstediği hiçbir şey yok. Benim Subaru'da yedek lastik yok yahu! Almayın Subaru...

WRX, STI falan benim klasmanım dışı arabalar zaten. Onlarla ilgilenmiyorum. 2.0 WRX ile ilgilenirim. Hem de çok... Onun üstü bana gereksiz. Onlar için yorum yapmıyorum. Benim yorumum genel Impreza, Legacy, Outback ve Forester için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Subaru için genel konuşuyorum. Çok kötü araba...

Parçası pahalı, çok yakıyor, üzerindeki motora göre hantal, büyüklüğe göre bagaj küçük... Almayın Subaru, Tüüü Subaru, kötü Subaru... Türk halkının istemediği herşey arabada var. İstediği hiçbir şey yok. Benim Subaru'da yedek lastik yok yahu! Almayın Subaru...

WRX, STI falan benim klasmanım dışı arabalar zaten. Onlarla ilgilenmiyorum. 2.0 WRX ile ilgilenirim. Hem de çok... Onun üstü bana gereksiz. Onlar için yorum yapmıyorum. Benim yorumum genel Impreza, Legacy, Outback ve Forester için.

Alıntıları Göster
    Ülkemizdeki insanların çoğu arabadan anlamıyor .

Etraftan duyduğu , kulağına gelen her şeye inanıp saçma sapan yorumlar yapıyorlar .

İnsanlar hangi araçlarda neler kaçırdıklarını bilmiyorlar ve öyle ölecekler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkanadam

internette gezerken bu videoyu gördüm aracın markası subaruymuş işin ilginç yanı bizim ülkemizdede varmış şaşırdım

araçları fiyatları uygun görünüyor. 2015 wrx sti için bayisini aradım özel siparişle getirebilceklerini söylediler ve fiyat vermediler açıkçası pek ilgilenmediler sanırım bu yüzden tutulmuyor

bu coğrafyada bir otomotiv şirketinin çok satması için belli başlı kurallar var geneli böyle

isim yapmış dünyada sesini duyurmak gibi mesela toyota..

alman markası olmak, sadece bu yeterli çoğu zaman vw..

vergi sistemine hızlı reaksiyon vw 1.4,1.2 gibi

ön ödeme ile araç getirmek araç yok resme bakıp sipariş ediyorsunuz günahı ve vebali sizin vw

getirdiği ve arızalı ürünlere DSG şanzıman başta olmak üzere farklı türlerde servis ücretleri alarak premium bir sömürme potansiyeli yaratmak.

bunların dışındaki

volvo saab subaru mazda vb kaliteli markalar bu segmentlere giremediğinden tutulmaz tutulamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Ülkemizdeki insanların çoğu arabadan anlamıyor .

Etraftan duyduğu , kulağına gelen her şeye inanıp saçma sapan yorumlar yapıyorlar .

İnsanlar hangi araçlarda neler kaçırdıklarını bilmiyorlar ve öyle ölecekler

aynen katılıyorum düşüncene

örnek bir E serisi mercedese herkes binip bir turlamalı modeli önemli değil
  • Bizim millet arabadan anlamiyorki

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Bizim millet arabadan anlamiyorki
    Bi vergi yüzdelerine bak neden satılmdığını anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunçgürsoy

Alıntıları Göster
    bu ülkede akılla para genellikle aynı kişide bulunmuyor.
    bencileyin bundandur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunçgürsoy

Alıntıları Göster
    Subaru'nun genel kullanım tarzı bir otomobil gamı maalesef yok. Daha çok profesyonel amaçlı modeller üretiyorlar ve bunlardan en meşhuru ralli için tasarlanan ve adını da bundan alan WRX serisi. Onun dışında da SUV veya Crossover modelleri var ve fiyatları eşdeğerlerine oranla yüksek, çok yakıyor ve yeterli servis ağı da yok. 2. el piyasasını ise söylemeye gerek yok. Hani param olsa ve ralliye çıkacak olsam ilk tercihim olur ama otobanda WRX'i ne yapayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

bencileyin bundandur.

Alıntıları Göster
    türkiye de iyi arab atutmaz :)
    şaka bir yana motor seçenekleri sebebiyle biraz satılması zor ülkemiz aşrtlarında, bunun yanında ben firma olarak ta türkiyeyi önemsemedikleri için türkiyedeki satışlarını arttırmaya uğraşmadıklarını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

bencileyin bundandur.

Alıntıları Göster
    Ecnebi vatanında 26.000 $. Biraz moreliniz bozulsun

subaru of america, inc.
    The 2020 Subaru WRX.
    http://www.subaru.com/vehicles/wrx/index.html

• yani şimdi biz burda bundan daha çok para veriyoz golfe ulan allahınız yokmu be
    ne bicim ülkeyiz
  • intikam91 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen olsan türkiyeye önem verir misin :) böyle bi vergilendirme başka nerde var çok merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Hocam sen olsan türkiyeye önem verir misin :) böyle bi vergilendirme başka nerde var çok merak ediyorum
    yedek parça & servis sıkıntısı
    reklam yap(a)mama
  • Çünkü VW diye bir efsane var

• quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

yedek parça & servis sıkıntısı
    reklam yap(a)mama

Alıntıları Göster
    subarunun müşterisi sabittir ve daimidir. markanın sadık müşterisidir. kasa değiştikçe getirir yenisini alır. (yedek parça, servis sıkıntısına katılmıyorum)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.